ΜΑΔΡΙΤΗ - ΤΟΛΕΔΟ

ΑΠΟ 545€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
Iberia aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 1, 14, 22/2
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ

Πτήση για Μαδρίτη. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την Plaza Castilla με την Puerta de Europa και την Plaza de Toros Las Ventas. Σειρά έχει το πάρκο Retiro, όπου θα θαυμάσουμε την τεχνητή λίμνη και το Palacio de Crystal. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί πεζή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, στην Puerta del Sol, την Plaza Mayor και την Mercado de San Miguel. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΜΑΔΡΙΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το σταθμό Atocha, ο μεγαλύτερος της Μαδρίτης. Θα θαυμάσουμε τον κήπο μέσα στο σταθμό με τα 7.000 φυτά και τα περισσότερα από 260 διαφορετικά είδη. Θα επισκεφθούμε το Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia, όπου θα δούμε τα διάσημα αριστουργήματα των Joan Miró, Salvador Dalí και την Guernica του Pablo Picasso. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε κι άλλα έργα. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε πεζή στη Μαδρίτη των Βουρβόνων με τη Λεωφόρο Prado, γνωστή και ως Λεωφόρος της Τέχνης, και τον Κάθετο Κήπο του Caixa Forum, στη Μαδρίτη των Αψβούργων με τα πολλά στενά δρομάκια και την Barrio de las Letras. Απολαύστε chocolate con churros ή βρεθείτε στην οδό Cava Baja με τα πολλά Tapas Bar.
ΜΕΡΑ 3

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΣΕΓΚΟΒΙΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την πεζή περιήγησή μας. Θα περάσουμε από την Plaza Colon, το Paseo de Recoletos την Plaza de Cibeles με την Τράπεζα Ισπανίας, το Δημαρχείο και το Paseo del Prado. Άφιξη στην Πινακοθήκη ΠΡΑΔΟ, όπου μεταξύ άλλων θα απολαύσουμε αριστουργήματα των Ελ Γκρέκο, Βελάθκεθ και Γκόγια και κάποιους πίνακες της Βενετικής Σχολής, όπως του Tintoretto ή της Φλαμανδικής Σχολής, όπως του Rubens. Ελεύθερος χρόνος για να θαυμάσετε και άλλα έργα ή να επισκεφθείτε το κατάστημα του μουσείου. Στη συνέχεια μπορείτε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας εκδρομή στη Σεγκόβια, όπου θα περιηγηθούμε πεζή και θα δούμε το 2.000 ετών Ρωμαϊκό Υδραγωγείο, την Plaza Mayor και το Κάστρο-Παλάτι Alcazar. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε σε τοπικά εστιατόρια εδέσματα όπως το cochinillo ή το γλυκό Ponche Segoviano. Επιστροφή στη Μαδρίτη το απόγευμα.
ΜΕΡΑ 4

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΤΟΛΕΔΟ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Τολέδο. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση με το πούλμαν. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο παράρτημα του εργοστασίου των Δαμασκινάδος και των Σπαθιών. Πεζή ξενάγηση και επίσκεψη στην εκκλησία Santo Tomé, όπου θα θαυμάσουμε το αριστουργηματικό έργο του Ελ Γκρέκο «Η Ταφή του Κόμητα Οργκάθ». Ακολουθεί ο Καθεδρικός Ναός και ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στη Μαδρίτη. Το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε Φλαμένκο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Το 4ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofia και την εκδρομή στη Σεγκόβια.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES/IBERIA
Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines/Iberia
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
 
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μαδρίτη - Αθήνα με πτήσεις της Aegean Airlines ή Iberia
 • 3, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Hotel Gran Versalles 4*, Hotel Eurostars Central 4*)
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο Μαδρίτης
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ενημερωτικά έντυπα/χάρτες
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ειδική ασφάλεια Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 145€
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής στη Σεγκόβια 50€/άτομο (ελάχιστη συμμετοχή 15 άτομα)
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ακουστικά
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ IBERIA 15/3
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ ΙΒ 3151 15:50 18:45
ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ ΙΒ 3150 10:35 15:10
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES 1, 14, 22/2
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΑΔΡΙΤΗ A3 700 09:25 12:20
ΜΑΔΡΙΤΗ - ΑΘΗΝΑ A3 701 13:15 17:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRAN VERSALLES
ΜΑΔΡΙΤΗ
Gran-versalles-madrid

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

1, 22/2

4

545€

+150€

495€

14/2

5

595€

+180€

545€

15/3

5

695€

+230€

645€