ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑ 21/4
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πτήση για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και απογευματινός περίπατος στην παλιά πόλη ή το εμπορικό κέντρο «Zloty Terrace», πάντα με τη βοήθεια του έμπειρου συνοδού μας.

 

ΜΕΡΑ 2

BΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινό και περιήγηση στην παλιά πόλη. Η κεντρική πλατεία με τα Γοτθικού ρυθμού κτίρια, η κοσμική οδός Nowy Swiat, το ιστορικό μνημείο του «Γκέτο», το άγαλμα της Σειρήνας, αλλά και το άγαλμα του Σοπέν στο παλιό ανάκτορο Λαζιένκι είναι κάποια από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Συνεχίζουμε με το περίφημο Παλάτι του Πολιτισμού, δώρο της Σοβιετικής Ένωσης στην Πολωνία. Στην απέναντι όχθη του Βιστούλα θα επισκεφθούμε τη λαϊκή συνοικία Πράγα και το υπερσύγχρονο γήπεδο που φιλοξένησε το «Euro 2012». Ελεύθερος χρόνος.

 

ΜΕΡΑ 3

ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΛΟΤΖ - ΒΡΟΤΣΛΑΒ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Λοτζ, όπου θα περιηγηθούμε. Μετάβαση στο Βρότσλαβ και γνωριμία με την πόλη, που είναι χτισμένη πάνω στον ποταμό Όντερ. θα δούμε το Γοτθικό Δημαρχείο, τον Ναό του Αγίου Ιωάννη Βαπτιστή, το Κολέγιο των Ιησουιτών, όπου σήμερα στεγάζεται το πανεπιστήμιο, και τη βιβλιοθήκη του Οσολίν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΒΡΟΤΣΛΑΒ - ΑΟΥΣΒΙΤΣ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πρωινό και θα επισκεφθούμε το Άουσβιτς. Εκεί θα δούμε από κοντά τα Γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, το στρατόπεδο εξόντωσης Birkenau, καθώς και το Μουσείο με τα ντοκουμέντα. Συνεχίζουμε για Κρακοβία. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και βραδινή βόλτα στην παλιά πόλη.

 

ΜΕΡΑ 5

ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Σήμερα θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη της Κρακοβίας. Δεν βομβαρδίστηκε ποτέ και εντυπωσιάζει με την Αναγεννησιακή της αρχιτεκτονική, τα μοναστήρια, τα κτίρια του Πανεπιστημίου και φυσικά τη μοναδική Πλατεία της Αγοράς, με διαστάσεις 200x200 μέτρα! Μετά το παλάτι, που δεσπόζει στον Λόφο της Βάβελ, και τον Καθεδρικό ναό με τους τάφους των Πολωνών βασιλέων θα επισκεφθούμε τον Ναό των Φραγκισκανών, με τα θαυμάσια βιτρό του Στάνισλαβ Βισπιάνσκι σε ρυθμό Αρ νουβό. Συνεχίζουμε για το Πανεπιστήμιο Γιαγκελόνιαν και την κεντρική πλατεία με την παλιά αγορά των υφασμάτων και, μετά τη στάση στην υπέροχη σοκολατερί «Βέντελ», περπατάμε τον εμπορικό δρόμο Φλοριάνσκα και το ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι Καφέ «Γιάμα Μιχαλίκα». Για το τέλος έμεινε η Όπερα και το κομμάτι του παλιού τείχους, με την πύλη Φλοριάνσκα και τον ομώνυμο εμπορικό δρόμο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα αλατωρυχεία της Ευρώπης, που σήμερα λειτουργούν ως μουσείο και έχουν περισσότερους από 1.100.000 επισκέπτες ετησίως. Εκκλησίες, εστιατόρια, λίμνες, έργα τέχνης, αγάλματα, αίθουσες δεξιώσεων και συναυλιών θα συναντήσουμε στη διαδρομή, όλα λαξευμένα στο αλάτι! Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 6

ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Κρακοβίας για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 5*
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΤΕΛΗ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΑΟΥΣΒΙΤΣ & ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ
ΤΕΛΗ ΕΙΣΟΔΩΝ ΣΕ ΑΟΥΣΒΙΤΣ & ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βαρσοβία / Κρακοβία - Αθήνα με πτήσεις της «Aegean Airlines»
 • 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*/5* (2 Βαρσοβία, 1 Βρότσλαβ, 2 Κρακοβία)
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά
 • Μεταφορές βάσει προγράμματος
 • Ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Τέλη εισόδων σε Άουσβιτς, αλατωρυχεία
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλος καυσίμων 160 €
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ Α3 872 15:45 17:20
ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΘΗΝΑ Α3 869 10:30 13:50
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
THE WESTIN WARSAW
ΒΑΡΣΟΒΙΑ
The Westin Warsaw
SOFITEL WROCLAW OLD TOWN
ΒΡΟΤΣΛΑΒ
Sofitel Wroclaw Old Town
MERCURE KRAKOW STARE MIASTO
ΚΡΑΚΟΒΙΑ
mercure-krakow-stare-miasto