ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 395€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ή 08 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 19, 26/8
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΤΙΡΑΝΑ

Αναχώρηση για τα Τίρανα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και περιήγηση. Θα δούμε την κεντρική πλατεία, με το άγαλμα του Σκέντερμπεη, το κτίριο της Όπερας και το Μουσείο. Θα θαυμάσουμε το κτίριο των Υπουργείων, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, το παλιό Τζαμί και τον Ελληνορθόδοξο Καθεδρικό Ναό των Τιράνων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.

ΜΕΡΑ 2

ΤΙΡΑΝΑ - ΜΠΟΥΝΤΒΑ - ΚΟΤΟΡ - ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική πόλη της Μπούντβα, όπου κυριαρχεί η Βενετσιάνικη αρχιτεκτονική. Θα θαυμάσουμε τις εκκλησίες του Αγ. Ιωάννη, της Αγ. Μαρίας της Πούντα και της Αγίας Τριάδας, το Εθνογραφικό Μουσείο και θα δούμε το φρούριο Σιταντέλ. Συνεχίζουμε με το Κότορ όπου ξεχωρίζουν τα Παλιά Τείχη, η Παλιά Πόλη με το Ναό του Αγίου Τρύφωνος και η μαρίνα. Τελευταίος μας σταθμός το Τρέμπινιε. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πρωινό και αναχωρούμε για το Ντουμπρόβνικ. Ξεκινάμε την ξενάγησή μας σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου, με το μεσαιωνικό όνομα Ραγκούσα (UNESCO). Θα δούμε τα ανάκτορα, το Σπόνζα του 16ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Βλάσιου, το μοναστήρι των Φραγκισκανών και το παλιότερο φαρμακείο της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΜΟΣΤΑΡ - ΣΠΛΙΤ - ΤΡΟΓΚΙΡ - ΖΑΝΤΑΡ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μόσταρ, χτισμένο επάνω στον ποταμό Νέρετβα, με το μεγάλο τοξωτό γεφύρι Στάρι Μοστ, που πρωτοχτίστηκε με εντολή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Συνεχίζουμε με το Σπλιτ, όπου θα θαυμάσουμε την παραλιακή ζώνη της πόλης και το παλάτι του Διοκλητιανού, έξοχο δείγμα Ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής (UNESCO). Ακολουθεί το μεσαιωνικό Τρογκίρ, μια πόλη-νησί που ενώνεται με την ξηρά με μια πανέμορφη γέφυρα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Ζαντάρ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΖΑΝΤΑΡ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Εθνικό Πάρκο των λιμνών Πλίτβιτσε, όπου ιδρύθηκε το 1949 (UNESCO). Συνεχίζουμε για το Ζάγκρεμπ. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό Γοτθικού ρυθμού του Αγίου Στεφάνου, το παλάτι του επισκόπου και την κεντρική αγορά Dolac. Ακολουθεί η Πέτρινη Πύλη, στην είσοδο της Άνω Πόλης, με τη ζωγραφιά της Παναγίας, το Προεδρικό Παλάτι και το Κοινοβούλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΟΣΤΟΪΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τη Σλοβενία. Πρώτη μας στάση στο φημισμένο σπήλαιο Ποστόινα, όπου θα περιηγηθούμε προαιρετικά με ηλεκτρικό τρένο σε μια διαδρομή περίπου 3,5χλμ. Συνεχίζουμε για τη Λουμπλιάνα. Θα δούμε τον ποταμό Λιουμπλιάνιτσα, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τη Γέφυρα των Δράκων και τις τρεις γέφυρες, την αγορά, την πλατεία Presernov, το παλάτι του επισκόπου με τη βιβλιοθήκη και το κάστρο. Επιστροφή στο Ζάγκρεμπ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ

Πρωινό και αναχώρηση για το Βελιγράδι, όπου θα θαυμάσουμε το φρούριο Καλέμεγκνταν με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης. Συνεχίζουμε με το ιστορικό κέντρο της πόλης, όπου θα δούμε το Εθνικό Μουσείο και θα περιηγηθούμε στη Λεωφόρο των Επαναστάσεων με το Κοινοβούλιο. Άφιξη στη Νις. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό πρόγραμμα 6ήμερου:
1η μέρα: Αθήνα - Τίρανα
2η μέρα: Τίρανα - Μπούντβα - Κότορ - Τρέμπινιε
3η μέρα: Τρέμπινιε - Ντουμπρόβνικ
4η μέρα: Τρέμπινιε - Σπλιτ - Τρογκίρ - Μόσταρ
5η μέρα: Μόσταρ - Τίρανα
6η μέρα: Τίρανα - Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 5, 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*, 4* (1 Τίρανα Hotel Doro City 4*, 2 Τρέμπινιε SL Industry 4*, 1 Ζαντάρ, 2 Ζάγκρεμπ Laguna Hotel 3*, 1 Νις Tami Residence 4*)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Check point, δημοτικοί φόροι 60€ για το 8ήμερο & 50€ για το 6ήμερο
 • Είσοδος Λίμνες Πλίτβιτσε 43€
 • Είσοδος Σπήλαιο Ποστόινα 30€
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 25€
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στο 6ήμερο πρόγραμμα οι διανυκτερεύσεις θα πραγματοποιηθούν 2 Τίρανα Hotel Doro City 4*, 2 Τρέμπινιε SL Industry 4*, 1 Μόσταρ Hotel City 4* ή παρόμοια 

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
HOTEL DORO CITY
ΤΙΡΑΝΑ
hotel-doro-city
SL INDUSTRY HOTEL
ΤΡΕΜΠΙΝΙΕ
sl-industry-trebinie