ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - MΕΤΕΩΡΑ

ΑΠΟ 229€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ή 04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 24, 25/2 Ώρα αναχώρησης: 07:15
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην «Ωραία Κοιμωμένη των Αγράφων», τη Λίμνη Πλαστήρα ή επισήμως τεχνητή Λίμνη Ταυρωπού. Οι δαντελωτές όχθες της και οι χιονισμένες βουνοκορφές των Αγράφων που αντικατοπτρίζονται στα νερά της, δημιουργούν ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. Μεσημεριανό γεύμα στα Καλύβια Πεζούλας και περνώντας από τα όμορφα πετρόχτιστα χωριά Νεράιδα, Πεζούλα, Νεοχώρι κ.ά. θα καταλήξουμε στο Φράγμα Ταυρωπού, όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες και αγορές στα παραδοσιακά καταστήματα με τα τοπικά προϊόντα. Συνεχίζουμε το γύρο της λίμνης και αργά το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND METEORA HOTEL 4* στο Καστράκι. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΜΕΤΣΟΒΟ

Πρωινό και ξενάγηση στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μανιταριών. Συνεχίζουμε για το γραφικό Μέτσοβο, γενέτειρα σπουδαίων εθνικών ευεργετών και πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών. Επίσκεψη και ξενάγηση στο Αρχοντικό Τοσίτσα, την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και την Πινακοθήκη. Χρόνος για γεύμα και αγορές στα καταστήματα με τα παραδοσιακά προϊόντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΜΕΤΕΩΡΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το «πέτρινο δάσος» των Μετεώρων. Αυτό το μεγαλούργημα της φύσης αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο αιώνες τώρα, καθώς αποτελεί ένα μοναδικό σε ομορφιά γεωλογικό φαινόμενο και ένα σημαντικό μνημείο της Ορθοδοξίας. Επίσκεψη στις Μονές Μεγάλου Μετεώρου και Αγίου Στεφάνου. Επόμενος σταθμός μας τα Τρίκαλα, όπου θα μας εντυπωσιάσει η περιήγηση στην παλιά πόλη Βαρούσι, την αρχοντική γειτονιά όπου τα στενά σοκάκια και οι παλιές εκκλησίες προσδίδουν γραφικότητα στη συνοικία. Χρόνος για γεύμα στην περιοχή Μανάβικα με τις παραδοσιακές ταβέρνες και βόλτα στη κεντρική πλακόστρωτη πλατεία της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΙΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τα ορεινά θέρετρα της Πίνδου, τα χωριά του Κόζιακα. Θα επισκεφθούμε την Πύλη, τη Βυζαντινή εκκλησία Πόρτα Παναγιά, θα δούμε το τοξωτό γεφύρι του Αγίου Βησσαρίωνα και θα πιούμε καφέ στην καταπράσινη Ελάτη. Τελευταίος σταθμός μας το Περτούλι, ένα από τα πιο παλιά κεφαλοχώρια της Θεσσαλίας με τα χαρακτηριστικά πέτρινα σπίτια. Χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Συνοπτικό 3ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η επίσκεψη στο Μέτσοβο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND METEORA 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ GRAND METEORA 4*
HMIΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
HMIΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Grand Meteora 4* στο Καστράκι
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRAND METEORA HOTEL
ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
grand meteora room