ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ

ΑΠΟ 574€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Sky Express
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ 23, 30/12
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πτήση για τη «Μικρή Βιέννη του Δούναβη», την Μπρατισλάβα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και μεταφορά στη Βουδαπέστη. Ξεκινάμε την ξενάγησή μας από την Πέστη, με τη Πλατεία των Ηρώων και το εντυπωσιακό άγαλμα του αρχάγγελου Γαβριήλ. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου, με την εντυπωσιακή διακόσμηση καθώς και το παρεκκλήσι του, όπου υπάρχει διατηρημένο το δεξί χέρι του Αγίου. Συνεχίζουμε κατά μήκους του Δούναβη όπου θα θαυμάσουμε τις όμορφες γέφυρες μέχρι την πλευρά της Βούδας. Θα δούμε το κάστρο, τον Πύργο των Ψαράδων και τον ιστορικό Ναό του Αγ. Ματία. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην κρουαζιέρα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πλατεία Vörösmarty, στην καρδιά της πόλης, στο τέλος της Váci utca. Μια Χριστουγεννιάτικη αγορά στήνεται κάθε χρόνο με 122 πάγκους με χειροποίητα προϊόντα και τοπικά εδέσματα. Αξίζει να δοκιμάσετε σούπα γκούλας μέσα σε ψωμί, γεμιστό λάχανο, στρούντελ, ψητά λουκάνικα, κρέατα και μπισκότα. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Για το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε σε γνωστό εστιατόριο για διασκέδαση με τσιγγάνικα βιολιά, τοπική κουζίνα και «αίμα του ταύρου». Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΒΙΕΝΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος μας σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Άγιος Ανδρέας, με τα αμέτρητα μουσεία και τα γραφικά σοκάκια. Συνεχίζουμε για το Βίσεγκραντ, με το περίφημο βασιλικό ανάκτορο. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε το προαιρετικό εορταστικό μας γεύμα στο Αναγεννησιακό εστιατόριο «Renaissance». Ακολουθεί επίσκεψη στο Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με τη Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο, απ’ όπου θα θαυμάσουμε τον Άγιο Στέφανο φωτισμένο στον απέναντι λόφο. Μεταφορά στη Βιέννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 4

ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και ακολουθεί ξενάγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης. θα περιηγηθούμε στη Λεωφόρο Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Συνεχίζουμε με τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου και την ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Μπρατισλάβα. Θα περιηγηθούμε στην ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, τα ιστορικά κτίσματα μπαρόκ αρχιτεκτονικής, τις πολύβουες πλατείες και το εντυπωσιακό κάστρο της. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
Αεροπορικά εισιτήρια με Sky Express
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ταξιδιωτική ασφάλεια Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Μπρατισλάβα - Αθήνα με πτήσεις της Sky Express
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (2 Βουδαπέστη Mercure Caste Hill 4*, 2 Βιέννη Austria Trend Ananas 4*)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 195€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Το πρόγραμμα με αναχώρηση 30/12 θα εκτελεστεί αντίστροφα και η διαμονή της πρωτοχρονιάς θα είναι στη Βιέννη

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΗ ΜΕ SKY EXPRESS 30/12
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 18:15 19:30
ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΘΗΝΑ 20:15 22:20
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΗ ΜΕ SKY EXPRESS 23/12
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ 05:00 06:15
ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΑΘΗΝΑ 16:15 19:20
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
AUSTRIA TREND HOTEL ANANAS WIEN
ΒΙΕΝΝΗ
austria-trend-hotel-ananas-wien
IBIS BUDAPEST CASTLE HILL
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ibis Budapest Castle Hill Hotel