ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

ΑΠΟ 399€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ 22/2 (Καθαρά Δευτέρα)
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Πτήση για Βενετία μέσω Ρώμης. Άφιξη, μεταφορά στο Tronchetto και από εκεί πέρασμα με βαπορέτο στην πλατεία Αγ. Μάρκου. Θα ξεναγηθούμε στην πόλη με τα 118 νησάκια, τα 160 κανάλια και τις 400 γέφυρες. Ολόκληρη η Βενετία είναι ένα έργο τέχνης και ένα «μουσείο» αρχιτεκτονικής! Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο, ώστε να περιπλανηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια, να πιείτε καφέ στο πασίγνωστο «Φλοριάν» κ.ά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση στα δωμάτια.

 

ΜΕΡΑ 2

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ - ΣΙΡΜΙΟΝΕ - ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ

Μετά το πρωινό μεταφορά οδικώς στην πόλη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας, την Βερόνα. Εκεί θα δούμε τη Ρωμαϊκή αρένα, την Πλατεία Έρμπε, το «σπίτι της Ιουλιέτας» και το μπαλκόνι στο οποίο έβγαινε για να δει τον Ρωμαίο. Συνεχίζουμε στο ωραιότερο τουριστικό θέρετρο της Λίμνης Γκάρντα, την Σιρμιόνε, πάνω σε μια λωρίδα γης που εισχωρεί στη λίμνη. Περιήγηση, βόλτα στα Μεσαιωνικά δρομάκια, επίσκεψη στο σπίτι της Μαρίας Κάλλας. Χρόνος ελεύθερος μέχρι την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο μας στη Βενετία.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Ημέρα ελεύθερη. Όσοι επιθυμείτε υπάρχει δυνατότητα να συμμετέχετε στην προαιρετική εκδρομή μας στην αυθεντική & ανέγγιχτη από το χρόνο Πάντοβα. Χρόνος στη διάθεσή σας για να περιπλανηθείτε στα δαιδαλώδη δρομάκια με τις πολλές στοές. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 4

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ - GRAND FINALE - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα, αναχώρηση μαζί με τις αποσκευές από το ξενοδοχείο και προαιρετική μεταφορά στο Tronchetto για να περάσουμε και πάλι με το βαπορέτο στην Πλατεία του Αγ. Μάρκου, προκειμένου να παρακολουθήσετε τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών, αλλά και το Grand Finale, όπου καίγεται ο καρνάβαλος και επαναλαμβάνεται το έθιμο του Πετάγματος του Αγγέλου από το καμπαναριό του Αγίου Μάρκου. Το απόγευμα πτήση επιστροφής.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ALITALIA AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ALITALIA AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΝΑ
ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΝΑ
ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με «Alitalia Airlines»
 • 3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο Mercure Marchera 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό μπουφέ
 • Μεταφορές από/ προς το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο
 • Ελληνόφωνη ξενάγηση στη Βενετία
 • Εκδρομή στην Βερόνα
 • Κόστος βαπορέτου μόνο για την ημέρα της ξενάγησης στη Βενετία
 • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 175 €
 • Check points 25 € (πληρωτέα από Αθήνα)
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Είσοδοι μουσείων, μνημείων, αρχαιολογικών χώρων
 • Δημοτικός φόρος πόλης 4 €/ημέρα/άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
HOTEL MERCURE MARGHERA
ΒΕΝΕΤΙΑ
Hotel Mercure Marghera