ΙΑΠΩΝΙΑ

ΑΠΟ 3290€

ΣΥΝΟΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ
Emirates
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1, 12/8

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΟΣΑΚΑ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την Οσάκα, χτισμένη στο Δέλτα του ποταμού Γιόντο, στο νησί Χονσού, το κεντρικό και το μεγαλύτερο από τα νησιά που απαρτίζουν την Ιαπωνία.
ΜΕΡΑ 2

ΟΣΑΚΑ - ΚΙΟΤΟ

Άφιξη στην Οσάκα και άμεση αναχώρηση για το Κιότο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΚΙΟΤΟ - ΔΑΣΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥ - ΓΚΙΟΝ

Πρωινό και αναχώρηση για την περιοχή Αρασιγιάμα, «το Βουνό της Καταιγίδας», όπου θα επισκεφθούμε το εντυπωσιακό Δάσος Μπαμπού. Πέρα από το φυσικό του κάλλος, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του είναι ο ιδιαίτερος ήχος που παράγεται, καθώς ο άνεμος περνά μέσα από τα καλάμια και τις φυλλωσιές των μπαμπού. Συνεχίζουμε με τις παραδοσιακές κατοικίες των ιερέων στο Ναό του Παραδεισένιου Δράκου (Τενριουτζί). Ακολουθεί επίσκεψη στο περίφημο Χρυσό Περίπτερο Κινκάκουτζι (Kinkakuji), στο Κάστρο Nijo, γνωστό για τον ξύλινο ναό του και στο Ναό Kodaiji. Τέλος, θα περιηγηθούμε πεζή στη γραφική συνοικία Γκιόν και θα απολαύσουμε το παραδοσιακό δείπνο «Σουκιγιάκι» σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΚΙΟΤΟ - ΝΑΡΑ - ΚΙΟΤΟ

Πρωινό και επίσκεψη στους Ναούς Σαντζουσαντζέντο και Κιγιομίζου (Kiyomizu). Μετά την παραδοσιακή τελετή τσαγιού θα αναχωρήσουμε για τη Νάρα, την πρώτη πρωτεύουσα της χώρας, πατρίδα της τέχνης των λουλουδιών Ικεμπάνα. Εδώ βρίσκεται το μεγαλύτερο μπρούτζινο άγαλμα του Βούδα Βαϊροκάνα, ύψους 16μ. και βάρους 550 τόνων. Άφιξη και περιήγηση στους Ναούς Κασούγκα Τάισα (Kasuga Taisha) και Τοντάιτζι (Todaiji), καθώς και στο περίφημο Πάρκο των Ελαφιών. Επιστροφή στο Κιότο και θα απολαύσουμε το δείπνο μας σε τοπικό εστιατόριο παρακολουθώντας το Maiko/Geisha Show, μια μουσικοχορευτική παράσταση με γκέισες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΚΙΟΤΟ - ΟΣΑΚΑ - ΧΙΡΟΣΙΜΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Οσάκα, το «Μεγάλο Λόφο», ένα από τα σημαντικότερα κατασκευαστικά και εμπορικά λιμάνια. Θα επισκεφθούμε το Κάστρο, με την εντυπωσιακή εξωτερική διακόσμηση με φύλλα χρυσού, σημερινό μουσείο με εκθέματα ρουχισμού των μεσαιωνικών χρόνων, πολεμικών αντικειμένων, αναπαραστάσεων από την καθημερινότητα της ζωής των Σαμουράι και το πάρκο με κερασιές. Ακολουθεί η περιοχή της Ουμέντα με τα φουτουριστικά κτίρια. Η ανάβαση στο Umeda Sky Building είναι μια μοναδική εμπειρία. Θα καταλήξουμε στην περιοχή Dotombori, με τα εκατοντάδες καταστήματα και εστιατόρια. Συνεχίζουμε για το σιδηροδρομικό σταθμό, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο τραίνο με προορισμό τη Χιροσίμα. Άφιξη στην ιστορική πόλη, γνωστή για το ολοκαύτωμα μετά την έκρηξη της πρώτης ατομικής βόμβας το 1945. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΧΙΡΟΣΙΜΑ - ΜΙΓΙΑΤΖΙΜΑ - ΤΟΚΙΟ

Πρωινό και επίσκεψη στο γραφικό Μιγιατζίμα, «το νησί του νερού», με το φημισμένο Σιντοϊστικό ιερό Ιτσουκουσίμα και την περίφημη πλωτή πύλη του. Θα επισκεφθούμε το πάρκο της Ειρήνης, το αντίστοιχο Μουσείο και το Θόλο του Μνημείου της ατομικής βόμβας. Η Χιροσίμα είναι η πρώτη πόλη στην ιστορία που βομβαρδίστηκε με ατομική βόμβα το 1945 από τις ΗΠΑ. Από την πόλη διασώθηκε μόνο ο Θόλος και ο σκελετός του κτιρίου που στέγαζε την «Εμπορική έκθεση της περιφέρειας της Χιροσίμα» (UNESCO). Μετάβαση στο σιδηροδρομικό σταθμό και επιβίβαση στο τραίνο για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο. Αρχικά ήταν ένα ψαροχώρι και ονομαζόταν Έντο (εκβολές), αλλά όταν το 1868 έγινε η αυτοκρατορική πρωτεύουσα μετονομάστηκε. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΤΟΚΙΟ

Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Θα θαυμάσουμε τους υπέροχους κήπους του βασιλικού ανακτόρου και θα διασχίσουμε τους δρόμους Nakamise, Harajuku και Shinjuku-ku, με το άγαλμα του γκοτζίλα και τους εμπορικούς δρόμους με τα υπερπολυτελή καταστήματα της περιοχής της Γκίνζα (Ginza). Θα επισκεφθούμε την παραδοσιακή συνοικία Ασακούσα με τον αφιερωμένο στη θεότητα Κάνον Ναό, τους Ναούς Σενσότζι και Μέιτζι Τζίνγκου και τον πύργο τηλεπικοινωνιών Tokyo Skytree για να απολαύσουμε τη θέα της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΤΟΚΙΟ - ΝΙΚΚΟ - ΤΟΚΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιερή πόλη Νίκκο. Θα δούμε την τοξωτή γέφυρα Σίνκιο, μια από τις ομορφότερες της Ιαπωνίας και θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό Ναό Τοσόγκου με τα περίτεχνα διακοσμημένα κτίσματα και τους τρεις ξυλόγλυπτους πιθήκους. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τους καταρράκτες Κέγκον και τη λίμνη Τσουζέντζικο (Chuzenjiko) με το τελεφερίκ. Επιστροφή στο Τόκιο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 9

ΤΟΚΙΟ - ΧΑΚΟΝΕ - ΛΙΜΝΗ ΑΣΙ - ΤΟΚΙΟ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Χακόνε, με τις φυσικές ιαματικές του πηγές. Ακολουθεί βόλτα με «πειρατικό» πλοίο στη λίμνη Άσι, με φόντο το ιερό όρος Φούτζι (ανάλογα τις κλιματολογικές συνθήκες). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 10

ΤΟΚΙΟ - ΚΑΜΑΚΟΥΡΑ - ΜΙΝΑΤΟ ΜΙΡΑΪ - ΤΟΚΙΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Καμακούρα, πρωτεύουσα της Ιαπωνίας στο διάστημα 1192-1333. Θα δούμε το Ναό του Μεγάλου Βούδα (Κοτόκου-ιν) με το ύψους 11,4μ. και βάρους 100 τόνων μπρούτζινο άγαλμά του. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πιο σημαντικό Σιντοϊστικό ιερό της, το Τσουρουγκαόκα Χατσιμάνγκου (Tsurugaoka Hachimangu) και θα περιηγηθούμε πεζή στο γραφικό δρομάκι Κομάτσι Ντόρι με τα εστιατόρια, τα καφέ και τα χαρακτηριστικά παλιά μαγαζιά. Ακολουθεί η παραθαλάσσια φουτουριστική περιοχή Μινάτο Μιράι της Γιοκοχάμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής.
ΜΕΡΑ 11

ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ EMIRATES
Αεροπορικά εισιτήρια με Emirates
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ντουμπάι - Οσάκα - Τόκιο - Ντουμπάι - Αθήνα με Emirates
 • 8 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (3 Κιότο Emion Hotel 4*, 1 Χιροσίμα Riga Royal 4*, 4 Τόκιο Metropolitan Edmont Tokyo 4* ή παρόμοια)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Τοπικοί ξεναγοί
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 980€
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Στην Ιαπωνία τα δωμάτια είναι συνήθως μικρότερα από τα κανονικά standards. Τα περισσότερα ξενοδοχεία δεν έχουν δυνατότητα προσθήκης έξτρα κρεβατιού για τρίκλινο δωμάτιο λόγω περιορισμένου χώρου. Σε περίπτωση τριών ατόμων θα πρέπει να γίνει κράτηση για ένα δίκλινο και ένα μονόκλινο. Τα μονόκλινα δωμάτια τις περισσότερες φορές είναι μικρότερα από τα αντίστοιχα δίκλινα.
 • Την 6η μέρα οι αποσκευές μεταφέρονται οδικώς για το ξενοδοχείο του Τόκιο. Για τη διανυκτέρευσή σας φροντίστε να έχετε μαζί σας μια χειραποσκευή.
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.
11 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ EMIRATES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ EK 210 18:05 23:35
ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΟΣΑΚΑ - ΙΑΠΩΝΙΑ EK 316 03:00 17:15
ΤΟΚΥΟ - ΝΤΟΥΜΠΑΪ EK 319 22:30 04:10
ΝΤΟΥΜΠΑΪ - ΑΘΗΝΑ EK 209 10:50 15:00