ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΑΠΟ 195€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 18/12, 6/1

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ/ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα. Ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών - Πλαταμώνα. Γεύμα προαιρετικά. Άφιξη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος διαβατηρίων και η διαδρομή έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή της Νις. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Βελιγράδι, πρωτεύουσα της Σερβίας, όπου θα ακολουθήσει η περιήγηση στην πόλη. Μοντέρνα και ζωντανή, τίποτα δεν θυμίζει με την ανάπτυξή της το πρόσφατο παρελθόν. Στην περιήγησή μας θα δούμε το Κοινοβούλιο, το Παλαιό Παλάτι, τον Ναό του Αγίου Σάββα, την Πλατεία Δημοκρατίας, πριν καταλήξουμε στον κεντρικό πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ, ο οποίος συγκαταλέγεται στους ομορφότερους της Ευρώπης. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το Νόβι Σαντ, το οποίο βρίσκεται κοντά στα σύνορα της Ουγγαρίας. Το απόγευμα, η πανέμορφη Βουδαπέστη μας καλωσορίζει και μας προσκαλεί να τη γνωρίσουμε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετική κρουαζιέρα στο Δούναβη. Δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ) - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ

Πρωινό και αρχίζουμε την περιήγηση - ξενάγηση μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα, και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Κατόπιν, διασχίζοντας μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την Αλυσιδωτή Γέφυρα, θα βρεθούμε στη Βούδα, για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων, τη θαυμαστή Εκκλησία Ματίας, όπου γινόταν η στέψη των Ούγγρων βασιλιάδων και από τον λόφο του Γκέλλιερτ θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα στις πολλές επιβλητικές γέφυρες και το καταπράσινο νησί της Μαργαρίτας, στη μέση του Δούναβη. Γεύμα και αναχώρηση για την πόλη των καλλιτεχνών τον Άγιο Ανδρέα, με τα γραφικά σοκάκια και τα πολλά καταστήματα, όπου μπορείτε να βρείτε από αναμνηστικά δώρα μέχρι πορσελάνες. Το βράδυ σας προτείνουμε, ξεφάντωμα σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια αναχωρούμε για την Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας, όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε, μεταξύ άλλων, την Όπερα, το δημαρχείο, το παλάτι Hofburg, την ελληνική συνοικία και το καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Βουδαπέστη. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

ΜΕΡΑ 5

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Βουδαπέστη - Αθήνα ή Αθήνα- Βουδαπέστη με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines
 • Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Περιήγηση στο Βελιγράδι
 • Ξενάγηση στη Βουδαπέστη 
 • Εκδρομή στον Άγιο Ανδρέα (Παραδουνάβια Χωριά)
 • Περιήγηση στη Βιέννη
 • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρόμιου & επίναυλος καυσίμων 80€
 • Είσοδοι  σε μουσεία και αξιοθέατα, αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Στην αναχώρηση 6/1 το πρόγραμμα εκτελείται αντίστροφα, με αναχώρηση αεροπορικώς από Αθήνα για Βουδαπέστη και επιστροφή στην Αθήνα οδικώς. Συνοπτικό πρόγραμμα:

1η μέρα: Αθήνα - Πτήση για Βουδαπέστη
2η μέρα: Βουδαπέστη (ξενάγηση) - Παραδουνάβια Χωριά
3η μέρα: Βουδαπέστη - Βιέννη
4η μέρα: Βουδαπέστη - Βελιγράδι - Νις
5η μέρα: Νις - Επιστροφή οδικώς στην Αθήνα


 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 18/12
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ 08:45 11:40
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 6/1
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 17:00 18:00