ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ

ΑΠΟ 645€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Transavia
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑ 16/4
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΟΙΞΗΣ 29/4
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 4/6
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ)

Πτήση για το Άμστερνταμ. Άφιξη στο αεροδρόμιο 'Schiphol' και αναχώρηση για την περιήγησή μας στην πόλη. Μια ξεχωριστή πρωτεύουσα τόσο ρομαντική διαχρονικά όσο και σύγχρονη ταυτόχρονα. Η πληθώρα των καναλιών με την πολυπολιτισμικότητα των κατοίκων της την καθιστούν μια από τις γνωστότερες μητροπόλεις της Ευρώπης. Η διαδρομή μας μεταφέρει στην υπέροχη και γεμάτη πράσινο ζώνη του Άμστερνταμ κατά μήκος του ποταμού Άμστελ με τις όμορφες παράκτιες κατοικίες. Θα θαυμάσουμε τον παραδοσιακό 'Μύλο του Ρέμπραντ' στις όχθες του ποταμού και μεταξύ άλλων το εντυπωσιακό 'Στάδιο Αρένα'. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Το απόγευμα θα έχετε ελεύθερο χρόνο για περίπατο στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης . Προτείνουμε να διασχίσετε το ιστορικό κέντρο και την κεντρική πλατεία Dam, περπατώντας σε μια πόλη όπου τα μαγευτικά κανάλια, τα παραδοσιακά κτίρια και οι όμορφες φωτισμένες γέφυρες, συνθέτουν την εικόνα ενός τεράστιου υπαίθριου μουσείου!

ΜΕΡΑ 2

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦΤ - ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΤΟΥΛΙΠΕΣ ΚEUKENHOF

Πρωινό και αναχώρηση για μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή. Πρώτος σταθμός μας το Πάρκο Κeukenhof. Είναι ανοιχτό μόνο για 2 μήνες το χρόνο, την άνοιξη, και στον όμορφο κήπο του φυτρώνουν εκατομμύρια πολύχρωμες τουλίπες, πλαισιωμένες από γραφικές λίμνες. Συνεχίζουμε για το Ντελφτ, μια ιστορική πόλη με πανέμορφο Μεσαιωνικό κέντρο, κανάλια, μεγαλοπρεπείς ναούς, κι έπειτα για τη Χάγη, πόλη-οικοδέσποινα του Ολλανδικού Κοινοβουλίου & διεθνών οργανισμών. Τελευταία επίσκεψή μας θα γίνει στο Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης, με ένα σύγχρονο «πρόσωπο» βγαλμένο από το μέλλον. Επιστροφή το απόγευμα στο Άμστερνταμ.

 

ΜΕΡΑ 3

ΓΑΝΔΗ - ΜΠΡΙΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση από το ξενοδοχείο μαζί με τις αποσκευές μας. Επίσκεψη στη μοναδική Μπριζ, όπου φαίνεται σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος στον Μεσαίωνα! Βόλτα στο ιστορικό κέντρο και στα σοκάκια με τα γραφικά κτίσματα. Στάση στη Γάνδη, όπου θα επισκεφθούμε το κέντρο, με το Δημαρχείο, το Διοικητήριο, τον Ναό του Αγ. Νικόλα, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Βονιφάτη κ.ά. Συνεχίζουμε για τις Βρυξέλλες, πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα ανακαλύψουμε τη μαγεία που την περιβάλλει και θα θαυμάσουμε τα ιστορικά της μνημεία και τις σύγχρονες δομές της. Μεταφορά, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες και το απόγευμα θα κάνουμε βόλτα πεζή στην κεντρική πλατεία.

 

ΜΕΡΑ 4

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΑΛΛΩΝΙΑ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ)

Μετά το πρωινό μας ημέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε την προαιρετική εκδρομή Βαλλωνία - Λουξεμβούργο. Κατευθυνόμενοι προς τα εκεί θα διασχίσουμε τον Βελγικό Νότο, μέσα από την κεντρική πεδιάδα με τις καταπράσινες εκτάσεις, τα γραφικά χωριουδάκια και τα μεγαλοπρεπή κάστρα. Η διαδρομή μας στη Βαλλωνία θα μας οδηγήσει στην πόλη Ντινάντ. Θα έχουμε δυνατότητα για καφέ και περίπατο διπλά στο ποταμό Λέσε. Αναχώρηση για το Λουξεμβούργο, όπου θα αντικρίσουμε την πόλη που λειτουργεί ως κέντρο λήψεως αποφάσεων για την Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας, την εντυπωσιακή Κόκκινη Γέφυρα, το θαυμαστό κτίριο της Φιλαρμονικής, την Place d' Armes. Επιστροφή το απόγευμα στις Βρυξέλλες.

 

ΜΕΡΑ 5

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΜΒΕΡΣΑ - ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο μαζί με τις αποσκευές μας. Μεταφορά στην Αμβέρσα και περιήγηση στην πόλη, δίπλα στον ποταμό Σχέλντε, «σταυροδρόμι» των τεχνών και του εμπορίου. Μετάβαση στο αεροδρόμιο του Αϊντχόβεν για την πτήση επιστροφής μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ TRANSAVIA
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ TRANSAVIA
1 ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ 8 ΚΙΛΩΝ & 1 ΑΠΟΣΚΕΥΗ 15 ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
1 ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ 8 ΚΙΛΩΝ & 1 ΑΠΟΣΚΕΥΗ 15 ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Άμστερνταμ & Αϊντχόβεν - Αθήνα
 • 1 χειραποσκευή 8 κιλών και 1 αποσκευή 15 κιλών ανά άτομο
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*/4* (2 Άμστερνταμ, 2 Βρυξέλλες)
 • Πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Η είσοδος στο πάρκο Keukenhof κόστους 17,5€ (μόνο για τις αναχωρήσεις 16, 29/4)
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίου και επίναυλος καυσίμων 165 €
 • Είσοδοι σε μουσεία, επισκέψιμους χώρους όπου υπάρχουν, φέρι-μποτ
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

Προαιρετική εκδρομή Βαλλωνία - Λουξεμβούργο: 90 € ενήλικας, 45 € παιδί έως 12 ετών
Η επίσκεψη στο Πάρκο Keukenhof πραγματοποιείται μόνο στις αναχωρήσεις 16/4, 29/4
Η αεροπορική εταιρεία «Transavia» δεν σερβίρει φαγητό και ποτό στην πτήση

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ TRANSAVIA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ HV 6862 12:20 14:35
ΑΪΝΤΧΟΒΕΝ - ΑΘΗΝΑ HV 6709 14:55 19:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
OZO HOTEL
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Oryx-Aqaba
MOTEL ONE AMSTERDAM
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Motel One Amsterdam
HOLIDAY INN EXPRESS AMSTERDAM ARENA TOWERS
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
NH BRUSSELS EU BERLAYMONT
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
NH Brussels EU Berlaymont
Πάσχα στη Μπενελούξ με πτήσεις Klm

Πάσχα στη Μπενελούξ με πτήσεις Klm

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ