ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟ 465€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Sky Express
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/3

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ

Πτήση για τη Λάρνακα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την πρωτεύουσα της Κύπρου, τη Λευκωσία. Πρώτος μας σταθμός ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας, πολεμικό μνημείο και στρατιωτικό κοιμητήριο Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων πεσόντων της Κύπρου στους αγώνες κατά των Τούρκων του 1964 και 1974. Συνεχίζουμε με τα Φυλακισμένα Μνήματα στο χώρο των Κεντρικών Φυλακών, χώρος ταφής των εννέα απαγχονισμένων αγωνιστών της Κύπρου που έπεσαν κατά τη διάρκεια του Απελευθερωτικού Αγώνα το 1955-59. Σειρά έχει το Μέγαρο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, ο Ιερός Ναός του Ιωάννη με τις θαυμαστές τοιχογραφίες και ο νεόκτιστος Καθεδρικός Ναός Αποστόλου Βαρνάβα, ο οποίος ολοκληρώθηκε το 2021. Ακολουθούν τα Ενετικά Τείχη της παλιάς Λευκωσίας, η Λαϊκή Γειτονιά που δημιουργήθηκε με στόχο τη διατήρηση του παραδοσιακού χαρακτήρα της πόλης και η «Πράσινη Γραμμή» που διχοτομεί την πόλη σε Ελληνικό και Τουρκικό τομέα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αγορές. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΟΡΟΣ ΤΡΟΟΔΟΣ - ΜΟΝΗ ΚΥΚΚΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για τα ορεινά καταπράσινα θέρετρα της Κύπρου. Θα θαυμάσουμε τις Πλάτρες, το κοσμοπολίτικο ορεινό χωριό γνωστό από την ποίηση του Σεφέρη, και διασχίζοντας την οροσειρά Τρόοδος, θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσας της Τρικουκιώτισσας που θεωρείται από τις αρχαιότερες της Κύπρου. Συνεχίσουμε με επίσκεψη στην Ιερά Μόνη Kύκκου. Ιδρύθηκε το 1100, αφιερώθηκε στην Παναγία και διαθέτει μια από τις τρεις εικόνες που αποδίδονται στον Απόστολο και Ευαγγελιστή Λουκά. Στο Θρονί της Παναγίας θα επισκεφθούμε τον τάφο του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του 3ου, του πρώτου προέδρου της Κύπρου και θα καταλήξουμε στο παραδοσιακό χωριό Όμοδος. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΦΟΣ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Πάφο. Διασχίζοντας τους απέραντους αμπελώνες και πορτοκαλεώνες του Φασουρίου, θα φτάσουμε στον Πύργο των Ιπποτών στο Κολόσσι. Χτίστηκε αρχικά το 13ο αιώνα αλλά το κτίριο που διατηρείται μέχρι σήμερα χρονολογείται στα μέσα του 15ου αιώνα. Θα ξεναγηθούμε στο Κούριο, μια αρχαία πόλη-βασίλειο, από τις πιο εντυπωσιακές αρχαιολογικές περιοχές της Κύπρου. Στη συνέχεια, περνώντας από τις Αγγλικές βάσεις θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στην Πέτρα του Ρωμιού, όπου κατά τη μυθολογία αναδύθηκε από τους αφρούς των κυμάτων η Αφροδίτη. Ακολουθεί επίσκεψη σε ένα από τα δημοφιλέστερα θρησκευτικά μνημεία της Κύπρου, το Μοναστήρι και την Εγκλείστρα του Αγίου Νεοφύτου. Άφιξη στην Πάφο και επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Παναγίας Χρυσοπολίτισσας, όπου βρίσκεται η Στήλη του Αποστόλου Παύλου, σημείο αναφοράς της πολιτιστικής διαδρομής «Στα Βήματα του Απόστολου Παύλου» και δημοφιλής στάση των προσκυνητών. Σειρά έχει η Έπαυλη του Διονύσου, το πολυτελές κτίσμα 2.000 τετραγωνικών μέτρων του 2ου αιώνα μ.Χ., με τα μοναδικά σε ομορφιά ψηφιδωτά με παραστάσεις στις οποίες απεικονίζεται ως επί το πλείστον ο θεός Διόνυσος. Τελευταίος μας σταθμός το λιμάνι της Πάφου, κατασκευασμένο πάνω σ’ ένα από τα αρχαιότερα λιμάνια τoυ νησιού, όπου θα θαυμάσουμε το βυζαντινό Κάστρο και το Φάρο της Πάφου. Ελεύθερος χρόνος και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο, αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Λάρνακας και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
Αεροπορικά Εισιτήρια με Sky Express
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 3*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Λάρνακα - Αθήνα με Sky Express
 • Αποσκευή 20 κιλά, χειραποσκευή 8 κιλά και προσωπικό αντικείμενο
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Amorgos Boutique Hotel 3* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 180€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας.
  Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ GQ 606 20:30 22:10
ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ GQ 601 10:00 11:45