ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 695€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 13/3
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 20/3
map budapest vienna belgrade

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ Η ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα. Ημίωρη στάση στη Λαμία και συνεχίζουμε μέσω της Κοιλάδας Τεμπών - Πλαταμώνα. Προαιρετική στάση για γεύμα και άφιξη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος διαβατηρίων και η διαδρομή έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή Νις (ή Κραγκούγεβατς) για δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΝΙΣ Η ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Βουδαπέστη. Περνώντας από την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι και το Νόβι Σαντ φτάνουμε στα σύνορα της Ουγγαρίας και την πόλη Σέγκεντ. Άφιξη το απόγευμα στην «Αρχόντισσα του Δούναβη» με την πλούσια ιστορία, την εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και τις διάφορες γευστικές επιλογές. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, με τα υπέροχα αγάλματα και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια διασχίζοντας την αριστοτεχνική γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στη Βούδα, για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων και την εκκλησία του Ματία. Από το λόφο του Γκέλερτ θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει η πόλη με τις πολλές επιβλητικές γέφυρες και το νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του ποταμού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στον εμπορικό δρόμο Vaci Utca ή να κάνετε μια μικρή κρουαζιέρα στο Δούναβη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την ολοήμερη εκδρομή μας στη Βιέννη. Θα θαυμάσουμε το ανάκτορο Μπελβεντέρε, του Ευγενίου της Σαβοΐας, σήμερα γκαλερί και Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Θα περιηγηθούμε με το λεωφορείο στην περίφημη Ρίνγκστρασε, όπου θα δούμε το Ανάκτορο του Χόφμπουργκ, τα δίδυμα Μουσεία Ιστορίας της Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας, το Πανεπιστήμιο, το τετράγωνο των Μουσείων, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο, την Όπερα, τους Ναούς του Καρόλου του Βορομαίου και τη Φότιφ Κίρχε. Συνεχίζουμε με το παλάτι του Σένμπρουν με τους υπέροχους κήπους, θερινά ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας και ακολουθεί πεζή περιήγηση στην ελληνική γειτονιά με την ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Αγίας Τριάδας και θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ Η ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ

Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, με την πλούσια ιστορία, χτισμένη στη συμβολή δύο ποταμών, όπου θα έχουμε σύντομη επίσκεψη. Με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη στην περιοχή Νις (ή Κραγκούγεβατς). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΝΙΣ Η ΚΡΑΓΚΟΥΓΕΒΑΤΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση. Το απόγευμα άφιξη στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*, 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*, 4* (2 Νις/Κραγκούγεβατς, 3 Βουδαπέστη)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδί έως 12 ετών

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο οδικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

EARLY BOOKING*

EARLY BOOKING**

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

13, 20/3

695€

715€

735€

+180€

645€

*Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 60 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
**Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.