ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 735€

ΣΥΝΟΨΗ

09 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/3

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος των διαβατηρίων και πορεία για τη Σερβία, στην περιοχή της Νις. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΝΙΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βουδαπέστη μέσω Βελιγραδίου. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε μια κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα θαυμάσουμε τον Πύργο των Ψαράδων, την εκκλησία του Ματία, το λόφο του Γκέλερτ και το νησάκι της Μαργαρίτας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - BANSKA BYSTRICA - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Πολωνία. Στάση στην Banska Bystrica, μια πανέμορφη μεσαιωνική πόλη της Σλοβακίας, με την πλατεία Σλοβακικής Εθνικής Εξέγερσης, τον Πύργο Ρολογιού, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Φραγκίσκου και τα μπαρόκ και αναγεννησιακά κτίρια. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Κρακοβία. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΚΡΑΚΟΒΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε τα επιβλητικά κτίρια και την κεντρική πλατεία, η μεγαλύτερη της Πολωνίας και ίσως της κεντρικής Ευρώπης, κατασκευασμένη το 1257. Θα δούμε το επιβλητικό Δημαρχείο, την εκκλησία της Παναγίας και θα καταλήξουμε στις οχυρώσεις Μπάρμπικαν. Συνεχίζουμε με τη Βαβέλ, την κατοικία και φρούριο των Πολωνών βασιλέων, τον Καθεδρικό Ναό, το ανάκτορο και το φρούριο. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα παλιά Αλατωρυχεία Wieliczka, 304μ. υπογείως, σε εννέα επίπεδα με στοές, αίθουσες, σήραγγες και λίμνες. Επιστροφή στην Κρακοβία και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΟΥΣΒΙΤΣ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Άουσβιτς, το Χιτλερικό στρατόπεδο, όπου χιλιάδες άνθρωποι βρήκαν φρικτό θάνατο. Συνεχίζουμε με τη Βαρσοβία. Άφιξη αργά το απόγευμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 6

ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Πρωινό και ξενάγηση στην παλιά πόλη Βιλάνοφ (UNESCO). Θα περιηγηθούμε πεζή στα γραφικά δρομάκια και τις ιστορικές πλατείες του Κάστρου και της Αγοράς. Θα δούμε το Παλάτι-Κάστρο, το μνημείο βασιλιά Σιγισμούδου του Γ’, τις εκκλησίες, μεσαιωνικά πολύχρωμα κτίρια και τα παλιά τείχη. Συνεχίζουμε με το σπίτι της Μαντάμ Κιουρί και την εκκλησία του Αγίου Σταυρού, όπου φυλάσσεται η καρδιά του Σοπέν. Θα διασχίσουμε τη Βασιλική Λεωφόρο και θα καταλήξουμε στο πάρκο Λαζιένκι, με το μνημείο του Σοπέν και το παλάτι στο νερό. Ελεύθερος χρόνος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Μπρατισλάβα. Άφιξη αργά το απόγευμα και περιήγηση στην όμορφη πρωτεύουσα της Σλοβακίας, χτισμένη στις όχθες του Δούναβη. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μαρτίνου, την κεντρική πλατεία, την Όπερα κ.ά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΝΙΣ

Πρωινό και άμεση αναχώρηση για τη Σερβία, στην περιοχή του Νις. Άφιξη το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 9

ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
 • 8 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (2 Νις, 1 Βουδαπέστη, 2 Κρακοβία, 2 Βαρσοβία, 1 Μπρατισλάβα)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Δημοτικοί φόροι, checks points 50€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 25€/άτομο
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΟΔΩΝ:
Κρουαζιέρα στο Δούναβη 20€/άτομο
Εισιτήριο εισόδου στο Αλατωρυχείο 35€/άτομο
Εισιτήριο εισόδου στο Άουσβιτς 23€/άτομο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Υπάρχει η δυνατότητα η εκδρομή να εκτελεστεί και αεροπορικώς.

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr