ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ

ΑΠΟ 155€

ΣΥΝΟΨΗ

03 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 6/11, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12, 11/12, 18/12

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με προορισμό τις βορειοδυτικές πλαγιές του όρους Όσσα, όπου βρίσκεται ο παραδοσιακός οικισμός Αμπελάκια. Το χωριό φημίζεται για τα σπουδαία αρχοντικά του, καθώς γνώρισε πολύ μεγάλη οικονομική ανάπτυξη κατά το παρελθόν, χάρη στην επεξεργασία και την βαφή νημάτων με κόκκινο χρώμα που παρήγαγαν από την επεξεργασία του φυτού ριζάρι. Ελεύθερος χρόνος για επίσκεψη στο αρχοντικό Σβάρτς και γεύμα σε κάποιο από τα παραδοσιακά ταβερνάκια. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel & Spa 5* στην Κατερίνη. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 2

ΒΕΡΓΙΝΑ - ΜΟΝΗ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας, όπου φυλάσσονται οι θησαυροί των Μακεδόνων. Στην συνέχεια αναχώρηση για το χωριό Καστανιά, στους πρόποδες του Βερμίου, όπου βρίσκεται η Παναγιά των Ποντίων, η Μονή Σουμελά. Συνεχίζουμε για την Βέροια όπου θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφθούμε το Βήμα του Απόστολου Παύλου, την Παλιά πόλη στην Μπαρμπούτα και την Ελιά με την υπέροχη θέα. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για την όμορφη πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας κτισμένη στους πρόποδες του Βερμίου την Νάουσα. Επίσκεψη στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, ένα πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής και διημέρευσης 3 χιλιόμετρα από την πόλη. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αραπίτσας. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΠΑΛΑΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για να συμπληρώσουμε την περιήγησή μας με τον Παλαιό Παντελεήμων, παραδοσιακός οικισμός στα 440 μ. υψόμετρο στις ανατολικές πλαγιές του Ολύμπου. Ελεύθερος χρόνος για καφέ στην πλατεία του χωριού με τα τρεχούμενα νερά. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MEDITERRANEAN VILLAGE 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MEDITERRANEAN VILLAGE 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Mediterranean Village 5* στην Κατερίνη
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου
  • Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής