ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΟΤΣΝΤΑΜ

ΑΠΟ 495€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
Scoot
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΞΗ 5, 12, 19, 26/4, 3, 10, 17, 24, 31/5

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πτήση για το Βερολίνο. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Ξεκινάμε ξενάγηση στην κοσμοπολίτικη πόλη, όπου θα θαυμάσουμε την περίφημη Πύλη του Βρανδεμβούργου (Μπραντεμπούργκερ), τη λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν και την κεντρική πλατεία Μαρξ Ένγκελς. Συνεχίζουμε με το Πανεπιστήμιο, την Όπερα, το Κεντρικό Πάρκο στη 17η λεωφόρο, την Αλεξάντερπλατς και τα απομεινάρια του Τείχους που χώριζε την πόλη στα δύο πριν την ένωσή της και το ιστορικό σημείο ελέγχου Τσάρλι. Ακολουθεί επίσκεψη στο Pergamon Panorama, όπου θα δούμε τα ελληνικά αγάλματα και το Βωμό της Περγάμου σε ψηφιακή μορφή, καθώς και όλη την Ακρόπολη της αρχαίας Περγάμου. Ελεύθερος χρόνος. Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε στην πόλη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΟΤΣΝΤΑΜ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική μας εκδρομή στο Πότσνταμ, πρωτεύουσα του Βρανδεμβούργου. Θα θαυμάσουμε το Δημαρχείο του 18ου αιώνα, τη Nικολάικιρχε που δεσπόζει στην αγορά της πόλης και θα καταλήξουμε στο Βασιλικό Παλάτι Σαν Σουσί. Κατασκευάστηκε για το Φρειδερίκο το Μεγάλο και προοριζόταν για καταφύγιο χαλάρωσης, όπου θα μπορούσε να αφοσιωθεί στη μουσική και τη φιλοσοφία (UNESCO). Το μεσημέρι επιστροφή στην πόλη και ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στην αγορά και το πολυκατάστημα KaDeWe. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε μια μπίρα στη Savigny Platz ή το θέαμα Βαριετέ στο διάσημο Friedrichstadtpalact.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να εξερευνήσετε την πόλη. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την Potsdamer Platz, με το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το Filmmuseum με κοστούμια της Μαρλέν Ντίτριχ και το Casino. Μπορείτε να ξεναγηθείτε στη Markthalle Neun στο Kreuzberg, μια από τις λίγες αγορές που έχουν διασωθεί από το 19ο αιώνα. Εδώ θα βρείτε τοπικούς σεφ να παρασκευάζουν εδέσματα απ’ όλο τον κόσμο. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το γερμανικό Κοινοβούλιο, όπου πάνω στο νεοκλασικό κτίριο χτίστηκε τον 20ο αιώνα ένας γυάλινος τρούλος.
ΜΕΡΑ 4

ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SCOOT
Αεροπορικά Εισιτήρια με Scoot
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Αρχηγός/συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βερολίνο - Αθήνα με πτήσεις της Scoot
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο του Βερολίνου
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 25€/άτομο
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
  2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
  3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων0.
  4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
  5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
  6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
  7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
  8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
  9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.
  4 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SCOOT
  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
  ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ TR 720 07:25 09:20
  ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ TR 721 10:20 14:05

  ΤΙΜΕΣ

  Ημερομηνίες
  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

  -
  Ενήλικες
  +
  -
  Παιδιά
  ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

  1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
  ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
  Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  ΗΜΕΡΕΣ

  2ΚΛΙΝΟ

  1ΚΛΙΝΟ

  5, 12, 19, 26/4, 3, 10, 17, 24, 31/5

  4

  495€

  +180€