ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 395€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ 6/2

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

- ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Τα μεσάνυχτα αναχώρηση για Ηγουμενίτσα. Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο. Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Βενετίας. Διανυκτέρευση εν πλω. 
ΜΕΡΑ 2

ΒΕΝΕΤΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Άφιξη το πρωί στο λιμάνι και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τη Βενετία. Χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, με τα γραφικά κανάλια και τις μικρές γέφυρες. Θα θαυμάσουμε την Πλατεία του Αγίου Μάρκου, την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον Πύργο των Μαυριτανών, το Παλάτι των Δόγηδων και τη Γέφυρα των Στεναγμών. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις του καρναβαλιού. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μέστρε. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΝΕΤΙΑ

Μετά το πρωινό θα παρακολουθήσουμε το καρναβάλι. Μάσκες, ξυλοπόδαροι, ντόμινο, τροβαδούροι, χορευτές και υπέροχα κοστούμια! Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΕΡΟΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ - ΣΙΡΜΙΟΝΕ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Βερόνα, την πόλη «των αιώνιων εραστών». Θα επισκεφθούμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, με τα μεσαιωνικά κτίρια και το αρχοντικό των Καπουλέτων, με το μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Ακολουθεί το Σιρμιόνε, μια μεσαιωνική πόλη χτισμένη σε μια χερσόνησο στις νότιες όχθες της Λίμνης Γκάρντα και η Πεσκιέρα Ντελ Γκάρντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους για την Ηγουμενίτσα. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 6

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ -

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες Πάτρα ή Ηγουμενίτσα - Βενετία και Ανκόνα - Πάτρα ή  Ηγουμενίτσα 
 • 3 διανυκτερεύσεις στο Hotel Albatros 4* στο Μέστρε ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 της Interamerican 25€/άτομο
 • Βαπορέτο ή μετακινήσεις με τοπικά καραβάκια
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ