ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

ΑΠΟ 795€

ΣΥΝΟΨΗ

07 ΜΕΡΕΣ
Austrian
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 9, 16, 23, 30/8
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΑΟΥΣΒΙΤΣ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πτήση για Βιέννη. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για το Άουσβιτς, όπου θα δούμε τα γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων στη διάρκεια του πολέμου. Στη συνεχεία μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Κρακοβία. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό και ακολουθεί γνωριμία με την αναγεννησιακή πόλη. Θα θαυμάσουμε τα παλιά κτίρια της πρώην πρωτεύουσας της Πολωνίας από τον 13ο έως τον 17ο αιώνα (UNESCO), ξεκινώντας με τη μεσαιωνική πλατεία. Θα δούμε την παλιά πόλη, το Δημαρχείο, την εκκλησία Μαριάτσκι και θα ανηφορίσουμε στο λόφο Βάβελ, με το Κάστρο των Βασιλιάδων της Πολωνίας, όπου δεσπόζει ο Καθεδρικός του 14ου αιώνα και το ανάκτορο. Θα περιηγηθούμε πεζή στα πλακόστρωτα δρομάκια γύρω από τη μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης, μήκους 200μ., με τα εντυπωσιακά κτίρια, το εμπορικό κέντρο και την υπαίθρια αγορά. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε τα αλατωρυχεία Βιελίτσκα, που λειτουργούν ως μουσείο. Στη διαδρομή μας θα συναντήσουμε εκκλησίες, εστιατόρια, λίμνες, έργα τέχνης, αγάλματα, αίθουσες δεξιώσεων και συναυλιών, όλα λαξευμένα στο αλάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην πόλη για να περιηγηθείτε στην εβραϊκή συνοικία της Κρακοβίας, τη Kazimierz. Αργά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τη Βαρσοβία. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινό και ξενάγηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την παλιά πόλη, που διασχίζεται από τον ποταμό Βιστούλα, την Πλατεία του Κάστρου με την κολόνα του Ζίγκμουντ, την πλατεία Νίκης με τα επιβλητικά κτίρια, το Μνημείο των Ηρώων του Γκέτο, τη «Σειρήνα», έργο του γλύπτη Κονιέτσκι, σύμβολο της πόλης, το σπίτι της Μαρίας Κιουρί και το παλιό ανάκτορο Λαζένκι, με το άγαλμα του Σοπέν. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Βρότσλαβ, την πολύχρωμη και τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας. Στην περιήγησή μας θα θαυμάσουμε μεγάλα πάρκα, γοτθικά κτίρια και κομψά αρχοντικά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βιέννη με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και περιήγηση στην πόλη. Θα ξεκινήσουμε από την περίφημη λεωφόρο Ρίνγκστρασσε, μήκους 5,2 χλμ. (UNESCO). Θα δούμε κομψά μέγαρα, την Κρατική Όπερα, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το μεγαλόπρεπο ανάκτορο Χόφμπουργκ, έδρα των Αψβούργων για πάνω από έξι αιώνες, το Δημαρχείο, το Νεοκλασικό Κοινοβούλιο και το Θέατρο Burgtheater. Ακολουθεί η Φοτίφκιρχε, το Πανεπιστήμιο, το Πάρκο της Πόλης με το επίχρυσο άγαλμα του Γιόχαν Στράους και η Αίθουσα των Φίλων της Μουσικής, έδρα της Φιλαρμονικής της Βιέννης. Στην πλατεία Σβέντενπλατς θα απολαύσουμε τον καφέ μας και στη συνέχεια θα περιηγηθούμε πεζή στην Ελληνική και την Εβραϊκή Συνοικία και θα φτάσουμε στην πλατεία του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Στεφάνου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AUSTRIAN AIRLINES
Αεροπορικά εισιτήρια με Austrian Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βιέννη - Αθήνα με πτήσεις της Austrian Airlines
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (2 Κρακοβία Novotel Krakow City West 4*, 2 Βαρσοβία Hilton Warsaw City 4*, 1 Βρότσλαβ Novotel Wroclaw 4*, 1 Βιέννη Ananas 4*, Simm’s 4* ή Exe 4*)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδων
 • Είσοδος στο Άουσβιτς (περίπου 15€/άτομο)
 • Είσοδος στα αλατωρυχεία Βιελίτσκα (περίπου 25€/άτομο)
 • Γεύματα και δείπνα
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 32€/άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
7 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AUSTRIAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ OS 0804 06:40 07:55
ΒΙΕΝΝΗ - ΑΘΗΝΑ OS 0803 22:05 01:10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
NOVOTEL KRAKOW CENTRUM
ΚΡΑΚΟΒΙΑ
novotel-krakow-centrum
NOVOTEL WROCLAW CENTRE
ΒΡΟΤΣΛΑΒ
Novotel-Cologne-City-room
AUSTRIA TREND HOTEL ANANAS WIEN
ΒΙΕΝΝΗ
austria-trend-hotel-ananas-wien