ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ

ΑΠΟ 925€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΟΙΞΗ 3/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 ispania tour map

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πτήση για Βαρκελώνη. Άφιξη και περιήγηση με το πούλμαν, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Montjuic και το Ολυμπιακό Στάδιο και θα απολαύσουμε την πανοραμική θέα στο MNAC. Συνεχίζουμε με την Plaza España, την Gran Via και το Passeig de Gracia, με το Τετράγωνο της Διχόνοιας όπου βρίσκεται η Casa Batlló του Gaudi και η Casa Milá. Σειρά έχει το Ολυμπιακό Λιμάνι και η Barceloneta. Άφιξη στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Απόγευμα ελεύθερο. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στη διάσημη Ramblas, το Mercado de la Boqueria ή στον Καθεδρικό Ναό. Το βράδυ μπορούμε να επισκεφθούμε τη συνοικία Born με τα μικρά εστιατόρια. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε δύο χαρακτηριστικά δείγματα του Καταλανικού Μοντερνισμού (UNESCO). Θα ξεκινήσουμε από το Hospital de la Santa Creu i Sant Pau του Lluís Domènech i Montaner, όπου μέχρι πριν λίγα χρόνια συνέχιζε να λειτουργεί ως νοσοκομείο. Σειρά έχει το αριστούργημα του Antonio Gaudi, η περίφημη εκκλησία Sagrada Familia. Ακολουθεί προαιρετική ξενάγηση στο Park Guell του Gaudi, τέλειο παράδειγμα αρμονίας φύσης και αρχιτεκτονικής (UNESCO). Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο Arc de Triomf (Αψίδα Θριάμβου) και στο Parc de la Ciutadella. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΧΙΡΟΝΑ - ΦΙΓΚΕΡΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Χιρόνα όπου θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας, με το μεγαλύτερο κλίτος Γοτθικού Ναού. Θα περιηγηθούμε πεζή στην εβραϊκή συνοικία Coll, όπου κατοικούσαν οι Σεφαρδίτες, οι εβραίοι της Ισπανίας μέχρι το 1492. Συνεχίζουμε με το Φιγκέρες, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο-θέατρο του εκκεντρικού ζωγράφου Σαλβαδόρ Νταλί. Θα θαυμάσουμε πίνακες από τα πρώτα χρόνια της ζωής του μέχρι τον θάνατο του και τη μόνιμη έκθεση κοσμημάτων που αποτελείται από 37 μοναδικά κοσμήματα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και επιστροφή στη Βαρκελώνη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Βαλένθια. Θα περάσουμε από την παλιά πόλη και θα δούμε το δημαρχείο που προσδίδει ένα στιλ αναγεννησιακού μπαρόκ και ήταν έδρα των Ρεπουμπλικάνων την εποχή του εμφυλίου και το Lonja de la Seda (UNESCO). Συνεχίζουμε με το παλάτι του Marques de dos Aguas, σημερινό μουσείο κεραμικής. Θα περιηγηθούμε πεζή στην αγορά με το παλιό χρηματιστήριο και θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό με τον πύργο Mikelet. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Μαδρίτη. Άφιξη νωρίς το απόγευμα και περιήγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την Plaza Castilla με την Puerta de Europa και την Plaza de Toros Las Ventas. Σειρά έχει το πάρκο Retiro, όπου θα θαυμάσουμε την τεχνητή λίμνη και το Palacio de Crystal. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το σταθμό της Atocha. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί πεζή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, στην Puerta del Sol, την Barrio de las Letras, την Plaza Mayor και την Mercado de San Miguel. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε πεζή. Θα περάσουμε από την Plaza Colon, το Paseo de Recoletos την Plaza de Cibeles με την Τράπεζα Ισπανίας, το Δημαρχείο και το Paseo del Prado. Άφιξη στην Πινακοθήκη ΠΡΑΔΟ όπου μεταξύ άλλων θα απολαύσουμε αριστουργήματα των Ελ Γκρέκο, Βελάθκεθ και Γκόγια καθώς και πίνακες της Βενετικής Σχολής, όπως του Tintoretto ή της Φλαμανδικής Σχολής, όπως του Rubens. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσετε και άλλα έργα ή να επισκεφθείτε το κατάστημα του μουσείου. Στη συνέχεια μπορείτε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας εκδρομή στη Σεγκόβια, όπου θα περιηγηθούμε πεζή και θα δούμε το 2.000 ετών Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, την Plaza Mayor και το Κάστρο-Παλάτι Alcazar. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σε τοπικά εστιατόρια εδέσματα όπως το cochinillo ή το γλυκό Ponche Segoviano. Επιστροφή στη Μαδρίτη το απόγευμα.
ΜΕΡΑ 7

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΤΟΛΕΔΟ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Τολέδο. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση με το πούλμαν. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο παράρτημα του εργοστασίου των Δαμασκινάδος και των Σπαθιών. Πεζή ξενάγηση και επίσκεψη στην εκκλησία Santo Tomé, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ». Ακολουθεί ο Καθεδρικός Ναός και ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στη Μαδρίτη. Το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε Φλαμένκο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και λίγος χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
 
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ειδική ασφάλεία Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βαρκελώνη - Μαδρίτη - Αθήνα με πτήσεις της Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (3 Βαρκελώνη Hotel Medinacelli 4*, 1 Βαλένθια Hotel Rey Don Jaime 4*, 3 Μαδρίτη Hotel Gran Versalles 4*)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ενημερωτικά έντυπα/χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 145€
 • Κόστος προαιρετικής ξενάγησης τη 2η μέρα και είσοδος στο Park Guell 35€/άτομο (ελάχιστη συμμετοχή 20 άτομα)
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής στη Σεγκόβια 50€/άτομο (ελάχιστη συμμετοχή 15 άτομα)
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ακουστικά
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά
 • Ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την αγορά των εισιτηρίων της Sagrada Familia, του Park Guell και της συμμετοχής στην προαιρετική ξενάγηση θα πρέπει να δηλωθεί και να πληρωθεί κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο την πρώτη ημέρα, στο συνοδό του γραφείου μας.

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
8 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ A3 712 13:40 15:55
ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ A3 701 13:15 17:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
MEDINACELI HOTEL
ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ
medinaceli-hotel-barcelona
REY DON JAIME
ΒΑΛΕΝΘΙΑ
rey-don-jaime-valencia
GRAN VERSALLES
ΜΑΔΡΙΤΗ
Gran-versalles-madrid

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

3/3

8

925€

+320€

875€