ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ

ΑΠΟ 339€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Sky Express
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 18/12, 2, 6/1

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ Η ΚΡΑΓΚΟΥΓΙΕΒΑΤΣ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Αθήνα. Ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας μέσω της Κοιλάδας Τεμπών - Πλαταμώνα. Γεύμα προαιρετικά. Άφιξη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, έλεγχος διαβατηρίων και η διαδρομή έξω από τα Σκόπια μας οδηγεί στην περιοχή της Νις. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το Βελιγράδι, την πρωτεύουσα της Σερβίας. Θα δούμε το Κοινοβούλιο της Σερβίας, το παλαιό Παλάτι, το Ναό του Αγίου Σάββα και την πλατεία Δημοκρατίας. Θα περιηγηθούμε στον κεντρικό πεζόδρομο του Πρίγκιπα Μιχαήλ, με τα εντυπωσιακά κτίρια από την εποχή του 19ου αιώνα. Ελεύθερος χρόνος και αναχώρηση για το Νόβι Σαντ, κοντά στα σύνορα της Ουγγαρίας. Άφιξη το απόγευμα στο «Παρίσι της Ανατολής», τη Βουδαπέστη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Σας προτείνουμε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και αρχίζουμε την περιήγησή μας από την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την Πλατεία Ηρώων, με τα υπέροχα αγάλματα και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Κατόπιν, διασχίζοντας την αριστοτεχνική γέφυρα των Αλυσίδων, θα βρεθούμε στη Βούδα, για να δούμε τον Πύργο των Ψαράδων και την εκκλησία του Ματίας, όπου γινόταν η στέψη των Ούγγρων βασιλιάδων. Θα απολαύσουμε την εξαιρετική θέα στο καταπράσινο νησί της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη. Αναχώρηση για την πόλη των καλλιτεχνών, τον Άγιο Ανδρέα (Szentedre) με τα γραφικά σοκάκια και τα πολλά καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πρωινό και στη συνέχεια αναχωρούμε για τη Βιέννη, την πρωτεύουσα της Αυστρίας. Θα περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο και θα δούμε την Όπερα, το Δημαρχείο, το παλάτι Hofburg, την Ελληνική συνοικία και το Γοτθικού ρυθμού Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Βουδαπέστη. Δείπνο, διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 5

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πλατεία Vörösmarty, στην καρδιά της πόλης, στο τέλος της Váci utca. Μια Χριστουγεννιάτικη αγορά στήνεται κάθε χρόνο με 122 πάγκους με χειροποίητα προϊόντα και τοπικά εδέσματα. Αξίζει να δοκιμάσετε σούπα γκούλας μέσα σε ψωμί, γεμιστό λάχανο, στρούντελ, ψητά λουκάνικα, κρέατα και μπισκότα. Το απόγευμα αναχωρούμε για το αεροδρόμιο της Βουδαπέστης και πτήση επιστροφής για Αθήνα.

Συνοπτικό πρόγραμμα αναχωρήσεων 2, 6/1:
1η ημέρα: Αθήνα - Βουδαπέστη
2η ημέρα: Βουδαπέστη
3η ημέρα: Βουδαπέστη - Βιέννη - Βουδαπέστη
4η ημέρα: Βουδαπέστη - Βελιγράδι - Νις
5η ημέρα: Νις - Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SKY EXPRESS
Αεροπορικά εισιτήρια με Sky Express
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* & 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* & 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
Ελληνόφωνος ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Αεροπορικά εισιτήρια Βουδαπέστη - Αθήνα ή Αθήνα - Βουδαπέστη με Sky Express
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*, 4* (1 Νις Petrus Hotel 3*, 3 Βουδαπέστη Hungaria Hotel 4*)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 100€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Το πρόγραμμα με αναχώρηση 2/1 θα εκτελεστεί και αντίστροφα
 • Το πρόγραμμα με αναχώρηση 6/1 θα εκτελεστεί αντίστροφα
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS 22/12, 6/1
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ 19:00 22:00
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SKY EXPRESS 2, 6/1
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ 20:30 21:30