ΜΠΡΙΖ

ΑΠΟ 795€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Sky Express
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14, 15/3
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 21, 22/3

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΜΠΡΙΖ

Πτήση για τις Βρυξέλλες. Άφιξη και περιήγηση της πόλης. Θα περάσουμε από το σύγχρονο κέντρο της και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Τέλος, θα περιηγηθούμε πεζή στην περίφημη Grand Plaz, τη Μεγάλη Πλατεία, στην οποία δεσπόζουν τα κτίρια των μεσαιωνικών συντεχνιών, καθώς και στη γύρω περιοχή. Αργά το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Μπριζ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΜΠΡΙΖ

Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε πεζή κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, μικρών γεφυριών της πόλης. Θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας Grotte Markt και της πλατείας του Δημαρχείου Burg Markt και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό Notre-Dame de Bruges. Χρόνος ελεύθερος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΜΠΡΙΖ - ΤΟΥΡΝΕ - ΛΙΛ - ΙΠΡ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Προαιρετική εκδρομή σε δύο σπάνια επισκεπτόμενες πόλεις του Βελγίου, την Τουρνέ και την Ιπρ καθώς και στην πανέμορφη Γαλλική πόλη Λιλ. Άφιξη και ξενάγηση στην Τουρνέ όπου θα δούμε το Ρομανο-Γοτθικό Καθεδρικό Ναό της Παναγίας και το κωδωνοστάσιο Belfort (UNESCO). Θα θαυμάσουμε επίσης την κεντρική πλατεία Grand Place, τη γέφυρα Pont des Trous κ.ά. Συνεχίζουμε για τη Λιλ. Φθάνοντας θα δούμε το εντυπωσιακό Νεοκλασικό κτίριο της Όπερας, θα περπατήσουμε στην Παλιά Πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια και στην πλατεία Général-de-Gaulle. Επιστρέφουμε στο Βέλγιο και επισκεπτόμαστε μια ακόμα ιστορική πόλη, την Ιπρ. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Μπριζ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΜΠΡΙΖ - ΓΑΝΔΗ - ΑΜΒΕΡΣΑ - ΜΠΡΙΖ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Γάνδη. Θα επισκεφθούμε το Γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Saint Bavo και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Αμβέρσα, γνωστή και ως «η πόλη των διαμαντιών», καθώς εκεί διακινείται ο μεγαλύτερος αριθμός διαμαντιών στον κόσμο. Θα περιηγηθούμε στο κέντρο της παλιάς πόλης με τα καλντερίμια και τα γραφικά δρομάκια, τις γκαλερί τέχνης, τις σοκολατερί και τις μπουτίκ. Θα θαυμάσουμε την κεντρική πλατεία Grote Markt, με το Δημαρχείο, τα ιστορικά κτίρια των Συντεχνιών και τον περίφημο Καθεδρικό Ναό που φιλοξενεί ένα από τα διασημότερα έργα του Ρούμπενς, την «Αποκαθήλωση». Επιστροφή στην Μπριζ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΜΠΡΙΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, τη Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη παγόδα και το Γιαπωνέζικο πύργο. Θα θαυμάσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του Atomium. Ελεύθερος χρόνος, μεταφορά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βρυξέλλες - Αθήνα με πτήσεις της Sky Express
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Portinari 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 350€
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη ή άλλες πόλεις 100€ με την Sky Express
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής Τουρνέ - Λιλ - Ιπρ 100€/ενήλικας, 70€/παιδί (πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό)
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ GQ 800 10:45 13:00
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ GQ 801 14:00 18:00