ΝΕΠΑΛ

ΑΠΟ 990€

ΣΥΝΟΨΗ

10 ΜΕΡΕΣ
Qatar Airways
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 15/9, 17/11
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 23/10

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πρωτεύουσα του Νεπάλ, το Κατμαντού. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 2

ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΜΠΟΝΤΝΑΘ - ΣΟΥΑΓΙΑΜΠΟΥΝΑΘ - ΠΑΣΟΥΠΑΤΙΝΑΘ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πλατεία Ντάρμπαρ με το παλιό παλάτι (UNESCO). Ακολουθεί βόλτα με ρίκσο (τρίκυκλα) μέχρι το Τάμελ. Σειρά έχει η στούπα Μποντνάθ (UNESCO). Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το λόφο Σουαγιαμπουνάθ (Swayambhunath) με τον ομώνυμο ναό, γνωστός και ως «Ναός των Πιθήκων», με θέα στην κοιλάδα του Κατμαντού (UNESCO). Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Ναό Πασουπατινάθ, στις όχθες του ποταμού Μπαγκμάτι, αφιερωμένος στο θεό Σίβα και τόπος αποτέφρωσης των νεκρών (UNESCO). Η είσοδος στον περίβολο του ναού επιτρέπεται μόνο στους ινδουιστές, οι υπόλοιποι μπορούν να δουν τις τελετουργίες από την ανατολική όχθη του Μπαγκμάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΤΣΙΤΟΥΑΝ

Πρωινό και αναχώρηση για το Εθνικό Πάρκο Τσιτουάν, μια από τις μεγαλύτερες δασικές περιοχές του Νεπάλ με τεράστια ποικιλία άγριων ζώων (UNESCO). Άφιξη και τακτοποίηση στο lodge. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

«ΣΑΦΑΡΙ» ΣΤΟ ΤΣΙΤΟΥΑΝ - ΧΩΡΙΟ ΤΑΡΟΥ

Μετά το πρωινό ακολουθεί «σαφάρι» με τζιπ 4x4. Θα θαυμάσουμε περίπου 40 είδη άγριων ζώων όπως κροκόδειλους, ελέφαντες, λεοπαρδάλεις, μαϊμούδες, τον ασιατικό ρινόκερο και τη βασιλική τίγρη της Βεγγάλης. Ακολουθεί επίσκεψη σε χωριό της φυλής των Τάρου. Θα δούμε τους ιθαγενείς της περιοχής και θα γνωρίσουμε τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωής τους. Πλήρης διατροφή στο πάρκο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΤΣΙΤΟΥΑΝ - ΜΠΑΝΤΙΠΟΥΡ - ΠΟΚΑΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μπαντιπούρ (Bandipur), που έχει διατηρήσει την αρχιτεκτονική και τις παραδόσεις του. Άφιξη στην Ποκάρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Η πόλη περιβάλλεται από λίμνες και τις κορυφές του ορεινού όγκου της Αναπούρνα. Θα επισκεφθούμε το πολύχρωμο παραδοσιακό παζάρι, όπου βρίσκεται και ο Ναός Bindhyabasini Mandir με το λευκό τρούλο, αφιερωμένος στη θεά Μπαγκβάτι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΠΟΚΑΡΑ - ΣΑΡΑΝΓΚΟΤ - ΣΤΟΥΠΑ

Αναχώρηση για το λόφο Σαρανγκότ (Sarangkot), όπου θα θαυμάσουμε την ανατολή του ήλιου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για πρωινό. Ακολουθεί βόλτα με βάρκα στη λίμνη Φέουα, απολαμβάνοντας την πυκνή βλάστηση και επίσκεψη στο Ναό Μπαράχι (Barahi). Συνεχίζουμε με τη Στούπα της Παγκόσμιας Ειρήνης (World Peace Pagoda) ή Bishwa Shanti Stupa, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1100μ., στην κορυφή του λόφου Ανάντα. Θα περιηγηθούμε πεζή μέσα από το δάσος, για να φτάσουμε στη στούπα. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα για οδική πρόσβαση μέχρι την κύρια είσοδο του συγκροτήματος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΠΟΚΑΡΑ - ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για το Κατμαντού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΠΑΤΑΝ - ΜΠΑΚΤΑΠΟΥΡ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Πατάν ή Λαλιτπούρ, στη νότια πλευρά του ποταμού Μπαγκμάτι. Η πλατεία της πόλης είναι ένα σύμπλεγμα υπέροχων ναών και πέτρινων αγαλμάτων (UNESCO). Θα δούμε το αρχαίο παλάτι των βασιλέων και τα πέτρινα λουτρά που σχετίζονται με διάφορους θρύλους και ιστορίες, το Ναό του θεού Κρίσνα και το βασιλικό λουτρό με τα πέτρινα και χάλκινα γλυπτά. Ακολουθεί η Μπακταπούρ, η «πόλη των αφιερωμένων», μια από τις τρεις αρχαίες πρωτεύουσες του Νεπάλ, γνωστή για τη βιομηχανία κεραμικής και υφαντικής. Η κεντρική πλατεία περιλαμβάνει αναρίθμητους ναούς, την πύλη του λιονταριού, τη χρυσή πύλη, το άγαλμα του βασιλιά Bhupatindra Malla, το παλάτι των 55 παραθύρων κ.ά. (UNESCO). Δείπνο με παραδοσιακούς Νεπαλέζικους χορούς και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 9

ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
ΜΕΡΑ 10

ΑΘΗΝΑ

Άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ QATAR AIRWAYS
Αεροπορικά εισιτήρια με Qatar Airways
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΤΣΙΤΟΥΑΝ
Πλήρης διατροφή στο Τσιτουάν
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΤΟΠΙΚΟΙ ΞΕΝΑΓΟΙ
Τοπικοί ξεναγοί
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ντόχα - Κατμαντού - Ντόχα - Αθήνα με πτήσεις της Qatar Airways
 • 8 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4*, 5* (4 Hyatt Place 5* Κατμαντού, 2 Ποκάρα Mount Kailash Resort 4* ή Atithi Resort & Spa 4*, 2 Τσιτουάν Landmark Forest 4* ή παρόμοιο)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Δείπνο με παραδοσιακούς Νεπαλέζικους χορούς
 • Πλήρη διατροφή μέσα στο πάρκο
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Τοπικοί ξεναγοί
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 880€
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

 • Την 7η μέρα υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στο Κατμαντού αεροπορικώς 110€/άτομο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
10 ΗΜΕΡΕΣ | ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ QATAR AIRWAYS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΧΑ QR 212 09:30 13:55
ΝΤΟΧΑ - ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ QR 644 17:30 01:00
ΚΑΤΜΑΝΤΟΥ - ΝΤΟΧΑ QR 647 18:00 20:15
ΝΤΟΧΑ - ΑΘΗΝΑ QR 211 01:50 06:40