ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ

ΑΠΟ 1295€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
Swiss Airlines
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΕΟΡΤΩΝ 22/12
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ

Πτήση για Ζυρίχη. Άφιξη και θα δούμε την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασε. Θα περιηγηθούμε πεζή στους κεντρικούς πεζοδρόμους της Παλιάς Πόλης, όπου θα θαυμάσουμε εξωτερικά την εκκλησία Φραουμίνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ, τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, το λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ κ.ά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το Ιντερλάκεν, ανάμεσα στις κρυστάλλινες λίμνες Τουν και Μπρίενζ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΒΕΡΝΗ - ΓΚΡΙΓΙΕΡ

Σήμερα θα επισκεφθούμε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης για να κάνετε τις αγορές σας, να δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα και να απολαύσετε την εορταστική ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη ρομαντική πρωτεύουσα Βέρνη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Άαρ και περιτριγυρισμένη από τις Άλπεις. Θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον Πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον Καθεδρικό Ναό, το παλιό Δημαρχείο και θα περιηγηθούμε πεζή στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Ελεύθερος χρόνος. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη Χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης, το πολυκατάστημα Loeb και την Confiserie Tschirren. Ακολουθεί το γραφικό χωριό Γκριγιέρ, διάσημο για τα τυριά του, χτισμένο στους πρόποδες των Άλπεων. Επίσκεψη σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας, όπου θα δούμε τη διαδικασία παραγωγής της. Δείπνο με φοντί και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ

Πρωινή αναχώρηση για το «χωριό των παγετώνων», το Γκρίντελβαλντ (Grindelwald), διάσημο χιονοδρομικό θέρετρο, χτισμένο σε υψόμετρο 1.035μ. στις Ελβετικές Άλπεις. Θα επιβιβαστούμε στο τρένο με προορισμό τον υψηλότερο σιδηροδρομικό σταθμό της Ευρώπης, το «Top of Europe», στον ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου, που βρίσκεται σε υψόμετρο 3.454μ. (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ

Ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε πεζή δίπλα στον ποταμό Άαρ με τις όμορφες γέφυρες, στις γοητευτικές γειτονιές της πόλης και να απολαύσετε ένα ζεστό ρόφημα σε κάποιο από τα καφέ. Μπορείτε να δοκιμάσετε εξαιρετικά τυριά και τοπικά εδέσματα σε παραδοσιακά εστιατόρια. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΑΛΠΙΚΟ ΖΕΡΜΑΤ

Πρωινή αναχώρηση για εκδρομή στις Ελβετικές Άλπεις. Άφιξη στο σημείο από το οποίο θα επιβιβαστούμε στον οδοντωτό για να φτάσουμε στο «διαμάντι των Άλπεων», το παραμυθένιο Ζέρματ (σε υψόμετρο 1.620μ.). Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθείτε στους γραφικούς δρόμους και τα πέτρινα σοκάκια με τα ξύλινα σπίτια. Εναλλακτικά επισκεφθείτε το Μουσείο Μάττερχορν. Ακολουθεί γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

Το πρωί θα αναχωρήσουμε για την κουκλίστικη Λουκέρνη, χτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας στο καλοδιατηρημένο μεσαιωνικό της κέντρο θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τη χαρακτηριστική γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SWISS
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SWISS
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
1 ΔΕΙΠΝΟ & 1 ΓΕΥΜΑ
1 ΔΕΙΠΝΟ & 1 ΓΕΥΜΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ ΣΤΟ ΖΕΡΜΑΤ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΟΝΤΩΤΟ ΣΤΟ ΖΕΡΜΑΤ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα με Swiss Airlines
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο The Hey 4*Sup
 • 1 δείπνο και 1 γεύμα
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο για τον οδοντωτό στο Ζέρματ
 • Έμπειρος συνοδός/αρχηγός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 350€
 • Check points, φόροι πόλεων
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια Covid-19 για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά  εδώ
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SWISS AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ LX 1831 14:40 16:25
ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ LX 1842 17:45 21:20
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
THE HEY
ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ
the-hey-interlaken