ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑ

ΑΠΟ 1095€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 9/6, 21, 28/7, 4, 10, 11, 18/8
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 1, 8, 25/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ

Πτήση για Μαδρίτη. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την Plaza Castilla με την Puerta de Europa, την Plaza de Toros Las Ventas και το πάρκο Retiro, όπου θα θαυμάσουμε την τεχνητή λίμνη και το Palacio de Crystal. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ακολουθεί πεζή περιήγηση στη Μαδρίτη των Αψβούργων με τα πολλά στενά δρομάκια και την Barrio de las Letras. Θα θαυμάσουμε την Puerta del Sol, την Plaza Mayor και τη Mercado de San Miguel. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Μετά το πρωινό, διασχίζοντας το οροπέδιο της θρυλικής La Mancha του Δον Κιχώτη θα καταλήξουμε στη Γρανάδα, χτισμένη στους πρόποδες της Σιέρα Νεβάδα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό λόφο της Αλάμπρα («το κόκκινο κάστρο» στην Αραβική γλώσσα), ένα αριστούργημα ισλαμικής αρχιτεκτονικής του 14ου αιώνα. Δίπλα στην Αλάμπρα θα βρούμε τον ειδυλλιακό κήπο Χεναραλίφε. Τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε προαιρετικά τη Θάμπρα Μόρα (Zambra Μora), την αρχική τσιγγάνικη εκδοχή του Φλαμένκο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΓΡΑΝΑΔΑ - ΜΑΛΑΓΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση στη Γρανάδα. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό και την πλατεία Bib Rambla. Αναχώρηση για τη Μάλαγα όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο. Στον ελεύθερο χρόνο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Χιμπραλφάρο (Gibralfaro), το μουσουλμανικό κάστρο-παλάτι Αλκαθάμπα (Αlcazaba), το Ρωμαϊκό θέατρο του 1ου αιώνα π.Χ., τον Καθεδρικό Ναό και το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Πικάσο. Δοκιμάστε κάποια από τα εδέσματα της ανδαλουσιανής κουζίνας και περιηγηθείτε στον πεζόδρομο Λάριος. Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε το Μουσείο Πικάσο ή το Κέντρο Πομπιντού, κάνοντας μια βόλτα στην Αποβάθρα 1. Άφιξη το απόγευμα στη Σεβίλλη. Τακτοποίηση και δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΣΕΒΙΛΛΗ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση στο Πάρκο της Μαρίας Λουίζα, την Πλατεία Αμερικής και την Πλατεία Ισπανίας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην πρώην Εβραϊκή συνοικία, που σήμερα ονομάζεται Σάντα Κρούθ (UNESCO). Θα επισκεφθούμε το Αλκαζάρ, όπου δεσπόζει το Αραβικό Παλάτι, κλασσικής αρχιτεκτονικής Μουδέχαρ. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό Χιράλδα με το μιναρέ-καμπαναριό. Εδώ βρίσκεται ο τάφος του Κολόμβου, το χρυσοποίκιλτο κεντρικό παρεκκλήσι και σημαντικοί πίνακες του ζωγράφου του Μουρίλιο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε φλαμένκο στην πόλη που γεννήθηκε. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΣΕΒΙΛΛΗ - ΚΟΡΔΟΒΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Κόρδοβα, περνώντας τη Σιέρα Μορένα. Θα περιηγηθούμε στα γραφικά στενά της Εβραϊκής συνοικίας που θα μας οδηγήσουν στην περίφημη Μεθκίτα. Πάνω από 800 κολώνες (πολλές εξ αυτών των ελληνιστικών χρόνων) κρατούν πάνω στις αψίδες τους ένα έργο τέχνης απαράμιλλης ομορφιάς του 9ου και 10ου αιώνα. Αναχώρηση για τη Μαδρίτη. Το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε πεζή. Θα περάσουμε από την Plaza Colon, το Paseo de Recoletos την Plaza de Cibeles με την Τράπεζα Ισπανίας, το Δημαρχείο και το Paseo del Prado. Άφιξη στην Πινακοθήκη ΠΡΑΔΟ όπου μεταξύ άλλων θα απολαύσουμε αριστουργήματα των Ελ Γκρέκο, Βελάθκεθ και Γκόγια καθώς και πίνακες της Βενετικής Σχολής, όπως του Tintoretto ή της Φλαμανδικής Σχολής, όπως του Rubens. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσετε και άλλα έργα ή να επισκεφθείτε το κατάστημα του μουσείου. Στη συνέχεια μπορείτε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας εκδρομή στη Σεγκόβια, όπου θα περιηγηθούμε πεζή και θα δούμε το 2.000 ετών Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, την Plaza Mayor και το Κάστρο-Παλάτι Alcazar. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σε τοπικά εστιατόρια εδέσματα όπως το cochinillo ή το γλυκό Ponche Segoviano. Επιστροφή στη Μαδρίτη το απόγευμα.
ΜΕΡΑ 7

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΤΟΛΕΔΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την «Πόλη των Τριών Πολιτισμών», το Τολέδο. Θα περιπλανηθούμε στα στενά δρομάκια της μεσαιωνικής πόλης και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό, ένα μοναδικό κτίσμα, όπου θα δούμε πίνακες του El Greco όπως το Expolio και τη συλλογή Αποστόλων. Συνεχίζουμε με την εκκλησία Santo Tomé, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ». Ακολουθεί επίσκεψη σε εργοστάσιο με «Damasquinad», Τολεδανική τέχνη που προέρχεται από την εποχή των Αράβων. Επιστροφή στη Μαδρίτη. Για το απόγευμα σας προτείνουμε μια βόλτα για αγορές στη συνοικία Μπάριο Ντε Σαλαμάνκα, ένα καφέ στην Πλάθα Ντε Οριέντε με θέα το παλάτι ή να περιηγηθείτε στην Πλάθα Μαγιόρ. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 8

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και λίγος χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή σας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
3 ΔΕΙΠΝΑ
*στο σύνολο του ταξιδιού
3 δείπνα
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
Μεταφορές & μετακινήσεις
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ειδική ασφάλεια Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μαδρίτη - Αθήνα με πτήσεις της Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (4 Μαδρίτη Hotel Gran Versalles Madrid 4*, 1 Γρανάδα Hotel Gran Luna Granada 4*, Allegro Granada 4*, 2 Σεβίλλη Hotel Sevilla Center 4*, Silken Al Andalus 4*)
 • Πρωινό καθημερινά
 • 3 δείπνα (2 Σεβίλλη, 1 Γρανάδα)
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμια/ξενοδοχεία εξωτερικού
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ενημερωτικά έντυπα/χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια Covid-19 έως 75 ετών

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 145€
 • Κόστος προαιρετική εκδρομής στη Σεγκόβια 50€/άτομο (ελάχιστη συμμετοχή 15 άτομα)
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ακουστικά
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
8 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ A3 700 08:55 11:45
ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ A3 701 12:40 17:05
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRAN VERSALLES
ΜΑΔΡΙΤΗ
Gran-versalles-madrid
SERCOTEL GRAN HOTEL LUNA DE GRANADA
ΓΡΑΝΑΔΑ
sercotel-gran-hotel-luna-de-granada
HOTEL SEVILLA CENTER
ΣΕΒΙΛΗ
hotel-sevilla-center
SILKEN AL-ANDALUS PALACE
ΣΕΒΙΛΗ
hotel-silken-al-andalus

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

9/6, 1, 8, 25/9

8

1195€

+360€

1145€

21, 28/7,
4, 10, 11, 18/8

8

1095€

+320€

1045€