ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 590€

ΣΥΝΟΨΗ

07 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 16/3
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 23/3

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για Πάτρα/Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 2

ΜΠΑΡΙ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΡΩΜΗ

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη Πομπηία, την ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79 μ.Χ. από τις στάχτες του Βεζούβιου. Θα θαυμάσουμε τον αρχαίο Ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την «αιώνια πόλη». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΡΩΜΗ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τη Φοντάνα ντι Τρέβι, τη Βίλα Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραϊανού, το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαϊκό κτίσμα του κόσμου, το λόφο του Καπιτωλίου, την αρχαία αγορά και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Συνεχίζουμε με την πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ, το λόφο Παλατινό, το Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, καθώς και το Ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό όπου θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση του Μιχαήλ Αγγέλου. Σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια από τις περίφημες πλατείες όπως την Πιάτσα Ναβόνα, την Πιάτσα Ντι Σπάνια και την Πιάτσα ντελ Πόπολο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΡΩΜΗ - ΣΙΕΝΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σιένα. Θα δούμε την Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα περιηγηθούμε πεζή μέχρι την πλατεία του Ντουόμο. Ακολουθεί η Φλωρεντία. Θα θαυμάσουμε την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκιο και την πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το Βαπτιστήριο. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 5

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βενετία, την «πόλη των Δόγηδων», που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες. Θα θαυμάσουμε την πλατεία του Αγ. Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων και τη γέφυρα των Στεναγμών. Θα επισκεφθούμε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Ελεύθερος χρόνος και στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στην περιοχή Μέστρε. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους για Πάτρα/Ηγουμενίτσα. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 7

ΠΑΤΡΑ/ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα/Ηγουμενίτσα - Μπάρι - Ανκόνα - Πάτρα/Ηγουμενίτσα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 6 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (2 Ρώμη, 1 Φλωρεντία, 1 Βενετία, 2 εν πλω)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Check points, δημοτικοί φόροι 60€
 • Βαπορέτα ή μετακινήσεις με τοπικά καράβια
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 25€/άτομο
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλο τύπο καμπίνας (κατόπιν διαθεσιμότητας):
Εσωτερική 2κλινη 65€/άτομο
Εξωτερική 2κλινη 85€/άτομο
Εσωτερική 3κλινη 35€/άτομο
Εξωτερική 3κλινη 65€/άτομο
Εξωτερική 4κλινη 35€/άτομο

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο οδικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

16, 23/3

7

590€

+180€

480€