ΒΟΛΟΣ - ΧΩΡΙΑ ΠΗΛΙΟΥ

ΑΠΟ 289€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ 23, 30/12 | Ώρα αναχώρησης: 07:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ

Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο (ξενάγηση)

Αναχώρηση από την Αθήνα με κατεύθυνση τη γιορτινά στολισμένη πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα παλαιότερα στη χώρα μας, το οποίο στεγάζεται στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του 1909. Eλεύθερος χρόνος για να θαυμάσετε την αρχιτεκτονική της πόλης και να δοκιμάσετε τσίπουρο και τοπικούς μεζέδες. Άφιξη στο ξενοδοχείο PARK HOTEL 4* στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΜΗΛΙΕΣ

Εκκλησία Παμμεγίστων Ταξιαρχών - Βιβλιοθήκη

Πρωινό και αναχώρηση για το ιστορικό κεφαλοχώρι των Μηλεών, μέσα από μια διαδρομή με πλούσια φύση και αρχιτεκτονική. Κατά την άφιξη θα θαυμάσουμε την ιστορική εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών με τις κατασκευαστικές καινοτομίες και την πολύ ιδιαίτερη αγιογράφηση. Ο Ναός αποτελεί το παλαιότερο και σημαντικότερο κτίσμα του χωριού και έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τη Δημόσια Βιβλιοθήκη με σπάνιο υλικό της Ελληνικής Επανάστασης μιας και το χωριό πρωτοστάτησε σε αυτή. Χρόνος ελεύθερος για περίπατο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΧΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα γραφικά Χάνια, όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και περίπατο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την Πορταριά, το διάσημο οικισμό στη δυτική πλευρά του Πηλίου με τα όμορφα αρχοντικά και τα λιθόστρωτα καλντερίμια. Συνεχίζουμε με το «μπαλκόνι του Πηλίου», τη Μακρινίτσα, με την πανοραμική θέα. Βόλτα μέχρι την κεντρική πλατεία, με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου που χτίστηκε το 1806 και τη μαρμάρινη κρήνη με τις τέσσερις χάλκινες λεοντοκεφαλές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑ - ΒΟΛΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μουσείο Τσαλαπάτα, το οποίο παρουσιάζει την καθημερινή ζωή στο εργοστάσιο, καθώς και όλα τα στάδια της παραγωγής διαφορετικών τύπων τούβλων και κεραμιδιών. Στόχος του είναι να αναδείξει την ιστορική ταυτότητα της πόλης του Βόλου και να συμβάλει στη διάσωση και την προβολή της βιομηχανικής κληρονομιάς της. Επιστροφή στο Βόλο για γεύμα και πορεία επιστροφής για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PARK HOTEL 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ PARK HOTEL 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
στις 24 & 31/12
*στη θέση της ημιδιατροφής
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Park Hotel 4*, στο Βόλο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Εορταστικό ρεβεγιόν στις 24 & 31/12 με μουσική DJ στη θέση της ημιδιατροφής
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
PARK HOTEL
ΒΟΛΟΣ
park-hotel-volos