ΚΟΣΤΙΕΡΑ ΑΜΑΛΦΙΤΑΝΑ

ΑΠΟ 795€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 18, 20, 25, 27/8
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 1, 3, 8, 10/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΑΠΟΛΗ - ΣΟΡΕΝΤΟ - ΝΑΠΟΛΗ

Πτήση για τη Νάπολη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το γοητευτικό Σορέντο, όπου θα περιηγηθούμε πεζή στην κεντρική Piazza Tasso και στα στενά εμπορικά δρομάκια της παλιάς πόλης για να καταλήξουμε στο μπαλκόνι της Villa Comunale, με την υπέροχη θέα στον κόλπο της Νάπολης. Ελεύθερος χρόνος, σας προτείνουμε να απολαύσετε ένα λιμοντσέλο στον τόπο που γεννήθηκε. Επιστροφή στη Νάπολη, όπου θα έχουμε ευκαιρία για πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΝΑΠΟΛΗ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ (ΠΕΣΤΟΥΜ) - ΝΑΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πομπηία, έναν από τους σημαντικότερους υπαίθριους αρχαιολογικούς χώρους (UNESCO). Θα ξεναγηθούμε στα ερείπια της πόλης που θάφτηκε κάτω από την πυρακτωμένη λάβα και τις στάχτες του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. και θα θαυμάσουμε την αρχαία πόλη. Ακολουθεί το Πέστουμ (Paestum), η αρχαία Ποσειδωνία, που από τα ερείπιά της και τους τρεις επιβλητικούς ναούς της αναδύεται η ιστορία της Μεγάλης Ελλάδας (Magna Grecia). Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το διάσημο τυρί της Ιταλίας, τη βουβαλίσια μοτσαρέλα. Επιστροφή στη Νάπολη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΝΑΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα θαυμάσουμε τις τοιχογραφίες και τα ψηφιδωτά της Πομπηίας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε πεζή στο ιστορικό κέντρο, ένα ζωντανό υπαίθριο μουσείο (UNESCO). Θα δούμε τα γραφικά σοκάκια, τις μεγαλόπρεπες εκκλησίες και τα καταστήματα. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τοπικά εδέσματα και ένα ποτήρι κρασί «Lacrima Cristi» (Δάκρυα του Χριστού). Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΝΑΠΟΛΗ - ΚΑΠΡΙ - ΝΑΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για το Κάπρι (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά). Φθάνοντας στη Marina Grande θα ανέβουμε με ιδιωτικά λεωφορεία (έξοδα ατομικά) στη Χώρα, όπου θα επισκεφθούμε τους διάσημους Κήπους του Αυγούστου και θα θαυμάσουμε τους επιβλητικούς βράχους Faraglioni, σήμα κατατεθέν του νησιού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αγορές. Συνεχίζουμε με το Anacapri (Άνω Κάπρι), με τη Villa San Michele. Σας προτείνουμε να ανεβείτε με τελεφερίκ στην κορυφή του Monte Solaro, σε υψόμετρο 589μ. για να απολαύσετε τη θέα. Επιστροφή στη Νάπολη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΝΑΠΟΛΗ - ΣΑΛΕΡΝΟ - ΠΟΖΙΤΑΝΟ - ΑΜΑΛΦΙ - ΝΑΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι του Σαλέρνο, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για το Ποζιτάνο (καιρού επιτρέποντος, έξοδα ατομικά). Ακολουθεί η «μητρόπολη της ακτής», το γραφικό Αμάλφι, που χάρισε το όνομά του στα 48χλμ. της ακτογραμμής. Ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε να θαυμάσετε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ανδρέα και να περιηγηθείτε πεζή στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Μπορείτε να επισκεφθείτε το σκαρφαλωμένο στα 305μ. χωριό Ραβέλο και να δείτε τη Βίλα Ρούφολο (Villa Rufolo) με τον πύργο, τους κήπους της και μοναδική θέα. Επιστροφή στο Αμάλφι και αναχώρηση για τη Νάπολη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΝΑΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Συνοπτικό πρόγραμμα αναχωρήσεων
20, 27/8, 3, 10/9:

1η μέρα: Αθήνα - Νάπολη - Σορέντο - Νάπολη
2η μέρα: Νάπολη - Κάπρι - Νάπολη
3η μέρα: Νάπολη - Σαλέρνο - Ποζιτάνο - Αμάλφι - Νάπολη
4η μέρα: Νάπολη - Πομπηία - Αρχαία Ποσειδωνία (Πέστουμ) - Νάπολη
5η μέρα: Νάπολη
6η μέρα: Νάπολη - Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΕΚΔΡΟΜΕΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Νάπολη - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Grand Oriente 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Τοπικός ξεναγός
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 350€
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη 100€ και από άλλες πόλεις 200€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΑΠΟΛΗ A3 680 08:05 08:50
ΝΑΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ A3 681 09:40 12:20
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRAND HOTEL ORIENTE
ΝΑΠΟΛΗ
Grand Hotel Oriente