ΠΑΣΧΑ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ

ΑΠΟ 249€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 17/4 - Ώρα αναχώρησης: 07:00
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: ΑΘΗΝΑ - ΣΥΒΟΤΑ

Αναχώρηση από Αθήνα. Διέλευση της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου και μέσω της υποθαλάσσιας ζεύξης Ακτίου-Πρέβεζας προχωρούμε κατά μήκος των ακτών του Ιονίου, σε μια καταπληκτική διαδρομή. Άφιξη στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό κοντά στην Ηγουμενίτσα. Μετάβαση και τακτοποίηση στα δωμάτιά μας στο κεντρικό ξενοδοχείο Filakas Hotel 3*. Μεταφορά στην εκκλησία για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΞΟΥΣ - ΠΑΡΓΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάργα, όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοιάριο με προορισμό τους καταπράσινους Παξούς! Το νησάκι αυτό των Επτανήσων, με έκταση μόλις 25τ.χλμ., είναι κατάφυτο και οι πανέμορφες αλλά κυρίως βραχώδεις ακτές του δημιουργούν μικρές γραφικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και βότσαλα. Άφιξη στην πρωτεύουσα των Παξών, το γραφικό Γάιο, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα και βόλτα γνωριμίας. Εντυπωσιάζει η εικόνα του λιμανιού που «προστατεύεται» από τις κατάφυτες βραχονησίδες. Η εκδρομή μας περιλαμβάνει ακόμη επίσκεψη στον όμορφο οικισμό Λάκκα και στις Γαλάζιες Σπηλιές. Επιστροφή με το πλοιάριο στην Πάργα, όπου θα μας δοθεί η ευκαιρία για μικρή περιήγηση στην παλιά πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ - ΣΥΒΟΤΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να ψήσουμε τον οβελία, απολαμβάνοντας ουζάκι με μεζεδάκι. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με γλέντι. Το απόγευμα μπορείτε να διαθέσετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να απολαύσετε τη βόλτα σας στα πανέμορφα Σύβοτα με τις ξακουστές παραλίες, που δίκαια έχουν προσδώσει στην περιοχή το χαρακτηρισμό «Ριβιέρα της Ηπείρου». Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΣΧΑ: ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΝΕΚΡΟΜΑΝΤΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τις Πηγές του ποταμού Αχέροντα, στο χωριό Γλυκή. Στη συνέχεια Θα επισκεφθούμε το πιο φημισμένο νεκρομαντείο του αρχαίου Ελληνικού κόσμου, κοντά στις όχθες της Αχερουσίας Λίμνης. Επόμενος σταθμός μας η Αμμουδιά, όπου θα πραγματοποιηθεί (προαιρετικά) κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia 
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Filakas Hotel 3* στα Σύβοτα
  • Ημιδιατροφή καθημερινά, Αναστάσιμο δείπνο, προμεσημβρινός μπουφές με πλούσια ορεκτικά και ουζάκι, Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής
  • Κρουαζιέρα στους Παξούς
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Αρχηγός/συνοδός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Η κρουαζιέρα στις εκβολές του Αχέροντα. Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
FILAKAS HOTEL
ΣΥΒΟΤΑ