ΜΑΡΑΚΕΣ - ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ

ΑΠΟ 870€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 17/11
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΑΚΕΣ

Πτήση για την «Κόκκινη Πόλη», το κοσμοπολίτικο Μαρακές. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΜΑΡΑΚΕΣ - ΚΑΣΜΠΑ ΤΑΟΥΡΙΤ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΝΤΑΝΤΕΣ

Μετά το πρωινό, η διαδρομή μας μέσω του Μεγάλου Άτλαντα θα μας οδηγήσει στην κάσμπα Ταουρίτ, τόπος κατοικίας του πασά Γκλάουι, ο οποίος απέκτησε μεγάλο πλούτο από τη συνεργασία του με τους Γάλλους. Θα θαυμάσουμε τους εσωτερικούς χώρους και συνεχίζουμε για την κοιλάδα Νταντές. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΚΟΙΛΑΔΑ ΝΤΑΝΤΕΣ - ΤΙΝΕΡΧΙΡ - ΕΡΦΟΥΝΤ - «ΣΑΦΑΡΙ» ΣΤΗ ΜΕΡΖΟΥΓΚΑ ΜΕ 4X4

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη Τινερχίρ, χτισμένη δίπλα σε μια από τις ομορφότερες οάσεις του νότου και κατοικείται από αυτόχθονες Βερβέρους. Συνεχίζουμε για την Ερφούντ, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε με ειδικά διαμορφωμένα jeep 4x4 για τους αμμόλοφους της Μερζούγκα και θα απολαύσουμε τη δύση του ηλίου. Ακολουθούν οι βερβέρικες σκηνές όπου θα διανυκτερεύσουμε. Άφιξη και τακτοποίηση στο camp. Δείπνο. 
ΜΕΡΑ 4

ΜΕΡΖΟΥΓΚΑ - ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ

Πρωινό και αναχώρηση για την Ουαρζαζάτ, την «Πύλη της Ερήμου». Θα επισκεφθούμε το μεγαλύτερο κινηματογραφικό στούντιο «Atlas», όπου έχουν γυριστεί σκηνές από διάφορες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές όπως ο Μονομάχος, Μέγας Αλέξανδρος, Αστερίξ και Κλεοπάτρα, Prison Break, Μούμια, Game of Thrones κ.ά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΟΥΑΡΖΑΖΑΤ - ΑΪΤ ΜΠΕΝ ΧΑΝΤΟΥ - ΜΑΡΑΚΕΣ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το χωριό Άιτ Μπεν Χαντού (UNESCO). Εδώ σταματούσαν τα καραβάνια που μετέφεραν χρυσό, αλάτι και άλλα πολύτιμα φορτία. Λόγω της θέσης του και της γραφικότητάς του, έχει συχνά χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό κινηματογραφικών ταινιών. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το κοσμοπολίτικο Μαρακές. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΜΑΡΑΚΕΣ - ΔΩΡΟ ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ SHOW ΜΕ ΠΟΤΟ ΣΤΟ «CHEZ ALI»!

Πρόγευμα και ξενάγηση στο Μαρακές. Θα ξεκινήσουμε από το Τζαμί της Κουτούμπια, το οποίο βλέπουμε εξωτερικά και με το παλάτι Ελ Μπαχία, δηλαδή το παλάτι της ευνοούμενης, που έχει χτιστεί προς τα τέλη του 19ου αιώνα και το Μουσείο Νταρ Σι Σαΐντ. Θα επισκεφθούμε τους κήπους Μαζορέλ ή Υβ Σεν Λοράν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε στην πλατεία Τζεμαά Ελ Φνα ή «Πλατεία των Θαυμάτων», με τους αυτοσχέδιους πάγκους-εστιατόρια, γητευτές φιδιών, παραμυθάδες και μάγισσες (UNESCO). Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το φολκλορικό show «Fantasia» στο Chez-Ali. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΜΑΡΑΚΕΣ - ΕΣΑΟΥΙΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Εσαουίρα, ντυμένη στα λευκά και τα μπλε. Θα ανέβουμε στο κάστρο και θα απολαύσουμε τη θέα. Στην περιοχή φυτρώνουν οι αργκανιές, από τις οποίες βγαίνει το έλαιο αργκάν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΜΑΡΑΚΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος μέχρι την ώρα της μετάβασής μας στο αεροδρόμιο και την επιβίβασή μας στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΔΩΡΟ ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ SHOW ΣΤΟ «CHEZ ALI»
Δώρο φολκλορικό Show στο «Chez Ali»
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μαρακές - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, 5* (4 Μαρακές Kenzi Rose Garden 5*, 1 κοιλάδα Νταντές Xaluca Dades 4*, 1 Μερζούγκα σε camp, 1 Ουαζαρζάτ Ksar Ben Youssef 4* ή παρόμοια)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Δώρο φολκλορικό Show με ποτό στο «Chez Ali»
 • Έμπειρος ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός
 • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 540€
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.
8 ΗΜΕΡΕΣ | ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΑΡΑΚΕΣ A3 738 13:20 15:50
ΜΑΡΑΚΕΣ - ΑΘΗΝΑ A3 739 16:50 22:55
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
KENZI ROSE GARDEN
ΜΑΡΑΚΕΣ
kenzi-rose-garden