ΡΑΤΖΑΣΤΑΝ

ΑΠΟ 1390€

ΣΥΝΟΨΗ

12 ΜΕΡΕΣ
Gulf Air
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 27/10

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΔΕΛΧΙ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για το Δελχί. Άφιξη το επόμενο πρωί.

ΜΕΡΑ 2

ΔΕΛΧΙ

Άφιξη και μεταφορά στο κέντρο. Ακολουθεί ξενάγηση στο Παλιό και Νέο Δελχί. Θα δούμε το κόκκινο Φρούριο, θα επισκεφθούμε το μεγάλο Τζαμί κα θα περιηγηθούμε στα στενά σοκάκια της πόλης με ποδήλατα. Στη συνέχεια, με το πούλμαν μας θα θαυμάσουμε την οδό Ραζ Παθ με τα εντυπωσιακά κυβερνητικά κτίρια, το Προεδρικό Μέγαρο Ραστραπάτι Μπαβάν, την Πύλη της Ινδίας, που χτίστηκε εις μνήμην των πεσόντων στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, το Κοινοβούλιο και το μνημείο του Γκάντι. Η μέρα μας θα κλείσει με το Κουτούμπ Μινάρ και το επιβλητικό Μαυσωλείο του Χουμαγιούν. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΔΕΛΧΙ - ΜΠΙΚΑΝΕΡ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Μπικανέρ. Απόγευμα ελεύθερο στον κόσμο των μαχαραγιάδων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 4

ΜΠΙΚΑΝΕΡ - ΤΖΑΪΣΑΛΜΕΡ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση στο κάστρο Τζουναγκάρ, όπου εντυπωσιάζει εξωτερικά με την εναλλαγή των αέρινων μπαλκονιών και των σκαλιστών παραθύρων. Περιλαμβάνει αίθουσες ακροάσεων, εσωτερικές αυλές καθώς και το περίφημο Χαρ Μαντίρ, όπου γίνονταν οι βασιλικοί γάμοι και οι στέψεις των μαχαραγιάδων. Συνεχίζουμε με την έρημο Ταρ. Στην Τζαϊσαλμέρ οι πλούσιοι έμποροι έχτιζαν τις επαύλεις τους, τα γνωστά χαβέλις που συναγωνίζονταν μεταξύ τους για την κοινωνική καταξίωση, μέσω του πλούτου και της χλιδής. Θα περιηγηθούμε στα στενά σοκάκια της πόλης με τα μεγαλόπρεπα κτίρια την ώρα του δειλινού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΤΖΑΪΣΑΛΜΕΡ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα επισκεφθούμε το κάστρο και θα περιηγηθούμε πεζή στα στενά δρομάκια με τις σκαλιστές προσόψεις των «Χαβέλις», κτίρια και Τζαϊνιστικούς ναούς. Η μέρα μας θα κλείσει στους αμμόλοφους της ερήμου Ταρ, όπου θα απολαύσουμε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΤΖΑΪΣΑΛΜΕΡ - ΤΖΟΝΤΠΟΥΡ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Τζοντπούρ, στη Δυτική Ινδία, γνωστή και ως Μπλε Πολιτεία, λόγω του μπλε-λουλακί χρώματος που έβαφαν τα σπίτια τους οι βραχμάνοι ιερείς. Άφιξη και ξενάγηση. Θα θαυμάσουμε το φρούριο Μεχρανγκάρ, χτισμένο σ’ ένα λόφο 125μ. πάνω από την πόλη, παλάτια, αυλές και σκαλιστές όμορφες προσόψεις. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα βασιλικά κενοτάφια του Τζασβάντ Θάντα, κατασκευασμένα το 1899 από λευκό μάρμαρο και αφιερωμένα στη μνήμη του Μαχαραγιά Τζασβάντ Σίνχ του 2ου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΤΖΟΝΤΠΟΥΡ - ΟΥΝΤΑΪΠΟΥΡ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Ουνταϊπούρ. Καθοδόν θα επισκεφθούμε το περίφημο Τζαϊνιστικό ναϊκό συγκρότημα του Ρανακπούρ, με το λεπτοσκαλισμένο μάρμαρο που αποτελεί το βασικό υλικό των ναών. Αργά το απόγευμα άφιξη στην εντυπωσιακή Λευκή Πολιτεία, χτισμένη αμφιθεατρικά στις όχθες της Λίμνης Πίτσολα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 8

ΟΥΝΤΑΪΠΟΥΡ

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη. Θα επισκεφθούμε το Παλάτι των Μαχαραγιάδων της Ουνταϊπούρ διάσημο για την επιβλητική αρχιτεκτονική του. Θα δούμε το Ναό Τζαγκτίς με το χαρακτηριστικό Ινδουιστικό διάκοσμο αφιερωμένο στο Θεό Βισνού και τους κήπους Σαχελιόν των κυριών της Τιμής με τα περίπτερα και τα σιντριβάνια. Το απόγευμα ακολουθεί μια βαρκάδα στη λίμνη και επίσκεψη στο μικρό νησί Τζαγκ Νιβάς. Σας προτείνουμε να απολαύσετε ένα κοκτέιλ κατά τη διάρκεια του δειλινού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 9

ΟΥΝΤΑΪΠΟΥΡ - ΠΟΥΣΚΑΡ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το Πουσκάρ, αρχαίο θρησκευτικό κέντρο, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης. Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου, όπως φωτίζει τη λίμνη του Πουσκάρ αποτελεί το έναυσμα για χιλιάδες προσκυνητές να τιμήσουν το μοναδικό σε όλη την Ινδία, Ναό του θεού Βράχμα και ταυτόχρονα να διασκεδάσουν στο τοπικό φεστιβάλ με τους εμπόρους και τις καμήλες που «στολίζονται» και «ζωγραφίζονται». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 10

ΠΟΥΣΚΑΡ

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για να περιηγηθείτε στο υπαίθριο πανηγύρι και να απολαύσετε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 11

ΠΟΥΣΚΑΡ - ΔΕΛΧΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το Δελχί. Το απόγευμα άφιξη στο αεροδρόμιο και επιβίβαση για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.
ΜΕΡΑ 12

ΔΕΛΧΙ - ΑΘΗΝΑ

Νωρίς το πρωί άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ GULF AIR
Αεροπορικά εισιτήρια με Gulf Air
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4* & 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Δελχί - Αθήνα με πτήσεις της Gulf Air
 • 9 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* & 5*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Ξεναγήσεις, μεταφορές, εκδρομές βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
 • Ταξιδιωτικός φάκελος με χρήσιμες πληροφορίες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 890€
 • Βίζα 35€/άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr
 • Απαραίτητο το διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημέρα εξόδου από τη χώρα και 2 τουλάχιστον κενές σελίδες
 • Ηλεκτρονική μορφή (έγχρωμο αρχείο pdf, μεγέθους 10-300Kb) του διαβατηρίου σας, που θα αποστείλετε στο γραφείο μας 20 τουλάχιστον ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού
 • 1 πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία σε λευκό φόντο, σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο jpg μεγέθους 10Kb-1Mb) διαστάσεων 350 pxls x 350 pxls, τουλάχιστον 20 ημέρες πριν από την αναχώρηση του ταξιδιού
12 ΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ GULF AIR
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΠΑΧΡΕΪΝ 15:00 19:00
ΜΠΑΧΡΕΪΝ - ΔΕΛΧΙ 20:15 03:05
ΔΕΛΧΙ - ΜΠΑΧΡΕΪΝ 21:35 23:55
ΜΠΑΧΡΕΪΝ - ΑΘΗΝΑ 04:55 10:15