ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 990€

ΣΥΝΟΨΗ

09 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 10/8

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

Συγκέντρωση και αναχώρηση για Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι του Μπάρι. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 2

ΜΠΑΡΙ - ΠΟΜΠΗΙΑ - ΡΩΜΗ

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Πομπηία, την ιστορική πόλη, που καταστράφηκε το 79 μ.Χ. από τις στάχτες του Βεζούβιου. Θα θαυμάσουμε τον αρχαίο Ναό του Απόλλωνα και της Αρτέμιδος, την Πύλη του Νέρωνα, την αρχαία αγορά, το περιμετρικό τείχος, τους λιθόστρωτους δρόμους, τις κατοικίες των αρχόντων με τις τοιχογραφίες και το Ιπποδάμειο πολεοδομικό σύστημα. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την «αιώνια πόλη». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΡΩΜΗ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τη Φοντάνα ντι Τρέβι, τη Βίλα Μποργκέζε, το Αυρηλιανό τείχος, την πιάτσα Μπαρμπερίνι, τη στήλη του Τραϊανού, το Κολοσσαίο, το μεγαλύτερο σωζόμενο αρχαίο Ρωμαϊκό κτίσμα του κόσμου, το λόφο του Καπιτωλίου, την αρχαία αγορά και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Συνεχίζουμε με την πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το μνημείο του Βίκτορα Εμμανουήλ, το λόφο Παλατινό, το Τίβερη ποταμό με το νησί Τιβερίνα, καθώς και το Ναό του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό, όπου θα θαυμάσουμε και την αποκαθήλωση του Μιχαήλ Αγγέλου. Σας προτείνουμε να απολαύσετε τον καφέ σας σε κάποια από τις περίφημες πλατείες όπως την Πιάτσα Ναβόνα, την Πιάτσα Ντι Σπάνια και την Πιάτσα ντελ Πόπολο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΡΩΜΗ - ΣΙΕΝΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σιένα. Θα δούμε την Πιάτσα ντελ Κάμπο, με τον τυπικό πύργο του Δημαρχείου και θα περιηγηθούμε πεζή μέχρι την πλατεία του Ντουόμο. Ακολουθεί η Φλωρεντία. Θα θαυμάσουμε την Πιάτσα ντε λα Σινιορία, την εκκλησία Σάντα Κρότσε με τους τάφους του Δάντη και του Γαλιλαίου, το Πόντε Βέκιο και την πλατεία του Καθεδρικού Ναού με το καμπαναριό, την Παναγία των Λουλουδιών και το Βαπτιστήριο. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 5

ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ - ΜΙΛΑΝΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Μίλανο. Άφιξη και ξενάγηση κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, αφιερωμένος στο Γενέσιο της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε με τη στοά Galleria Vittorio Emanuele, με τα καταστήματα μεγάλων οίκων μόδας. Ακολουθεί το κάστρο των Σφόρτσα (Castello Sfortsesko), ένα από τα μεγαλύτερα φρούρια της Ευρώπης τον 16ο και 17ο αιώνα. Τέλος θα θαυμάσουμε τη σκάλα του Μιλάνου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΜΙΛΑΝΟ - ΒΕΡΟΝΑ - ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Βερόνα, όπου θα θαυμάσουμε τη Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι με τα μεσαιωνικά κτίρια και το αρχοντικό των Καπουλέτων, με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το πιο όμορφο χωριό της λίμνης Γκάρντα, το Σιρμιόνε, όπου θα έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε πεζή στα στενά της παλιάς πόλης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή Μέστρε. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό και περιήγηση στην «πόλη των Δόγηδων», που είναι χτισμένη πάνω σε 119 νησιά, τα οποία περιτριγυρίζονται από γραφικά κανάλια και ενώνονται με μικρές γέφυρες. Θα θαυμάσουμε την πλατεία του Αγίου Μάρκου με την ομώνυμη εκκλησία, το μεγαλοπρεπές καμπαναριό, τον πύργο των Μαυριτανών, το παλάτι των Δόγηδων και τη γέφυρα των Στεναγμών. Θα επισκεφθούμε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΑΝΚΟΝΑ - ΠΑΤΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα. Τακτοποίηση στις καμπίνες μας και απόπλους για Πάτρα/Ηγουμενίτσα. Διανυκτέρευση εν πλω.
ΜΕΡΑ 9

ΠΑΤΡΑ - ΑΘΗΝΑ

Άφιξη και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ηγουμενίτσα - Μπάρι - Ανκόνα - Πάτρα σε τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες
 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
 • 8 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (2 Ρώμη, 1 Φλωρεντία, 1 Μιλάνο, 2 Βενετία, 2 εν πλω)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Check Points, δημοτικοί φόροι 60€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Βαπορέτα ή μετακινήσεις με τοπικά καράβια 20€/άτομο
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 25€/άτομο
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Έκπτωση αεροπορικού τύπου θέση 40€
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε άλλο τύπο καμπίνας (κατόπιν διαθεσιμότητας):
  Εσωτερική 2κλινη 100€
  Εξωτερική 2κλινη 120€
  Εσωτερική 3κλινη 70€
  Εξωτερική 3κλινη 80€
  Εξωτερική 4κλινη 35€

Δρομολόγια πλοίων με ANEK/Superfast Ferries:
Ηγουμενίτσα - Μπάρι 23:59 - 08:30
Ανκόνα - Πάτρα 17:30 - 18:30

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο οδικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

10/8

9

990€

+270€

700€

ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΓΥΡΟΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ