ΜΠΡΙΖ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 9, 23/7, 6, 13, 20/8
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΜΠΡΙΖ

Πτήση για Βρυξέλλες. Άφιξη και περιήγηση. Θα δούμε το πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, το πάρκο μινιατούρα Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, το Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του Atomium. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Τέλος, θα περπατήσουμε στην περίφημη Grand Plaz. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Μπριζ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΜΠΡΙΖ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Μετά το πρωινό θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, μικρών γεφυριών της πόλης. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας Grotte Markt και της πλατείας του Δημαρχείου Burg Markt και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό Notre-Dame de Bruges. Χρόνος ελεύθερος για εξερεύνηση της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΜΠΡΙΖ - ΤΟΥΡΝΕ - ΛΙΛ - ΙΠΡ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Προαιρετική εκδρομή σε δύο σπάνια επισκεπτόμενες πόλεις του Βελγίου, την Τουρνέ και την Ιπρ καθώς και στην πανέμορφη Γαλλική πόλη Λιλ. Άφιξη και ξενάγηση στην Τουρνέ όπου θα δούμε τον Ρομανο-γοτθικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και το κωδωνοστάσιο Belfort (UNESCO). Θα δούμε επίσης την κεντρική πλατεία Grand Place, τη γέφυρα Pont des Trous κ.ά. Συνεχίζουμε για τη Λιλ. Φθάνοντας θα δούμε το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της Όπερας, θα περπατήσουμε στην Παλιά Πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια και στην πλατεία Général-de-Gaulle. Επιστρέφουμε στο Βέλγιο και επισκεπτόμαστε μια ακόμα ιστορική πόλη, την Ιπρ. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Μπριζ. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΜΠΡΙΖ

Ημέρα ελεύθερη
Πρωινό και ελεύθερη μέρα για εξερεύνηση της πόλης.
ΜΕΡΑ 5

ΜΠΡΙΖ - ΓΑΝΔΗ - ΑΜΒΕΡΣΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Γάνδη. Θα επισκεφθούμε τον γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Saint Bavo και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Αμβέρσα, γνωστή και ως «η πόλη των διαμαντιών», καθώς εκεί διακινείται ο μεγαλύτερος αριθμός διαμαντιών στον κόσμο. Θα περιηγηθούμε στο κέντρο της παλιάς πόλης με τα καλντερίμια και τα γραφικά δρομάκια, τις γκαλερί , τις σοκολατερί και τις μπουτίκ. Θα περιηγηθούμε στην κεντρική πλατεία Grote Markt, με το Δημαρχείο, τα ιστορικά κτίρια των Συντεχνιών και τον περίφημο Καθεδρικό Ναό που φιλοξενεί ένα από τα διασημότερα έργα του Ρούμπενς, την «Αποκαθήλωση». Αναχώρηση  για το αεροδρόμιο των Βρυξελλών και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΕGEAN
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΕGEAN
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βρυξέλλες - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Academie 4* ή παρόμοιο)
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 250€
 • Φόροι πόλεων
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ Α3 620 08:05 10:25
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ Α3 623 19:25 23:35
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ACADEMIE
ΜΠΡΙΖ
holiday-inn-munich-city-centre