ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΟΤΣΝΤΑΜ

ΑΠΟ 495€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
Scoot
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 22/3

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πτήση για Βερολίνο. Άφιξη και ξενάγηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το ιστορικό σημείο ελέγχου Τσάρλι, την περίφημη Λεωφόρο Ούντερ ντεν Λίντεν, το Δημαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, τον Καθεδρικό Ναό, τον Πύργο της Τηλεόρασης, το Παγκόσμιο Ρολόι στη μέση της Αλεξάντερ Πλάτζ, το ανακαινισμένο Ράιχσταγκ, με τον εντυπωσιακό γυάλινο θόλο, τη Λεωφόρο των ηγεμόνων και τη διάσημη Κούρφιρστενταμ. Θα δούμε την επιβλητική πύλη του Βρανδεμβούργου, σύμβολο του ψυχρού πολέμου, το μνημείο του ολοκαυτώματος και την πλατεία Πότσνταμ με τη σκεπή που συμβολίζει το ηφαίστειο της Φουτσιγιάμα. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στην πόλη.
ΜΕΡΑ 2

ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΠΕΡΓΑΜΟΥ

Πρωινό και πεζή αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Μουσείο της Περγάμου, στο νησί των μουσείων. Θα θαυμάσουμε την Πύλη της Ιστάρ, Ασσυριακά, Σουμεριακά και Βαβυλωνιακά εκθέματα, όπως η στήλη των Εσαρχαδδών. Θα δούμε το έργο του Ιρανού αρχιτέκτονα Yadegar Asisi, με θέμα την Αρχαία Πέργαμο, ένα οπτικοακουστικό show. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για να περιηγηθείτε στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το διάσημο Ζωολογικό Κήπο, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Μουσείο «τοπογραφία του τρόμου» όπου περιγράφει τα εγκλήματα του ναζισμού ή μια βόλτα στα καταστήματα της Κούρφιρστενταμ. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΠΟΤΣΝΤΑΜ

Πρωινό και αναχώρηση για το Πότσνταμ, με τον ποταμό Χάβελ. Θα δούμε τη Λίμνη Βανζέε με τις πολυτελείς βίλες και θα επισκεφθούμε το ιστορικό σπίτι, όπου έγινε η Διάσκεψη του Βανζέε υπό τον Χάιντρικ το 1942, για τη γενοκτονία των Εβραίων. Θα περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια με τα φλαμανδικά σπίτια, το Σαν Σουσί, τα θρυλικά ανάκτορα με τους υπέροχους κήπους, όπου βρίσκεται η Γεωπονική Σχολή και επίσκεψη στο παλάτι Cicilienhof, όπου έγινε η σύσκεψη των συμμάχων το 1945. Επιστροφή στο Βερολίνο και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SCOOT AIRLINES
Αεροπορικά εισιτήρια με Scoot Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
Ελληνόφωνος ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βερολίνο - Αθήνα με πτήσεις της Scoot 
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Leonardo Hotel Mitte 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο εισόδου στο Πανόραμα Αsisi
 • Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 245€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων0.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.
4 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SCOOT
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΛΙΝΟ TR 722 07:55 09:50
ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΑΘΗΝΑ TR 723 10:50 14:35