ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23/10

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Αναχώρηση αργά το πρωί από Αθήνα για Πάτρα/Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Μπάρι/Μπρίντιζι.
ΜΕΡΑ 2

ΜΠΑΡΙ/ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ - ΜΑΤΕΡΑ - ΣΑΛΕΡΝΟ

Άφιξη το πρωί στο Μπάρι/Μπρίντιζι και αναχώρηση για την εκπληκτική Ματέρα, την «Καππαδοκία της Μεσογείου». Η Ματέρα κλείνει στους τοίχους και στις σπηλιές της ολόκληρη την ιστορία της ανθρώπινης ύπαρξης, με ευρήματα που χρονολογούνται στην Παλαιολιθική Εποχή. Συνεχίζουμε με το Σαλέρνο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΣΑΛΕΡΝΟ - ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ - ΠΟΖΙΤΑΝΟ - ΑΜΑΛΦΙ - ΣΑΛΕΡΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση με καραβάκι (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά) για το πανέμορφο Ποζιτάνο. Περπατώντας τα καλντερίμια με τα ολάνθιστα μπαλκόνια θα βιώσουμε το κοσμοπολίτικο αέρα της εποχής του ’60. Αναχωρώντας από το Ποζιτάνο και πάλι με καραβάκι, θα φτάσουμε στο γραφικό Αμάλφι, που χάρισε το όνομά του στα 50χλμ. της ακτογραμμής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΚΑΠΡΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε ταχύπλοο (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά) με προορισμό το πασίγνωστο νησί Κάπρι. Θα περιηγηθούμε πεζή στα στενά δρομάκια στην πλατεία Πιασέτα. Οι δύο βασικοί οικισμοί είναι το Capri και το Anacapri, με τα 800 φοινικικά σκαλοπάτια. Θα δούμε αριστοκρατικά ξενοδοχεία, εστιατόρια, wine bars αλλά και lounge bars, ενώ τα yachts συρρέουν στη Marina Grande. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και αγορές. Επιβίβαση στο ταχύπλοο και αναχώρηση για το Σαλέρνο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΣΑΛΕΡΝΟ - ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (ΠΕΣΤΟΥΜ) - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΣΑΛΕΡΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την Ποσειδωνία, πρώην αρχαία ελληνική αποικία της Κάτω Ιταλίας στην περιοχή της Καμπανίας. Το κύριο χαρακτηριστικό του σημερινού αρχαιολογικού χώρου είναι οι τρεις μεγάλοι Ναοί Δωρικού Ρυθμού, αφιερωμένοι στην Ήρα και στην Αθηνά. Συνεχίζουμε με την Πομπηία, όπου θα έχουμε ξενάγηση στα ερείπια της, καθώς θάφτηκε στις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. και θα θαυμάσουμε μια «ζωντανή» αρχαία πόλη. Επιστροφή στο Σαλέρνο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΣΑΛΕΡΝΟ - ΝΑΠΟΛΗ - ΣΟΡΕΝΤΟ - ΣΑΛΕΡΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Νάπολη. Θα περιηγηθούμε πεζή στο ιστορικό της κέντρο και θα επισκεφθούμε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο με τις τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Συνεχίζουμε για το γοητευτικό Σορέντο, όπου θα ξεναγηθούμε. Θα θαυμάσουμε τις παλιές επαύλεις πάνω στις πλαγιές του λόφου με θέα στα σμαραγδένια νερά, τους Μεσογειακούς κήπους, το πολυσύχναστο λιμάνι με τα ακριβά σκάφη και τα καφέ της Piazza Tasso. Χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 7

ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ - ΜΠΑΡΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το Αλμπερομπέλο, στην επαρχία του Μπάρι, στην Απουλία, διάσημο για τις μοναδικές κατοικίες του με τις κωνικές στέγες, οι οποίες είναι γνωστές ως «Τρούλοι» (UNESCO). Συνεχίζουμε για το Μπάρι ή το Μπρίντιζι, όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο της επιστροφής.

ΜΕΡΑ 8

ΠΑΤΡΑ Η ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Πάτρα/Ηγουμενίτσα και αναχώρηση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ 4ΚΛΙΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ 4ΚΛΙΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
*εκτός πλοίου
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗΙΑ & ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
ΞΕΝΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΜΠΗΙΑ & ΣΤΗΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα/Ηγουμενίτσα - Μπάρι/Μπρίντιζι - Πάτρα/Ηγουμενίτσα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην ευρύτερη περιοχή του Σαλέρνο
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ξεναγός στην Πομπηία και στην Ποσειδωνία
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Check point 20€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Δημοτικός Φόρος 3€/άτομο/διανυκτέρευση (πληρώνεται απευθείας στο ξενοδοχείο)
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Κόστος εισιτήριου Σαλέρνο - Κάπρι - Σαλέρνο 58€/άτομο
 • Κόστος εισιτηρίου Σαλέρνο - Αμάλφι - Σαλέρνο 33€/άτομο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.