ΠΡΑΓΑ

ΑΠΟ 499€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ 16/2
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΟΙΞΗ 8/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ - ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ

Πτήση για Πράγα. Άφιξη στη «χρυσή πόλη» και μεταφορά στην Καστρούπολη, όπου θα ξεκινήσει η ξενάγησή μας με το Μοναστήρι του Σράχοφ και το Λορέτο. Θα θαυμάσουμε τον επιβλητικό Ναό του Αγίου Βίτου, το παλάτι Βάλεστάιν, το «Χρυσό δρομάκι» κ.ά. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου». Εναλλακτικά, μπορείτε να διασκεδάσετε σε κάποιο από τα πολλά τζαζ κλαμπ ή μπιραρίες της πόλης. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΠΡΑΓΑ

Πρωινό και ξεκινάμε για την ξενάγησή μας στην Παλιά Πόλη. Θα δούμε το περίφημο Αστρονομικό Ρολόι και την εκκλησία της Παναγίας του Τυν, με τους ξεχωριστούς πύργους. Θα περιηγηθούμε πεζή στους γύρω δρόμους και συνεχίζουμε με τη Μικρή Πόλη και την εκπληκτική θέα από τη γέφυρα του Καρόλου. Θα θαυμάσουμε το Ναό του Αγίου Νικολάου, στην πλατεία της Mtana. Ελεύθερος χρόνος για αγορές, καφέ και για να απολαύσετε τοπικά εδέσματα. Εναλλακτικά επισκεφθείτε το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων ή το Μουσείο της Μαντάμ Τισό. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

Πρωινό και αναχώρηση για τη λουτρόπολη Κάρλοβι Βάρι, στη συμβολή των ποταμών Όχρε και Τέπλα, γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Στην ξενάγησή μας θα θαυμάσουμε το πράσινο και τα κτίρια αναγεννησιακού στιλ. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε και να κάνετε τις αγορές σας. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη Ρώσικη Εκκλησία με τους χρυσούς τρούλους και το ξενοδοχείο Pupp του 17ου αιώνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το Karlovarske Oplatky και το τοπικό παραδοσιακό Liqueur Becherovka. Το απόγευμα επιστροφή στην Πράγα. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τη λεωφόρο Vaclavske για να κάνετε τις αγορές σας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Πράγα - Αθήνα με πτήσεις της Aegean Airlines
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Botanique Hotel 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο/ξενοδοχείο
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ελληνόφωνος τοπικός ξεναγός
 • Ενημερωτικά φυλλάδια
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων 235€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
4 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ Α3 864 09:25 10:40
ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ Α3 867 16:50 20:20
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
BOTANIQUE HOTEL PRAGUE
ΠΡΑΓΑ
Botanique Hotel Prague