ΙΑΠΩΝΙΑ

ΑΠΟ 3190€

ΣΥΝΟΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ
Emirates
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΟΙΞΗ 28/3

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΤΟΚΙΟ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο, που βρίσκεται στο νησί Χονσού. Αρχικά ήταν ένα ψαροχώρι και ονομαζόταν Έντο (εκβολές), αλλά όταν το 1868 έγινε η αυτοκρατορική πρωτεύουσα μετονομάστηκε.

ΜΕΡΑ 2

ΤΟΚΙΟ

Άφιξη στο Τόκιο, την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του κόσμου, ο πληθυσμός του μητροπολιτικού συγκροτήματος μαζί με τα προάστια φτάνει τα 38 εκατομμύρια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΤΟΚΙΟ - ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΚΕΡΑΣΙΕΣ

Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Θα θαυμάσουμε τους υπέροχους κήπους του βασιλικού ανακτόρου και θα διασχίσουμε τους δρόμους Nakamise, Harajuku και Shinjuku-ku, με το άγαλμα του γκοτζίλα και τους εμπορικούς δρόμους με τα υπερπολυτελή καταστήματα της περιοχής της Γκίνζα (Ginza). Θα επισκεφθούμε τους Ναούς Σένσο-τζι και Μέιτζι Τζίνγκου και τον πύργο τηλεπικοινωνιών Tokyo Skytree με την υπέροχη θέα της πόλης. Τέλος, ακολουθεί το Πάρκο Ουένο όπου θα περιηγηθούμε πεζή στην περίφημη «Λεωφόρο των Ανθισμένων Κερασιών», για να απολαύσουμε το θέαμα των 800 περίπου δέντρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΤΟΚΙΟ - ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ - ΜΙΝΑΤΟ ΜΙΡΑΪ - ΤΟΚΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την Καμακούρα, πρωτεύουσα της Ιαπωνίας στο διάστημα 1192-1333. Θα δούμε το Ναό του Μεγάλου Βούδα (Κοτόκου-ιν) με το ύψους 11,4μ. και βάρους 100 τόνων μπρούτζινο άγαλμά του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πιο σημαντικό Σιντοϊστικό ιερό της, το Τσουρουγκαόκα Χατσιμάνγκου (Tsurugaoka Hachimangu) και θα περιηγηθούμε πεζή στο γραφικό δρομάκι Κομάτσι Ντόρι με τα εστιατόρια, τα καφέ και τα χαρακτηριστικά παλιά μαγαζιά. Ακολουθεί η παραθαλάσσια φουτουριστική περιοχή Μινάτο Μιράι της Γιοκοχάμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 5

ΤΟΚΙΟ - ΝΙΚΚΟ - ΤΟΚΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιερή πόλη Νίκκο. Θα δούμε την τοξωτή γέφυρα Σίνκιο, μια από τις ομορφότερες τις Ιαπωνίας και θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό Ναό Τοσόγκου με τα περίτεχνα διακοσμημένα κτίσματα και τους τρεις ξυλόγλυπτους πιθήκους. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τους καταρράκτες Κέγκον και τη λίμνη Τσουζέντζικο (Chuzenjiko) με το τελεφερίκ. Επιστροφή στο Τόκιο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΤΟΚΙΟ - ΧΑΚΟΝΕ - ΛΙΜΝΗ ΑΣΙ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Χακόνε, με τις φυσικές ιαματικές του πηγές. Ακολουθεί βόλτα με «πειρατικό» πλοίο στη λίμνη Άσι, με φόντο το ιερό όρος Φούτζι (ανάλογα τις κλιματολογικές συνθήκες). Συνεχίζουμε για το σιδηροδρομικό σταθμό της Μισίμα, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο τραίνο με προορισμό την Χιροσίμα (αλλαγή τραίνου στο σταθμό Σιν Κόμπε). Άφιξη στην ιστορική πόλη, γνωστή για το ολοκαύτωμα μετά την έκρηξη της πρώτης ατομικής βόμβας το 1945. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΜΙΓΙΑΤΖΙΜΑ - ΚΙΟΤΟ

Πρωινό και επίσκεψη στο γραφικό Μιγιατζίμα, «το νησί του νερού», με το φημισμένο Σιντοϊστικό ιερό Ιτσουκουσίμα και την περίφημη πλωτή πύλη του. Θα επισκεφθούμε το πάρκο της Ειρήνης, το αντίστοιχο Μουσείο και το Θόλο του μνημείου της ατομικής βόμβας. Η Χιροσίμα είναι η πρώτη πόλη στην ιστορία που βομβαρδίστηκε με ατομική βόμβα το 1945 από τις ΗΠΑ. Από την πόλη διασώθηκε μόνο ο Θόλος και ο σκελετός του κτιρίου που στέγαζε την «Εμπορική έκθεση της περιφέρειας της Χιροσίμα» (UNESCO). Μετάβαση στο σιδηροδρομικό σταθμό και θα επιβίβαση στο τραίνο για το Κιότο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΚΙΟΤΟ - ΔΑΣΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥ - ΓΚΙΟΝ

Πρωινό και αναχώρηση για την περιοχή Αρασιγιάμα, «το Βουνό της Καταιγίδας», όπου θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό Δάσος Μπαμπού. Πέρα από το φυσικό του κάλλος, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του είναι ο ιδιαίτερος ήχος που παράγεται, καθώς ο άνεμος περνά μέσα από τα καλάμια και τις φυλλωσιές των μπαμπού. Συνεχίζουμε με τις παραδοσιακές κατοικίες των ιερέων στο Ναό του Παραδεισένιου Δράκου (Τενριουτζί). Ακολουθεί επίσκεψη στο περίφημο Χρυσό Περίπτερο Κινκάκουτζι (Kinkakuji), στο Κάστρο Nijo, γνωστό για τον ξύλινο ναό του και στο Ναό Kodaiji. Μετά την παραδοσιακή τελετή τσαγιού θα περιηγηθούμε πεζή στη γραφική συνοικία Γκιόν και θα παρακολουθήσουμε την παράσταση στο ομώνυμο θέατρο (εφόσον είναι ανοιχτό). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 9

ΚΙΟΤΟ - ΝΑΡΑ - ΚΙΟΤΟ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Νάρα, πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, πατρίδα της τέχνης και των λουλουδιών Ικεμπάνα. Εδώ βρίσκεται το μεγαλύτερο μπρούτζινο άγαλμα του Βούδα Βαϊροκάνα, ύψους 16μ. και βάρους 550 τόνων. Άφιξη και επίσκεψη στους Ναούς Τοντάιτζι (Todaiji), Κιγιομίζου (Kiyomizu) και Σαντζουσαντζέντο (Sanjusangendo), καθώς και στο περίφημο Πάρκο των Ελαφιών. Επιστροφή στο Κιότο και θα απολαύσουμε το παραδοσιακό δείπνο «Σουκιγιάκι» σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 10

ΚΙΟΤΟ - ΟΣΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Οσάκα, το «Μεγάλο Λόφο», ένα από τα σημαντικότερα κατασκευαστικά και εμπορικά λιμάνια. Θα επισκεφθούμε το Κάστρο, με την εντυπωσιακή εξωτερική διακόσμηση με φύλλα χρυσού, σημερινό μουσείο με εκθέματα ρουχισμού των μεσαιωνικών χρόνων, πολεμικών αντικειμένων, αναπαραστάσεων από την καθημερινότητα της ζωής των Σαμουράι και το πάρκο με κερασιές. Ακολουθεί η περιοχή της Ουμέντα με τα φουτουριστικά κτίρια. Η ανάβαση στο Umeda Sky Building είναι μια μοναδική εμπειρία. Θα καταλήξουμε στην περιοχή Dotombori, με τα εκατοντάδες καταστήματα και εστιατόρια. Μεταφορά στο αεροδρόμιο Κανσάι και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 
ΜΕΡΑ 11

ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ EMIRATES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Emirates
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*, 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή Καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΤΟΠΙΚΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ
Τοπικοί ξεναγοί
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ντουμπάι - Τόκιο - Οσάκα - Ντουμπάι - Αθήνα με πτήσεις της Emirates
 • 9 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*, 4* (5 Τόκιο Metropolitan Edmont 4*, 1 Χιροσίμα Rihga Royal 4*, 3 Κιότο Miyako Hachijo 3* ή παρόμοια)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Τοπικοί ξεναγοί
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 980€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια Covid-19 για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Στην Ιαπωνία τα δωμάτια είναι συνήθως μικρότερα από τα κανονικά standards. Τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έχουν δυνατότητα προσθήκης έξτρα κρεβατιού για τρίκλινο δωμάτιο λόγω περιορισμένου χώρου. Σε περίπτωση τριών ατόμων θα πρέπει να γίνει κράτηση για ένα δίκλινο και ένα μονόκλινο. Τα μονόκλινα δωμάτια τις περισσότερες φορές είναι μικρότερα από τα αντίστοιχα δίκλινα.
 • Την 6η μέρα οι αποσκευές μεταφέρονται οδικώς για το ξενοδοχείο του Κιότο. Για τη διανυκτέρευση στη Χιροσίμα φροντίστε να έχετε μαζί σας μια χειραποσκευή.
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.
11 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ EMIRATES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ EK 210 18:05 23:35
ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΤΟΚΥΟ EK 318 02:40 17:35
ΟΣΑΚΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ EK 317 23:45 05:15
ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΑΘΗΝΑ EK 209 10:50 15:00

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

28/3

11

3190€

+700€

2970€