ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

ΑΠΟ 695€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Swiss Airlines
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 27, 28/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
map panorama elvetias

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ - ΛΩΖΑΝΗ

Πτήση για Ζυρίχη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τους Καταρράκτες του Ρήνου στο καντόνι του Σαφχάουζεν. Ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και σχηματίζει στη βάση του μια λίμνη, ακολουθώντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Συνεχίζουμε για τη Λωζάνη, χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τη λίμνη της. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη. Θα περιηγηθούμε πεζή στο παλιό της τμήμα με τους φιδογυριστούς πεζοδρόμους και τις μικροσκοπικές πλατείες και θα φθάσουμε στο Γοτθικό Καθεδρικό Ναό του 12ου αιώνα και στο μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ουσί (εξωτερικά). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΛΩΖΑΝΗ - ΓΕΝΕΥΗ - ΛΩΖΑΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την κοσμοπολίτικη Γενεύη. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε κτίρια Διεθνών Οργανισμών, όπως του ΟΗΕ και του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και το σιντριβάνι που αναβλύζει μέσα από τη λίμνη και αποτελεί, μαζί με το πολύχρωμο λουλουδιασμένο ρολόι το σύμβολο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τις αντικερί, τα μικρά βιβλιοπωλεία, τα εστιατόρια και καφέ. Επιστροφή στη Λωζάνη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΛΩΖΑΝΗ - ΒΕΡΝΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΖΥΡΙΧΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βέρνη, «την πόλη των κρηνών», χτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ. Σύμφωνα με το θρύλο, ο ιδρυτής της πόλης δούκας Μπέρτολντ Ε’ της έδωσε το όνομα του πρώτου ζώου που σκότωσε σε ένα κυνήγι το 1191, μια αρκούδα. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη. Θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον πύργο του Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και θα περπατήσουμε στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Συνεχίσουμε για το Ιντερλάκεν, ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου. Τελικός προορισμός, η Ζυρίχη, χτισμένη σε μια μαγευτική τοποθεσία στις όχθες μιας λίμνης και δυο ποταμών. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΖΥΡΙΧΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΖ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και περιήγηση της πόλης κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασε και τους κεντρικούς πεζόδρομους της παλιάς πόλης. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία Φραουμύνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ (εξωτερικά), τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, το λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Μπορείτε να λάβετε μέρος σε μια προαιρετική εκδρομή στην Κωνστάνζ, στο δυτικό άκρο της ομώνυμης λίμνης (έξοδα ατομικά). Βρίσκεται σε υψόμετρο 400μ. στις παρυφές των Άλπεων και ανήκει στη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία. Θα περιηγηθούμε πεζή στο ιστορικό της κέντρο και θα δούμε το άγαλμα Ιμπέρια, την πλατεία της αγοράς και τις παραδοσιακές μπιραρίες. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 5

ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λουκέρνη, χτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό της κέντρο με το παλαιό Δημαρχείο, τη χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού κ.ά. Νωρίς το μεσημέρι μετάβαση στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SWISS
Αεροπορικά Εισιτήρια με Swiss
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 4* SUP & 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλήρες πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα με Swiss
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, 4* sup & 5* (2 De La Paix 4* Λωζάνη, 2 Courtyard 4* Sup ή Marriott 5* Ζυρίχη)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 300€
 • Check points, φόροι πόλεων
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια Covid-19 για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SWISS AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ LX 1843 06:35 08:25
ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ LX 1842 17:45 20:20
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ZURICH MARRIOTT HOTEL
ΖΥΡΙΧΗ
marriott-hotel-zurich
HΟTEL DE LA PAIX LAUSANNE
ΛΩΖΑΝΗ
Ηοtel-de-la-Paix-Lausanne
COURTYARD BY MARRIOTT ZURICH NORTH
ΖΥΡΙΧΗ
courtyard-by-marriott-zurich-north

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

27, 28/10

5

De La Paix 4* & Courtyard 4* Sup

695€

+250€

545€

Marriott 5*

845€

+400€

695€