ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ

ΑΠΟ 695€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Sky Express
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/3
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 21/3

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ

Πτήση για Φρανκφούρτη, έδρα του γερμανικού Χρηματιστηρίου, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ.ά. Θα περιηγηθούμε στο Römer, την όμορφη πλατεία, για να θαυμάσουμε το Δημαρχείο, το αναγεννησιακό Σιντριβάνι της Δικαιοσύνης, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, αλλά και τα πολύχρωμα σπίτια με τους ξύλινους σκελετούς. Θα επισκεφθούμε το Γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βαρθολομαίου και θα ανέβουμε στην Eiserner Steg για να απολαύσουμε τη θέα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Χαϊδελβέργη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ

Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στο μπαρόκ αρχιτεκτονικής, ιστορικό κέντρο και θα δούμε την πλατεία της αγοράς με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πνεύματος, τα κτίρια του Πανεπιστημίου, την εκκλησία των Ιησουιτών, το Δημαρχείο κ.ά. Θα θαυμάσουμε τους χαρακτηριστικούς Πύργους της γέφυρας του πρίγκιπα-εκλέκτορα Κάρολου-Θεόδωρου με φόντο το Κάστρο. Σας προτείνουμε επίσκεψη με το τραινάκι για να δείτε το μεγαλύτερο βαρέλι του κόσμου, την πανοραμική θέα, τον ποταμό Νέκαρ και το περίφημο Γερμανικό Μουσείο Φαρμακευτικής. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΜΠΑΝΤΕΝ ΜΠΑΝΤΕΝ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τη λουτρόπολη Μπάντεν Μπάντεν, με τον ποταμό Όος, γνωστή για τις ιαματικές πηγές της, αλλά και για το ιστορικό της Καζίνο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Στρασβούργο, χτισμένο στη δυτική πλευρά του Ρήνου. Θα θαυμάσουμε την Ευρωπαϊκή συνοικία, με το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, το Παλάτι της Ευρώπης που στεγάζει το Συμβούλιο της Ευρώπης και το πάρκο Orangerie. Σειρά έχει το ιστορικό του κέντρο, με τους γραφικούς δρόμους, τα ξύλινα σπιτάκια, τις λιθόστρωτες πλατείες και τον ύψους 149μ. Καθεδρικό Ναό της Notre Dame (UNESCO). Ακολουθεί η μικρή Γαλλία, περνώντας πάνω από τις γέφυρες του ποταμού Ιλλ, στον οποίο η Αλσατία οφείλει πιθανόν και το όνομά της. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Χαϊδελβέργη. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 4

ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΡΙΜΠΕΡΓΚ

Πρωινό και αναχώρηση για το φυσικό τοπίο του περίφημου Μέλανα Δρυμού, με τις γραφικές πόλεις και τα χωριά με τα ξύλινα σαλέ. Πρώτη μας στάση, το Φράιμπουργκ (Freiburg), από τις πιο φημισμένες πανεπιστημιουπόλεις της Γερμανίας που χαρακτηρίζεται ως η «περιβαλλοντική πρωτεύουσα της Ευρώπης» λόγω της αξιοποίησης της ενέργειας από τον ήλιο. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο και θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό, αριστούργημα γοτθικής τέχνης, το Koifhus, πρώτο πολυκατάστημα στον κόσμο, τις κρήνες της πλατείας, τα δύο Δημαρχεία, αλλά και το Αρ Νουβό κεντρικό κτίριο ενός από τα παλαιότερα πανεπιστήμια της Ευρώπης. Συνεχίζουμε για την «καρδιά» του Μαύρου Δάσους, όπου τα πυκνά δέντρα εμποδίζουν το φως του ήλιου στο εσωτερικό του, το «δρόμο του ρολογιού», με τα εργαστήρια ρολογιών-κούκων και φτάνουμε στη λίμνη Τίτι. Στο Τρίμπεργκ, θα επισκεφθούμε τους υψηλότερους καταρράκτες της Γερμανίας (163μ.). Επιστροφή στη Χαϊδελβέργη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΧΑΪΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
Αεροπορικά εισιτήρια με Sky Express
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Φρανκφούρτη - Αθήνα με πτήσεις της Sky Express
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Hilton Heidelberg 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 300€
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη και από άλλες πόλεις 100€/άτομο
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ GQ 860 11:15 13:25
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ GQ 861 14:25 18:10

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδί έως 12 ετών

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

14, 21/3

5

695€

+250€

545€

*Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.