ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

ΑΠΟ 555€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 1, 8, 15, 22, 29/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ

Πτήση για Πράγα. Άφιξη στη «χρυσή πόλη» και συνάντηση με τον τοπικό ξεναγό μας, επιβίβαση στο λεωφορείο και η ξενάγησή μας ξεκινάει με τη Μάλα Στράνα. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε πεζή από την γραφική Γοτθική γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της παλιάς πόλης. Θα θαυμάσουμε το Δημαρχείο, το φημισμένο Αστρονομικό Ρολόι, την «παρέλαση των Αποστόλων» και την πλατεία του ιστορικού κέντρου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε τυπικές Τσέχικες μπιραρίες ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της πόλης.

ΜΕΡΑ 2

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και η ξενάγησή μας ξεκινάει με το Μοναστήρι του Στράχοβ και το Λορέτο. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στη Καστρούπολη, που απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου και το παρεκκλήσι του Αγίου Βάτσλαβ, προστάτη της χώρας. Θα θαυμάσουμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, τα παλάτια που διέμεναν οι Δούκες και οι Βασιλιάδες της Βοημίας, τον πύργο του Ντάλιμπορ και το «Χρυσό σοκάκι». Το δρομάκι αποτελείται από μικρά πολύχρωμα σπίτια, τα οποία ξαναζωγραφίστηκαν με φωτεινά χρώματα στη δεκαετία του 1950. Ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου», όπερα κ.ά. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη λουτρόπολη Κάρλοβι Βάρι, στη Δυτική Βοημία, γνωστή λόγω των ιαματικών πηγών της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Θα διασχίσουμε τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα. Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για την Πράγα. Βράδυ ελεύθερο.

ΜΕΡΑ 4

ΠΡΑΓΑ - ΔΡΕΣΔΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην πόλη ή να κάνετε τις αγορές σας. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στην προαιρετική εκδρομή μας στη Δρέσδη. Στην Theaterpatz, την κεντρική πλατεία, στέκει η όπερα Semperoper. Στο Zwinger, πολυμουσείο με έργα του Ραφαήλ, υπάρχουν πίνακες των Giorgione, Rembrandt, Vermeer, Rubens και ένας του El Greco. Θα θαυμάσουμε την τοιχογραφία από πορσελάνη όλων των ηγεμόνων της Σαξονίας, μεταξύ των οποίων και του Αυγούστου του Μέγα και τη μεγάλη εκκλησία Frauenkirche στην πλατεία, σύμβολο της πόλης. Αξίζει να διασχίσουμε τη γέφυρα του Αυγούστου ως το μνημείου του Χρυσού Ιππότη. Το απόγευμα επιστρέφουμε στην Πράγα. Βράδυ ελεύθερο.

ΜΕΡΑ 5

ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα. Το απόγευμα αναχωρούμε για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 4*S & 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 4*S & 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

 

ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Πράγα - Αθήνα με πτήσεις Aegean Airlines
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας (Hotel 987 4* Sup, Hotel Diplomat 4*, Hotel Grandior 5*)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια
 • Ξενάγηση στην παλαιά πόλη της Πράγας
 • Ξενάγηση στο Κάστρο της Πράγας
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβι Βάρι
 • Ελληνόφωνος ξεναγός/συνοδός
 • Ενημερωτικά έντυπα
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων 180€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ A3 864 13:50 15:25
ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ A3 867 16:15 19:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRANDIOR HOTEL PRAGUE
ΠΡΑΓΑ
Grandior-Hotel-Prague
VIENNA HOUSE DIPLOMAT PRAGUE
ΠΡΑΓΑ
diplomat-praga
987 DESIGN PRAGUE HOTEL
ΠΡΑΓΑ
987-Design-Prague-Hotel

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

1, 8, 15, 22, 29/10

5

Hotel Diplomat 4*

555€

+140€

475€

Hotel 987 4* Sup

595€

+160€

495€

Hotel Grandior 5*

795€

+350€

695€