ΒΡΑΖΙΛΙΑ - ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

ΑΠΟ 2350€

ΣΥΝΟΨΗ

11 ΜΕΡΕΣ
Lufthansa
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 22/10
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 16/11

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Πτήση για το Ρίο ντε Τζανέιρο. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε το Ναό της Καντελαρία, τα Ανάκτορα, το σοκάκι Ouvidor, το ιστορικό καφέ Κολόμπο (1894) κ.ά. Ακολουθεί το Largo da Carioca, με τη Μονής του Αγίου Αντωνίου, ο Καθεδρικός Μητροπολιτικός Ναός με τα υπέροχα βιτρό, το Δημαρχείο, το κρατικό Θέατρο κ.ά. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο του Αύριο (Museu do Amanhã), ένα μουσείο επιστημών που σχεδιάστηκε από τον Ισπανό αρχιτέκτονα Santiago Calatrava και εγκαινιάστηκε το 2015. Γεύμα σε παραδοσιακή τσουρασκαρία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ - ΛΟΦΟΣ ΚΟΡΚΟΒΑΝΤΟ

Μετά το πρωινό θα θαυμάσουμε την Κοπακαμπάνα, το Σαμποδρόμιο και το διάσημο στάδιο ποδοσφαίρου Μαρακανά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με τον οδοντωτό. Μέσω του Εθνικού Πάρκου Τιζούκα, θα ανέβουμε στο Λόφο Κορκοβάντο, με το άγαλμα του Χριστού-Λυτρωτή, το σύμβολο του Ρίο και ένα από τα επτά θαύματα του σύγχρονου κόσμου, για να απολαύσουμε τη θέα της πόλης. Ακολουθεί γεύμα σε παραδοσιακή τσουρασκαρία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ - ΠΑΟ ΝΤΕ ΑΣΟΥΚΑΡ

Μετά το πρωινό θα ανέβουμε με τελεφερίκ στο λόφο Πάο ντε Ασούκαρ (Λόφο της Ζάχαρης), απ’ όπου θα θαυμάσουμε τη θέα της γύρω περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Γεύμα σε παραδοσιακή τσουρασκαρία και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ - ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για Ιγκουασού. Οι καταρράκτες του ποταμού Ιγκουασού αποτελούν αναμφισβήτητα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Νότια Αμερική, με ορμητικά νερά και πλούσια χλωρίδα και πανίδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην πόλη Φοζ, στην πλευρά της Βραζιλίας. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ

Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε από το κέντρο επισκεπτών της Βραζιλιάνικης πλευράς και στη συνέχεια θα ακολουθήσουμε τις παραδοσιακές διαδρομές «Άνω Γύρο», για να θαυμάσουμε τη θέα των καταρρακτών και «Κάτω Γύρο», κοντά στη ζούγκλα και τους καταρράκτες. Σειρά έχει ο «Λαιμός του Διαβόλου» (Garganta del Diablo), όπου θα απολαύσουμε μια βόλτα στην 1000μ. πεζογέφυρα. Από την πλευρά της Αργεντινής θα δούμε και το υπόλοιπο τμήμα των καταρρακτών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ - ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Παρίσι της Λατινικής Αμερικής, το Μπουένος Άιρες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε μια παράσταση τανγκό με δείπνο, δώρο του γραφείου μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΤΙΓΚΡΕ

Πρωινό και ξενάγηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την Όπερα Κολόν, τον οβελίσκο-σύμβολο της πόλης, τη διάσημη Plaza de Mayo, τον Καθεδρικό Ναό, το Διοικητήριο, το Κυβερνείο κ.ά. Θα περιηγηθούμε πεζή στα παλιά πέτρινα σοκάκια και θα επισκεφθούμε τη γειτονιά Σαν Τέλμο, γνωστή για το τανγκό, την περιοχή Λα Μπόκα, γνωστή για το γήπεδο ποδοσφαίρου και το Καμινίτο, με τα πολύχρωμα σπίτια και μαγαζιά. Σειρά έχει η γειτονιά Recoleta με τα κομψά καφέ και εστιατόρια και το νεκροταφείο όπου αναπαύεται η Εβίτα Περόν. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και αναχώρηση για το Τίγκρε, όπου θα απολαύσουμε μια βαρκάδα στα κανάλια του Δέλτα του ποταμού Παρανά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 9

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΓΚΑΟΥΤΣΟΣ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε πεζή στο Σαν Τέλμο, τη Λα Μπόκα, τη Recoleta ή το Πουέρτο Μαδέρο. Εναλλακτικά μπορείτε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας εκδρομή στους Γκαούτσος, όπου θα απολαύσουμε ένα γεύμα μπάρμπεκιου. Θα γνωρίσουμε τον τρόπο ζωής των ανθρώπων των «πάμπας», των απέραντων πεδιάδων της Νότιας Αμερικής και θα παρακολουθήσουμε μια παράσταση με άλογα. Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες και χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές στον εμπορικό πεζόδρομο της Florida. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 10

ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
ΜΕΡΑ 11

ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ BRITISH AIRWAYS Η LUFTHANSA
Αεροπορικά εισιτήρια με British Airways ή Lufthansa
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ
3 γεύματα στο Ρίο ντε Τζανέϊρο
2 ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΟ ΙΓΚΟΥΑΣΟΥ
2 δείπνα στο Ιγκουασού
1 ΓΕΥΜΑ & 1 ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ
1 γεύμα & 1 δείπνο στο Μπουένος Άϊρες
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Λονδίνο - Ρίο ντε Τζανέιρο - Μπουένος Άιρες - Λονδίνο - Αθήνα με British Airways ή Αθήνα - Μόναχο - Ρίο ντε Τζανέιρο - Μπουένος Άιρες - Φρανκφούρτη - Αθήνα με Lufthansa
 • Εσωτερικές πτήσεις Ρίο ντε Τζανέιρο - Ιγκουασού - Μπουένος Άιρες
 • 9 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* (4 Ρίο ντε Τζανέιρο Hilton Copacabana 5*, 2 Ιγκουασού Bourbon Cataratas 5*, 3 Μπουένος Άιρες InterContinental Buenos Aires 5*)
 • Πρωινό καθημερινά
 • 3 γεύματα σε τσουρασκαρίες στο Ρίο ντε Τζανέιρο
 • 2 δείπνα στο Ιγκουασού
 • 1 γεύμα και 1 δείπνο στο Μπουένος Άιρες
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Βόλτα με πλοίο στο Δέλτα του ποταμού Παρανά
 • Δώρο παράσταση τανγκό
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 970€
 • Εκδρομή στους Γκαούτσος με γεύμα μπάρμπεκιου περίπου 90-100€, πληρώνεται τοπικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο 
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr
11 ΗΜΕΡΕΣ | ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ LUFTHANSA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ LH 1757 06:00 07:35
ΜΟΝΑΧΟ - ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΪΡΟ LH 500 12:15 19:05
ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΪΡΕΣ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ LH 511 16:45 11:00
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΑΘΗΝΑ LH 1282 13:45 17:30

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

22/10

11

2490€

+760€

2190€

16/11

2350€

+750€

2050€