ΜΑΛΤΑ

ΑΠΟ 589€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 22/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΑΛΤΑ - ΒΑΛΕΤΑ

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στην πρωτεύουσα του τάγματος των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη, τη Βαλέτα (UNESCO). Θα περιηγηθούμε πεζή στα στενά γραφικά δρομάκια και θα θαυμάσουμε τους Κήπους Μπαράκα με την πανοραμική θέα του 2ου μεγαλύτερου φυσικού λιμανιού της Μεσογείου και των τριών ιστορικών πόλεων που συνδέονται με τις πολιορκίες του 1565 και 1942. Θα δούμε τα τείχη, ξύλινα μπαλκόνια και επιβλητικές εκκλησίες. Στη συνέχεια θα ζήσουμε την εμπειρία του 5D, ένα θέατρο νέας γενιάς που διερευνά την ιστορία και τον πολιτισμό της Μάλτας και του Γκόζο με διαδραστικό τρόπο. Ακολουθεί επίσκεψη στον επιβλητικό Καθεδρικό του Αγίου Ιωάννη (εσωτερικά), όπου θα δούμε τα περίφημα παρεκκλήσια με τους τάφους των επιφανών Ιπποτών, τον εντυπωσιακό διάκοσμο, έργο του Matia Pretti, καθώς και τα αριστουργήματα του Caravaggio. Ελεύθερος χρόνος και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο St Julian’s. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 2

ΜΟΣΤΑ - ΜΕΔΙΝΑ - ΡΑΜΠΑΤ

Πρωινό και ξενάγηση στο κέντρο της Μάλτας. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό Ναό της Μόστα με το μεγαλύτερο τρούλο στο νησί. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο λόφο του Ραμπάτ για επίσκεψη στη «σιωπηλή πολιτεία» Μεδίνα. Θα περιηγηθούμε πεζή στα πλακόστρωτα μεσαιωνικά δρομάκια για να δούμε τα κυριότερα σημεία της πόλης. Ακολουθούν οι εντυπωσιακές κατακόμβες του Αγίου Παύλου στο Ραμπάτ, που συνδέονται με το έντονο θρησκευτικό στοιχείο της Μάλτας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΜΑΛΤΑ - ΓΚΟΖΟ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την ολοήμερη εκδρομή μας στο νησί Γκόζο. Μεταφορά στο βόρειο τμήμα της Μάλτας και επιβίβαση στο καράβι. Μετά την άφιξη θα επισκεφθούμε τη Βικτώρια με το περίφημο κάστρο και την παλιά πόλη. Ακολουθεί το παραδοσιακό χωριό Φοντάνα, όπου μπορείτε να αγοράσετε τοπικά προϊόντα και το γραφικό ψαροχώρι Xlendi, όπου μπορείτε να γευματίσετε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΤΡΕΙΣ ΠΟΛΕΙΣ - ΜΑΡΣΑΣΛΟΚ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα. Στη συνέχεια θα γνωρίσουμε την περιοχή των Τριών πόλεων, Σένγκλεα, Βιτοριόσα και Κοσπίκουα, ένα σύμπλεγμα αρχιτεκτονικών κατασκευών κάστρων, κατοικιών και σημαντικών κτιρίων, χτισμένα στο Μεγάλο Λιμάνι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το ψαροχώρι Μαρσασλόκ με την περίφημη λαϊκή αγορά, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ 4*, 5*
Διαμονή σε ξενοδοχείο επιλογής σας 4*, 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό Καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΛΤΑΣ
Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο της Μάλτας
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μάλτα - Αθήνα με πτήσεις της Aegean Airlines
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο επιλογής σας 4*, 5*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς αεροδρόμιο της Μάλτας
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Είσοδος στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη, στις Κατακόμβες του Αγίου Παύλου, στον Καθεδρικό Ναό της Μόστα & στο 5D Experience
 • Ελληνόφωνος αρχηγός/συνοδός
 • Δημοτικός φόρος
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 195€
 • Εισιτήρια εισόδων (εκτός αυτών που αναφέρονται)
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, ποτά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στη Μάλτα είναι απαραίτητη η παρουσία τοπικού Αγγλόφωνου ξεναγού.
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας.
  Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.

 

4 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΑΛΤΑ A3 4078 04:30 05:10
ΜΑΛΤΑ - ΑΘΗΝΑ A3 4079 21:50 00:25
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GOLDEN TULIP VIVALDI HOTEL
ΑΓΙΟΣ ΙΟΥΛΙΑΝΟΣ
golden-tulip-vivaldi