ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΠΟ 265€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ή 05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 23/12, 24/12, 30/12, 31/12

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ώρα αναχώρησης: 06:30 π.μ

Αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις. Επίσκεψη στη Βεργίνα και το νέο Μουσείο,(εάν είναι ανοιχτό) κάτω από το μεγάλο τύμβο, με τους βασιλικούς τάφους και τα ανεκτίμητης αξίας ευρήματα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας GRAND HOTEL PALACE 5* ή HOLIDAY INN 5* στην Θεσσαλονίκη. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ - ΜΟΝΗ ΕΙΚΟΣΙΦΟΙΝΙΣΣΑΣ - ΔΡΑΜΑ

Πρωινό και αναχώρηση μέσω της Εγνατίας για την Αμφίπολη, όπου θα επισκεφθούμε  το Αρχαιολογικό Μουσείο και θα αγναντέψουμε από απόσταση τον Τύμβο της Αμφίπολης (Καστά). Συνεχίζουμε για την ιερά Μονή της Παναγίας Εικοσιφοίνισσας (καιρού επιτρέποντος). Πολύ κοντά μας η Δράμα με τις πηγές της Αγίας Βαρβάρας, τα τρεχούμενα νερά και τις λιμνούλες. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 3

ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και επίσκεψη στην ιστορική γραμμή Οχυρών Μεταξά-Ιστίμπεη, ακολουθώντας  τη διαδρομή προς Προμαχώνα-Ρούπελ. Θα ξεναγηθούμε στο Στρατιωτικό Μουσείο και  σε τμήματα οχυρών, στο μεγαλύτερο οχυρωματικό συγκρότημα κατά μήκος των Ελληνοβουλγαρικών συνόρων. Συνεχίζουμε για τη Λίμνη Κερκίνη, έναν από τους πιο σημαντικούς υδροβιότοπους της Ευρώπης. Δυνατότητα γύρου της λίμνης με βάρκες (προαιρετικά). Ενημέρωση από την ειδική ομάδα και χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

ΜΕΡΑ 4

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρωινό και εξόρμηση στα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ στην Αριδαία, στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν. Στάση για καφέ δίπλα στις πηγές του Θερμοπόταμου με τα ιαματικά νερά. Συνεχίζουμε για την καταπράσινη Έδεσσα, με τα πολλά νερά. Επίσκεψη στο πάρκο με τους περίφημους Καταρράκτες Κάρανο και βόλτα στην παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο της επιλογή σας Grand Hotel Palace 5* ή Holiday Inn 5*στη Θεσσαλονίκη
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
Ο ειδικός φόρος διαμονής