ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Lufthansa
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 27/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Πτήση μέσω Μονάχου για τη Νυρεμβέργη, συνέδεσε το όνομά της με την Αναγέννηση, τη θρησκευτική μεταρρύθμιση, τις επιστήμες, τον ουμανισμό και τη «Δίκη της Νυρεμβέργης», σηματοδότησε το τέλος του Β’ παγκοσμίου πολέμου με την καταδίκη Γερμανών αξιωματούχων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή της οχύρωση. Θα δούμε το επιβλητικό σύμπλεγμα κτιρίων του Δημαρχείου στην ιστορική πλατεία Marktplatz, και τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Σεβάλδου, το Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος στις όχθες του ποταμού Πέγκνιτζ και το επιβλητικό κάστρο Kaiserburg. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

Πρωινό και αναχώρηση για τη «Ρώμη της Φρανκονίας», το Μπάμπεργκ, περιτριγυρισμένο από επτά λόφους. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε τη μοναδική γέφυρα του ποταμού Πέγκνιτζ, με το εντυπωσιακό παλαιό Δημαρχείου, τον Καθεδρικό Ναό (10ου-13ου αιώνα), έναν από τους μεγαλύτερους ρομανικού ρυθμού στη Γερμανία, και το παλαιό και νέο Ανάκτορο. Μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα με αντίκες και πολυάριθμες ζυθοποιίες που ειδικεύονται στην παρασκευή της καπνιστής μπίρας. Επιστροφή το απόγευμα στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΕΡΝΤΛΙΝΓΚΕΝ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ρότενμπουργκ, πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Τάουμπερ. Θα περιηγηθούμε πεζή στα πλακόστρωτα δρομάκια, θα θαυμάσουμε το αναγεννησιακό Δημαρχείο και τη θέα από το μεσαιωνικό Πύργο. Χρόνος ελεύθερος. Αξίζει να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου με το εκπληκτικό ξυλόγλυπτο του Ιερού του Αγίου Αίματος, και να κάνετε βόλτα πάνω στα τείχη για να θαυμάσετε τη μοναδική οχύρωση της πόλης. Συνεχίζουμε για το Νέρντλινγκεν, που περικλείεται από ένα ολοκληρωμένο τείχος. Επιστροφή το απόγευμα στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 4

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ρέγκενσμπουργκ, το «Κάστρο της Βασίλισσας», ιδρύθηκε από τους Ρωμαίους και βρίσκεται στις όχθες των ποταμών Δούναβη και Ρέγκεν (UNESCO). Θα περιηγηθούμε πεζή πάνω στην ιστορική Πέτρινη Γέφυρα, δείγμα μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Πέτρου, γοτθικής αρχιτεκτονικής (εάν είναι ανοικτός). Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μόναχο. Άφιξη και περιπατητική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου θα δούμε την Marienplatz για να απολαύσουμε το παλιό και το νέο Δημαρχείο με τις 32 πολύχρωμες φιγούρες που κινούνται υπό τους ήχους 43 καμπανών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την υπαίθρια αγορά τροφίμων Viktualienmarkt, τον Καθεδρικό Ναό Frauenkirche, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία και το παλάτι του Residenz (εξωτερικά). Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μόναχο - Αθήνα με Lufthansa
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Nh Nurnberg 4* ή παρόμοιο, Νυρεμβέργη)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, εκδρομές, βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 250€
 • Check points, φόροι πόλεων
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια Covid-19 για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ LUFTHANSA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ LH 1757 06:00 07:35
ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ LH 1756 21:25 00:55
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
NH NURNBERG
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ
Nh Nurnberg