ΛΙΜΝΕΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ

ΑΠΟ 845€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ή 06 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 20, 21/6
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 29/6, 20, 27/7, 3, 10, 17, 24, 31/8

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ - ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ - ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ

Πτήση για το Μιλάνο. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το πανέμορφο Μπέργκαμο. Η πόλη αναπτύσσεται σε δύο επίπεδα, την ατμοσφαιρική Citta Alta (Άνω Πόλη), τη Civitas της ρωμαϊκής εποχής, στις βραχώδεις πλαγιές ενός λόφου με λιθόστρωτους δρόμους, μεσαιωνικά παλάτια και γοτθικές εκκλησίες, που περικλείεται από καλοδιατηρημένα ενετικά τείχη του 16ου αιώνα, και την πιο σύγχρονη Citta Bassa (Κάτω Πόλη), την πεδινή Suburbia. Διαθέτει όμορφα ιστορικά κτίρια, πλατείες και πεζόδρομους. Επίσκεψη και ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης, να απολαύσετε την πανοραμική θέα από τα τείχη της και να πιείτε έναν καφέ στην Piazza Vecchia. Συνεχίζουμε με τη λίμνη Ματζόρε. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΝΗΣΙΑ ΙΖΟΛΑ ΜΠΕΛΑ - ΙΖΟΛΑ ΠΕΣΚΑΤΟΡΙ

Πρωινό και αναχώρηση για την κρουαζιέρα μας στα κοντινά γραφικά νησιά Ίζολα Πεσκατόρι (Νησί των Ψαράδων) και Ίζολα Μπέλα, όπου θα επισκεφθούμε το πολυτελές παλάτι της οικογένειας Μπορομέ του 17ου αιώνα, με τους καταπληκτικούς κήπους και την εξαιρετική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΑΛΠΙΚΟ ΖΕΡΜΑΤΤ

Πρωινό και αναχώρηση για την εκδρομή μας στις Ελβετικές Άλπεις. Θα επιβιβασθούμε στον οδοντωτό για να φτάσουμε στο Ζέρματτ, ένα από τα διασημότερα κέντρα αλπινισμού, σε υψόμετρο 1.620μ. στη σκιά της μονίμως χιονισμένης κορυφής του πολυφωτογραφημένου βουνού Matterhorn (4.480μ.). Χρόνος ελεύθερος για να περιπλανηθείτε στους μικρούς γραφικούς δρόμους και τα πέτρινα σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΛΙΜΝΗ ΚΟΜΟ - ΛΙΜΝΗ ΛΟΥΓΚΑΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Κόμο. Άφιξη και γνωριμία με την πόλη. Θα θαυμάσουμε τη προκυμαία, την Piazza Cavour και τον Καθεδρικό Ναό, γνωστός για τις διαφορετικές αρχιτεκτονικές τεχνοτροπίες που ενσωματώνει. Πριν το μεσημέρι θα συνεχίσουμε για τα Ελβετικά σύνορα, με προορισμό το Λουγκάνο με την ομώνυμη λίμνη του. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΛΙΜΝΗ ΟΡΤΑ - ΣΑΝ ΤΖΟΥΛΙΟ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τη γειτονική γραφική λίμνη Όρτα (Orta), με την ομώνυμη κωμόπολη και το ειδυλλιακό παραλίμνιο τοπίο με τα λιθόστρωτα καλντερίμια και την κεντρική πλατεία με το Παλατσότο (κτίριο του 16ου αιώνα). Στη συνέχεια θα κάνουμε βόλτα με τοπικό πλοιάριο στο νησάκι Σαν Τζούλιο (Isola San Giulio), που μοιάζει να έχει βγει από παραμύθι, με το λιθόκτιστο Ναό του Αγίου Ιουλίου (San Giulio), προστάτη της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΛΙΜΝΗ ΜΑΤΖΟΡΕ - ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μιλάνο. Άφιξη και περιήγηση της πόλης, όπου θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό (Ντουόμο), την περίφημη σκεπαστή στοά Γκαλερία Βιτόριο Εμανουέλε Β’, το Νεοκλασικό Θέατρο της Σκάλας του Μιλάνου και το Μουσείο του. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο και θα επιβιβασθούμε στην πτήση για την Αθήνα. 

Το 5ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 5η μέρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
Μεταφορές & μετακινήσεις
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μιλάνο - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 4, 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Zacchera
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο για τον οδοντωτό στο Ζέρματτ
 • Εισιτήριο για την κρουαζιέρα στα νησιά Ίζολα Μπέλα και Ίζολα Πεσκατόρι
 • Εισιτήριο εισόδου για το Παλάτι Μπορομέ, το Μουσείο και τους Κήπους
 • Εισιτήριο για το πλοιάριο στο νησάκι Σαν Τζούλιο της λίμνης Όρτα (για τις αναχωρήσεις 2, 3/5)
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 300€ (400€ για τις αναχωρήσεις 29/6, 20, 27/7, 3, 10, 17, 24, 31/8)
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη 100€ και από άλλες πόλεις 200€ με την Aegean
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5, 6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΙΛΑΝΟ A3 660 07:40 09:15
ΜΙΛΑΝΟ - ΑΘΗΝΑ A3 665 19:10 22:35

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

20, 21/6

5

845€

+200€

695€

29/6, 20, 27/7,
3, 10, 17, 24, 31/8
6945€+300€795€

 

Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.