ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΑΠΟ 175€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 26/10, 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

Αναχώρηση για το φράγμα Πλαστήρα, άφιξη και περιήγηση στα όμορφα χωριά της λίμνης: Λαμπερό, Μπελοκομίτη, Νεοχώρι, Πεζούλα κ.α. Θα καταλήξουμε στο φράγμα Ταυρωπού, μήκους 220μ. Μικρή στάση για φωτογραφίες και για να ψωνίσουμε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα από τα μικρομάγαζα που έχουν στήσει οι ντόπιοι έμποροι. Συνεχίζουμε για το γύρο της λίμνης, η οποία κατασκευάστηκε το 1959 και ήταν ιδέα του Νικολάου Πλαστήρα, εξ ου και το όνομά της. Προαιρετικό φαγητό με θέα τη λίμνη. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa 5* στην λίμνη Πλαστήρα. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΟΡΕΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΠΙΝΔΟΥ: ΠΥΛΗ - ΕΛΑΤΗ - ΠΕΡΤΟΥΛΙ

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε μέσω μιας καταπληκτικής διαδρομής για τα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, τα χωριά του Κόζιακα. Θα επισκεφθούμε την πανέμορφη Πύλη, με την Πόρτα Παναγιά (βυζαντινή εκκλησία), χτισμένη το 1283 πάνω στα ερείπια του ναού της θεάς Αθηνάς. Στάση στη γέφυρα του Αγ. Βησσαρίωνα, η οποία χτίστηκε το 1514 από τον Άγιο Βησσαρίωνα. Συνεχίζουμε για την Ελάτη, η παλαιότερη ονομασία της οποίας ήταν Τύρνα. Στάση για καφέ και αναχώρηση για το Περτούλι, το οποίο βρίσκεται μέσα στα έλατα σε υψόμετρο 1150μ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια του χωριού. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 3

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ-ΜΟΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ & ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρωινό και μετάβαση στα Μετέωρα, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε δύο από τις πιο αξιόλογες μονές, Μεγάλου Μετεώρου και Αγίου Στεφάνου. Συνεχίζουμε για τα Τρίκαλα, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα για βόλτα στην παλιά πόλη και στον πεζόδρομο με τα πολλά καταστήματα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στην παραδοσιακή περιοχή των Τρικάλων τα μανάβικα. Πορεία για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KAZARMA LAKE RESORT 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KAZARMA LAKE RESORT 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Kazarma Lake Resort & Spa 5* στην λίμνη Πλαστήρα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείων. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
KAZARMA LAKE RESORT & SPA
ΚΑΛΥΒΙΑ ΦΥΛΑΚΤΗΣ
Kazarma Lake 5*