ΦΕΛΝΤΚΙΡΧ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ

ΑΠΟ 545€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
Swiss Airlines
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 15/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΚΟΝΣΤΑΝΤΣ - ΝΗΣΙ ΜΑΪΝΑΟΥ - ΦΕΛΝΤΚΙΡΧ

Πτήση για Ζυρίχη. Άφιξη και αναχωρούμε για την Κωνσταντία ή Κωνστάντς, στο δυτικό άκρο της ομώνυμης λίμνης. Άφιξη και περιήγηση στην Παλιά Πόλη (Altstadt), με τα γραφικά κτίρια και σοκάκια με κομψά μπαρ και μπιραρίες. Θα δούμε εντυπωσιακές εκκλησίες, τον Καθεδρικό Ναό Münster (Münster unserer Lieben Frau) και τρεις πύργους που έχουν απομείνει από το τείχος της πόλης. Ακολουθεί επίσκεψη στο ιδιωτικό νησί Μαϊνάου (Mainau) που ενώνεται με τη στεριά με μια γέφυρα. Ανήκει στους απογόνους του Count Lennart Bernadotte και είναι διάσημο για την έκθεση λουλουδιών και δέντρων στους βοτανικούς κήπους του. Σειρά έχει το Φέλντκιρχ, βρίσκεται 10 λεπτά από τα σύνορα της Ελβετίας και θα αποτελέσει το ορμητήριό μας για τις επισκέψεις μας στις πόλεις της Ελβετίας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ΣΕΝ ΜΟΡΙΤΖ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε οδικώς για την Κουρ. Θα επιβιβασθούμε στο διάσημο Αλπικό τρένο της «Rhaetian Railways» που θα μας μεταφέρει στο Σεν Μόριτζ, μέσω όμορφης διαδρομής με φόντο τα χιονισμένα τοπία των Άλπεων. Έγινε γνωστό χάρη στις ιαματικές πηγές του και εξελίχθηκε σε δημοφιλή χειμερινό τόπο αναψυχής και αγαπημένο προορισμό των διάσημων. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στην περιοχή με τα εντυπωσιακά σαλέ, τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα πολυτελή καταστήματα και κομψά καφέ και εστιατόρια. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΛΙΝΤΑΟΥ - ΜΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό και αναχωρούμε οδικώς για μια από τις γραφικότερες λιμναίες χερσονήσους της Γερμανίας, το Βαυαρικό Λιντάου, σε υψόμετρο 400μ. στις όχθες της λίμνης Μπόντενζεε (Bodensee) ή Κονστάντς. Βρίσκεται κοντά στο «τριεθνές» σημείο συνάντησης της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας. Ελεύθερος χρόνος για πεζή περιήγηση στα γραφικά σοκάκια. Συνεχίζουμε για το Μέρσμπουργκ, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω στη λίμνη με παλιά όμορφα σπίτια, δυο παλάτια, αμπελώνες, την ιδιαίτερη προκυμαία και την οροσειρά των Ελβετικών Άλπεων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΦΕΛΝΤΚΙΡΧ - ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας, αναχώρηση για τη Ζυρίχη, το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Ελβετίας. Άφιξη και η περιήγησή μας ξεκινάει από τη Γοτθική εκκλησία Φραουμίνστερ, διακοσμημένη με θαυμάσια βιτρό του Μαρκ Σανγκάλ. Συνεχίζουμε με την παλιά ιστορική πόλη με τα στενά δρομάκια, την κεντρική οδό Μπανχοφστράσε με τα κτίρια που στεγάζουν τις μεγάλες τράπεζες, τα πολυτελή καταστήματα και κομψά καφέ. Σειρά έχει η μοναδική παραλίμνια περιοχή της πόλης. Νωρίς το απόγευμα μετάβαση στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SWISS
Αεροπορικά Εισιτήρια με Swiss
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ
Εισιτήριο για το Αλπικό τρένο
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα με πτήσεις της Swiss
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Best Western Premier Central Hotel Leonhard 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο για το Αλπικό τρένο Κουρ - Σεν Μόριτζ
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 240€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά  εδώ
4 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SWISS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ LX 1843 07:05 08:55
ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ LX 1842 17:55 21:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
BEST WESTERN PREMIER CENTRAL HOTEL LEONHARD
ΦΕΛΝΤΚΙΡΧ
Best Western Premier Central Hotel Leonhard-Feldkirch

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

EARLY BOOKING*

EARLY BOOKING**

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

15/3

545€

595€

645€

+130€

495€


*Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 60 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
**Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.