ΒΕΡΟΙΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

ΑΠΟ 289€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 13/8 - Ώρα αναχώρησης: 07:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΔΙΟΝ - ΒΕΡΟΙΑ

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δίον, όπου θα θαυμάσουμε τα ευρήματα που στεγάζονται σε ενότητες αντίστοιχες με το χώρο ανεύρεσής τους (δημόσια κτίρια, αστικό κέντρο, κ.ά.). Ένα από τα σημαντικότερα εκθέματα του Μουσείου είναι η «ύδραυλις», ένα αρχαιοελληνικό μουσικό όργανο το οποίο χρονολογείται τον 1ο αι. π.Χ. και στα μεσαιωνικά χρόνια εξελίχθηκε στο εκκλησιαστικό όργανο της Δυτικής Εκκλησίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο AIGES MELATHRON 4* στη Βέροια και δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΒΕΡΓΙΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για τη Βεργίνα. Ξενάγηση από διπλωματούχο ξεναγό στο Μουσείο των Βασιλικών Τάφων των Αιγών (Βεργίνας) όπου θα θαυμάσουμε ευρήματα ανεκτίμητης αξίας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Νέο Μουσείο, που ενσωματώνει το σύνολο του αρχαιολογικού χώρου των Αιγών, το Ανάκτορο του Φιλίππου, την ταφική συστάδα των Τεμενίδων και το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων. Ακολουθεί προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά, στους πρόποδες του Βερμίου σε υψόμετρο 1400μ. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη της Βέροιας, στον τόπο που είναι γνωστός ως «Βήμα του Αποστόλου Παύλου» και στη συνοικία Μπαρμπούτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΕΔΕΣΣΑ - ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Πρωινό και ξεκινάμε για την καταπράσινη Έδεσσα. Αρχίζουμε από το μεγάλο διπλό καταρράκτη Κάρανο και φτάνουμε μέχρι το Υπαίθριο Μουσείο Νερού, όπου στον Παλιό Αλευρόμυλο στεγάζεται το Ενυδρείο - Ερπετάριο με πολλά είδη ψαριών γλυκού νερού και ερπετά. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι, όπου βρίσκεται το Λαογραφικό Μουσείο. Αναχώρηση για τα περίφημα Λουτρά Πόζαρ, με τις ιαματικές πηγές στους πρόποδες του Όρους Καϊμακτσαλάν, στις όχθες του Θερμοπόταμου. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μπάνιο στις εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες με τις ευεργετικές ιδιότητες καθώς και να απολαύσουμε το γεύμα μας δίπλα στις πηγές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τον Παλαιό Παντελεήμονα, ένας παραδοσιακός οικισμός στα 440μ. υψόμετρο στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στην πλατεία του χωριού με τα τρεχούμενα νερά και τα αιωνόβια πλατάνια. Πορεία Επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AIGES MELATHRON 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AIGES MELATHRON 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗ ΒΕΡΓΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Aiges Melathron 4* στη Βέροια
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Ξενάγηση στη Βεργίνα
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
AIGES MELATHRON
ΒΕΡΟΙΑ
aiges-melathron-exterior