ΞΑΝΘΗ - ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ - ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΕΒΡΟΥ

ΑΠΟ 198€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Ώρα αναχώρησης: 06:30
Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα φτάνουμε το απόγευμα στην όμορφη Κομοτηνή. Άφιξη στο ξενοδοχείο Chris & Eve 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 2

ΥΔΡΟΒΙΟΤΟΠΟΣ ΕΒΡΟΥ - ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ - ΣΟΥΦΛΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πλούσιο πρωινό και αναχώρηση για τις Φέρες, με την Παναγία Κοσμοσώτειρα, το Υδραγωγείο και το συγκρότημα των Λουτρών. Φτάνοντας στο Δέλτα του Έβρου και το Εθνικό πάρκο θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το οικοσύστημα του ποταμού. Συνεχίζουμε για το Δάσος Δαδιάς και το Εθνικό Πάρκο, όπου θα ενημερωθούμε για την πανίδα και χλωρίδα της περιοχής. Μετάβαση στο Σουφλί, στους άλλοτε «δρόμους του μεταξιού». Επίσκεψη στα καταστήματα με τα μεταξωτά μαντίλια. Στη συνέχεια θα περάσουμε από την Αλεξανδρούπολη. Χρόνος για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στην Κομοτηνή. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 3

ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ - ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΞΑΝΘΗ

Πρωινό και ξεκινάμε με τα περίφημα Θρακικά Τέμπη, όπου θα ακολουθήσουμε με τρένο τη γραφική διαδρομή. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα χωριά των Πομάκων, τη Σμίνθη και τον Εχίνο. Έπειτα κατηφορίζουμε για την Ξάνθη, το «σταυροδρόμι» Δύσης και Ανατολής. Θα δούμε την παλιά πόλη με τα αρχοντικά και τα στενά δρομάκια και θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα παραδοσιακά ταβερνάκια. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.
ΜΕΡΑ 4

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μικρή γνωριμία με την πόλη, χρόνος για τα τελευταία ψώνια. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε το μαγευτικό Αγιορείτικο μετόχι του Πόρτο Λάγος, με τον Μεταβυζαντινό Ναό του Αγίου Νικολάου & της Παναγίας Παντάνασσας μέσα στη Λίμνη Βιστωνίδα. Εδώ υπάρχουν πολλά είδη πουλιών καθότι η περιοχή προστατεύεται από τη Διεθνή Σύμβαση Ramsar. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CHRIS & EVE 4* ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ CHRIS & EVE 4* ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο Chris & Eve 4* στην Κομοτηνή
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Το εισιτήριο για το τρένο στα Θρακικά Τέμπη.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
CHRIS & EVE
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
chris-and-eve