ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Sky Express
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/3
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 21, 22/3
map nuremberg

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Πτήση για Μόναχο. Άφιξη στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας και πεζή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, όπου μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε την εντυπωσιακή Marienplatz με το μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής παλιό Δημαρχείο και το ρολόι του επιβλητικού νέου Δημαρχείου. Συνεχίζουμε με την υπαίθρια αγορά τροφίμων Viktualienmarkt, τον Καθεδρικό Ναό Frauenkirche, που είναι αφιερωμένος στην Παναγία και θα θαυμάσουμε εξωτερικά το παλάτι Residenz. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για τη Νυρεμβέργη. Συνέδεσε το όνομά της με την Αναγέννηση, τη θρησκευτική μεταρρύθμιση, τις επιστήμες, τον ουμανισμό και τη «Δίκη της Νυρεμβέργης», που σηματοδότησε το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με την καταδίκη κορυφαίων Γερμανών αξιωματούχων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Πρωινό και ξενάγηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή της οχύρωση. Θα δούμε το επιβλητικό σύμπλεγμα κτιρίων του Δημαρχείου στην ιστορική πλατεία Marktplatz, καθώς και τους εντυπωσιακούς ναούς του Αγίου Λαυρεντίου και του Αγίου Σεβάλδου, το Γηροκομείο του Αγίου Πνεύματος στις όχθες του ποταμού Pegnitz και το κάστρο Kaiserburg. Ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στην πόλη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη «Ρώμη της Φρανκονίας», το Μπάμπεργκ, περιτριγυρισμένο από επτά λόφους. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε τη μοναδική γέφυρα του ποταμού Pegnitz, με το εντυπωσιακό παλαιό Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό (10ου-13ου αιώνα), έναν από τους μεγαλύτερους ρομανικού ρυθμού στη Γερμανία και το παλαιό και νέο Ανάκτορο. Μπορείτε να βρείτε πολλά καταστήματα με αντίκες και πολυάριθμες ζυθοποιίες που ειδικεύονται στην παρασκευή της καπνιστής μπίρας. Επιστροφή το απόγευμα στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΡΟΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ - ΝΕΡΝΤΛΙΝΓΚΕΝ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ρότενμπουργκ, πάνω από την κοιλάδα του ποταμού Τάουμπερ. Θα περιηγηθούμε πεζή στα πλακόστρωτα δρομάκια, θα θαυμάσουμε το Αναγεννησιακό Δημαρχείο και τη θέα από το μεσαιωνικό Πύργο. Χρόνος ελεύθερος. Αξίζει να επισκεφθείτε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου με το εκπληκτικό ξυλόγλυπτο του Ιερού του Αγίου Αίματος και να κάνετε βόλτα πάνω στα τείχη για να θαυμάσετε τη μοναδική οχύρωση της πόλης. Συνεχίζουμε για το Νέρντλινγκεν, που περικλείεται από ένα ολοκληρωμένο τείχος. Επιστροφή το απόγευμα στη Νυρεμβέργη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ - ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο του Μονάχου και την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
Αεροπορικά Εισιτήρια με Sky Express
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μόναχο - Αθήνα με Sky Express
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Holiday Inn Nurnberg 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 350€
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη και από άλλες πόλεις 100€ (με την Sky Express)
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των ΓενικώνΌρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μαςwww.smileacadimos.gr.
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΟΝΑΧΟ GQ 870 10:20 11:55
ΜΟΝΑΧΟ - ΑΘΗΝΑ GQ 871 12:55 16:30

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

14, 21, 22/3

5

595€

+250€

495€

*Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.