ΒΕΝΕΤΙΑ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 625€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑ 13/4

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Το απόγευμα αναχώρηση για το λιμάνι της Πάτρας. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για Βενετία. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 2

ΕΝ ΠΛΩ

Ελεύθερη μέρα για να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα νερά της Αδριατικής. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΝΕΤΙΑ

Άφιξη στη Βενετία και ξεκινάμε με την περιήγησή μας στη «Γαληνότατη Δημοκρατία». Θα θαυμάσουμε τη φημισμένη πλατεία του Άγιου Μάρκου, το Παλάτι των Δόγηδων, τη σκάλα των Γιγάντων, τον Πύργο του Ωρολογίου (Μαυριτανών), τη Γέφυρα Ριάλτο, τη Γέφυρα των Αναστεναγμών και τις παλιές φυλακές. Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μέστρε. Μετάβαση στη Μητρόπολη της Βενετίας, την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, για την Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ - ΣΙΡΜΙΟΝΕ - ΜΙΛΑΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη «των αιώνιων ερωτευμένων», τη Βερόνα. Θα θαυμάσουμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και το αρχοντικό των Καπουλέτων, με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Συνεχίζουμε για το χωριό της λίμνης Γκάρντα, το Σιρμιόνε, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περιηγηθούμε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Μιλάνο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΜΙΛΑΝΟ - ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΙΤΑ - ΠΟΡΤΟ ΦΙΝΟ - ΜΙΛΑΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σάντα Μαργκερίτα, με τις δαντελωτές ακτές με τις πανέμορφες βίλες. Συνεχίζουμε με το κοσμοπολίτικο Πόρτο Φίνο, το αλλοτινό ψαροχώρι, με τα πολύχρωμα σπίτια, τις κομψές μπουτίκ και τα πολυτελή καφέ. Ελεύθερος χρόνος το απόγευμα και επιστροφή στο Μιλάνο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΜΙΛΑΝΟ - ΛΙΜΝΕΣ ΚΟΜΟ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ - ΜΙΛΑΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την περιοχή της λίμνης του Κόμο, με το μικρά χωριουδάκια απερίγραπτης ομορφιάς. Συνεχίζουμε με το Λουγκάνο. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Σαν Λορέντζο, από τα ωραιότερα δημιουργήματα της Ιταλικής Αναγέννησης και την εκκλησία της Σάντα Μαρία Ντέλι Άντζολι, με νωπογραφίες του Τεσέν. Επιστροφή το απόγευμα στο Μιλάνο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΜΙΛΑΝΟ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Άφιξη και τακτοποίηση στις καμπίνες μας. Αναχώρηση για την Πάτρα και διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 8

ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Βενετία - Ανκόνα - Πάτρα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
 • Μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (1 Βενετία Albatros 4*, 3 Μιλάνο Blstay Milan Assago 4* ή παρόμοια, 3 εν πλω)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά στα ξενοδοχεία
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Δημοτικοί φόροι, check points 60€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 25€/άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.