ΓΥΡΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 640€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 31/7, 10/8, 4/9

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Συγκέντρωση το μεσημέρι και αναχώρηση για Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι ή Μπρίντιζι. Διανυκτέρευση εν πλω.

ΜΕΡΑ 2

ΜΠΑΡΙ - ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ - ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ - ΜΑΤΕΡΑ - ΡΗΓΙΟ

Άφιξη το πρωί στο Μπάρι ή Μπρίντιζι. Στάση στο Άλμπερομπέλο. Στην συνέχεια αναχωρούμε για την γραφική Ματέρα. Τελευταίος μας σταθμός το Ρήγιο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

ΜΕΡΑ 3

ΡΗΓΙΟ - ΜΕΣΣΗΝΗ - ΚΕΦΑΛΟΥ - ΠΑΛΕΡΜΟ

Πρωινό και επίσκεψη στο Μουσείο «Magna Graecia» όπου φυλάσσονται τα μπρούτζινα αγάλματα που κατασκεύασε ο Φειδίας. Στη συνέχεια αναχώρηση με το πλοίο για περιήγηση στα στενά της Μεσσήνης. Εκεί θα θαυμάσουμε τον πύργο με το καμπαναριό, το αστρονομικό ρολόι και το Καθεδρικό Ναό. Αναχωρούμε για την Κεφαλού. Θα επισκεφθούμε την Πιάτσα Ντουόμο και το Ναό του Ρογήρου. Συνεχίζουμε με το Παλέρμο, όπου θα γνωρίσουμε την πλατεία του Δημαρχείου, την εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης και το Παλάτσο Ρεάλε.

ΜΕΡΑ 4

ΠΑΛΕΡΜΟ - ΜΟΝΡΕΑΛΕ - ΑΚΡΑΓΑΝΤΑΣ - ΚΑΤΑΝΙΑ

Μετά το πρωινό, πρώτος μας σταθμός το Μονρεάλε όπου θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό με τα ψηφιδωτά και το Μοναστήρι των Φραγκισκανών. Αναχώρηση για τον Ακράγαντα. Θα θαυμάσουμε το Ναό της Ομόνοιας, την Ελληνορωμαϊκή συνοικία, το Ναό του Ολυμπίου Διός με το άγαλμα του Άτλαντα, τους Ναούς της Ήρας, της Δήμητρας, του Ηφαίστου, του Ασκληπιού και των Διοσκούρων (του Κάστορα και του Πολυδεύκη). Συνεχίζουμε για την Κατάνια. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 5

ΚΑΤΑΝΙΑ - ΣΥΡΑΚΟΥΣΕΣ - ΑΙΤΝΑ - ΤΑΟΡΜΙΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Συρακούσα. Θα επισκεφθούμε το αρχαίο Ελληνικό θέατρο, το Ορατόριο του Διόνυσου, το ρωμαϊκό αμφιθέατρο, το νησάκι της Ορτυγίας όπου βρίσκονται ο Ναός του Απόλλωνα, ο Καθεδρικός Ναός, η πηγή της Αρεθούσης και το κάστρο του Μανιάκη. Συνεχίζουμε για το Ηφαίστειο της Αίτνας. Στο «Ταυρομένιο» θα θαυμάσουμε τους γραφικούς δρόμους με τα μεσαιωνικά κτίρια και θα δούμε το Ελληνικό θέατρο.

ΜΕΡΑ 6

ΚΑΤΑΝΙΑ - ΤΑΡΑΝΤΑΣ - ΛΕΤΣΕ

Πρωινό και αναχώρηση για το Τάραντας. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό και το κάστρο του Αγίου Αγγέλου. Συνεχίζουμε για το Λέτσε. Εκεί θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό και τον κίονα του Αγίου Ορατίου ύψους 29μ. που κάποτε σηματοδοτούσε το τέλος της Αππίας Οδού. Στην συνέχεια τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος.
ΜΕΡΑ 7

ΛΕΤΣΕ - ΚΟΡΙΛΙΑΝΟ - ΣΤΕΡΝΑΤΙΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ - ΜΠΑΡΙ - ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το Κοριλιάνο ντ’ Οτράντο, όπου θα θαυμάσουμε το Παλάτι Κόμι και το κάστρο του Κοριλιάνο με τους 4 πύργους του. Επόμενη στάση, στη Στερνατία, ένα χωριό με έντονο το «Ελληνικό άρωμα». Συνεχίζουμε με το χωριό Καλημέρα, που αποτελεί το πολιτιστικό κέντρο της περιοχής. Αναχωρούμε για Μπάρι ή Μπρίντιζι από που θα πάρουμε το καράβι της επιστροφής. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 8

ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στο λιμάνι και με ενδιάμεσες στάσεις αναχώρηση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ 4ΚΛΙΝΕΣ ΚΑΜΠΙΝΕΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα - Μπάρι - Πάτρα σε 4κλινες καμπίνες
 • Μεταφορές, μετακινήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3 * & 4* (1 Ρήγιο, 1 Παλέρμο, 2 Κατάνια, 1 Λέτσε)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Check point, είσοδοι πόλεων, δημοτικοί φόροι 60€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Γενικές σημειώσεις:

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο οδικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

31/7, 10/8, 4/9

8

640€

+150€

480€