ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ

ΑΠΟ 209€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/2 (Καθαρά Δευτέρα)

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ώρα αναχώρησης: 06:30

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα φτάνουμε το απόγευμα στην όμορφη Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο Chris & Eve 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΕΒΡΟΥ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για τις Φέρες, με την Παναγία Κοσμοσώτειρα, το Υδραγωγείο και το συγκρότημα των Λουτρών. Φτάνοντας στο Δέλτα του Έβρου και το Εθνικό Πάρκο θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το προστατευόμενο οικοσύστημα του ποταμού. Συνεχίζουμε για το Δάσος Δαδιάς και το Εθνικό Πάρκο, όπου θα ενημερωθούμε για την πανίδα και τη χλωρίδα της περιοχής. Μετάβαση στο Σουφλί, επίσκεψη στα καταστήματα με τα μεταξωτά μαντίλια. Στη συνέχεια θα περάσουμε από την Αλεξανδρούπολη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε μια μικρή βόλτα στην πόλη και να πιούμε καφέ. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΞΑΝΘΗ

Πρωινό και ξεκινάμε με τα περίφημα Θρακικά Τέμπη (προαιρετικά, εφόσον λειτουργεί το τρένο), όπου θα ακολουθήσουμε τη γραφική διαδρομή μέχρι τη Σταυρούπολη. Με το πούλμαν αναχωρούμε για τα χωριά των Πομάκων, τη Σμίνθη και τον Εχίνο. Έπειτα κατηφορίζουμε για την Ξάνθη, το «σταυροδρόμι» Δύσης και Ανατολής, με την παλιά πόλη, τα αναπαλαιωμένα σπίτια και τα γραφικά δρομάκια, που σήμερα κατακλύζεται από χορούς, τραγούδια και μασκαράδες. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μικρή γνωριμία με την πόλη καθώς και για τα τελευταία ψώνια. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μαγευτικό Αγιορείτικο μετόχι του Πόρτο Λάγος, με τον Μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου και της Παναγίας Παντάνασσας μέσα στη Λίμνη Βιστωνίδα. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CHRIS & EVE 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CHRIS & EVE 4*
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται µε πολυτελές κλιµατιζόµενο πούλµαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαµονή στο ξενοδοχείο Chris & Eve 4* στην Κοµοτηνή
  • Ηµιδιατροφή καθηµερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύµατα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιµους χώρους. Το εισιτήριο για το τρένο στα Θρακικά Τέµπη. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραµµα. Ο ειδικός φόρος διαµονής.